Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Ženske pa nogomet …

Ženske pa nogomet …

Zdej pa res ne razumem tega. A ni kao tako, da so ženske proti nogometu, da jih to ne zanima, da ne razumejo tipov, zakaj to gledajo, zdaj pa pet minut po zmagi sami posti o zmagi in skor da orgazmov ne doživljajo zraven.

Kako je zdaj to? Nogomet: da ali ne?

Itak, sploh pa tole danes :)))
Boljši so, bolj navijamo. JEEEEEEEE

Od nekdaj ljubim nogomet. Tudi na tekme hodim. In kopačke imam. 🙂 Pa drese. Hepi mi nocoj.

Meni je nogomet všeč. Moj sin igra nogomet in jaz sem njegova najbolj zvesta navijačica.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

A smo zmagal? Kje? Pojma nimam, mi tko dol za fuzbal visi. In kaj bo zdej? A se za kej pametnega igra, al sam krtko?

Mož je celo tekmo prespal, jaz pa gledala. Zbudila sem ga in povedala, da smo zmagali. Njegov komentar: Super in zaspal je nazaj.

No, jaz nimam svojih lastnih kopačk niti dresov, jih pa imam polno povsod po hiši, ker imam dva zagrizena fuzbalerja doma. Najmlajši jima zvesto sledi.
jaz niti ne rabim gledat, ker so komentarji pred TV tako močni in sočni, da točno vem kdo vodi , kdo je zapravil priložnost….. skratka isto kot , da bi gledala.

Lep pozdrav !

Gledam pomembne tekme. Prejšnjo tekmo sem gledala z enim učem, tole danes pa z vsem srcem :)))

Spremljam ves šport. No recimo kakega boksa ne ravno zavzeto. vem pa da se bo Zavec boril za prvaka..
ENim je šport pač veliko, drugim nič. (brez skrbi tudi v živo sama izvajam različne vrste športa, nisem samo tv športnica)

Za take tekme kot je bila današnja smo verjetno bolj zagrete kot moški. Zakon!!! bravo fantje- carji!!

Sem ženska in že od kar pomnim najraje gledam nogometne tekme in hokej:-))

Nekatere športe spremljam redno, nekatere pa samo bolj pomembne tekme in danes sem tako ob knjigi z enim očesom škilila še na TV.

Znam pa se pri kaki dobri-napeti-pomembni tekmi (predvsem košarka, rokomet) tudi pošteno razburjat nad sodnikom:))

Ne gledam pa Kmetije, BB, pa Razočaranih gospodinj, pa Losta, pa špansko-mehiško-venezuelskih limonad, pa še kupa druguh oddaj, za katere se “pričakuje”, da jih spremljam, ker sem ženska.

Ti ljubiš žogobrc, o pravem nogometu pa pojma nimaš…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Ti ljubiš žogobrc, o pravem nogometu pa pojma nimaš…[/quote]

Ja glavno da ga imaš ti o rokometu oziroma jajčkožulu. Za kaj več tako nisi sposoben. Kaj te je spet ovčka odblejala, da se tule drrrkačiš?

bodimo veseli in sprejmimo to kot božji dar, da se vsaj o gripi ne piše par min

Nogomet absolutno NE. Najbolj debilen in dolgočasen šport, kar jih je. Pa ne vem, od kdaj je v Sloveniji tako zanimanje za fuzbal, še par let nazaj se je žoga brcala samo pred samskimi domovi, zdaj pa malo manj, da ne bodo razglasili državnega praznika, ker grejo nogometaši na SP. Naj grejo, saj jim privoščim, pa malo denarja bo tudi kapnilo. Pri vsem skupaj je še najbolj fajn to, da se bojo Hrvati požrli od zavisti. 🙂

Pa še nekaj. Kdo jih bo zdaj poslušal še celo leto do SP???? Vsak dan bomo poslušal samo o tem fuzbalu. Enako kot takrat, ko so šli na prvo SP. Pa bog ne daj, da slučajno kakšno tekmo na SP dobijo. Jo bomo gledali v 110ih ponovitvah.

Ko bi le :)) In to čim več, ne le kakšno :))

Jaz imam rada v bistvu vse športe, a nogomet je prvi šport itak povsod po svetu. Ne marajo ga le tisti, ki ga ne razumejo in o njem ne vejo nič ali pa so fanatiki za kakšen eksotičen šport, ki ponavadi niti to ni. No vsak posvoje. Takim cvetkam priporočam nadaljno spremljanje Kmetije ali kake brazilske telenovele, ker to pa je!

Čestitke za lepo navijanje vsem celo tekmo na stadionu in vsem, ki so pozitivno energijo usmerili v te fante od vsepovsod. Super za vse, ki jim Slovenija kaj pomeni, s tem se dviguje in krepi narodna zavest!

Definitivno ne. Da je nekaj bilo, sem izvedela po tem, ko so okoli nas začeli sredi noči pokati petarde in rakete. Sem se zmedena zbudila in gruntala, a je že novo leto in kako je mogoče, da je december minil tako hitro, ne da bi opazila…

Najbolj hecno mi je pa tisto večno “računanje”, kateri vsi pogoji morajo biti izpolnjeni, da se Slo uvrstiti na kakšno prvenstvo, v smislu: če Bolgarija premaga Ukrajino z 3.22 gola razlike in potem Madžarska da gol v 65 minuti in 33 sekund proti Slonokoščeni obali, in natančno 72 sekund zatem Slovenija dobi prvi gol od Laosa, ki ga v končni fazi premaga 44:7, pod pogojem, da bo tisti dan popoln lunin mrk na južni polobli in bo sodnik pomežiknil ravno v pravem trenutku – v tem primeru se bomo uvrstili na čakalno listo, iz katere bodo izžrebali 25{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} moštev za kvalifikacije na pripravo na izbor za morebitno sodelovanje na xxxx prvenstvu.

Nikol gledala, tudi včeraj ne. Men je čist brezveze,…ne morem pomagat.

To je itak samo še en stereotip, da ženske pa ne spremljamo nogometa. Tisti, ki se vsaj malo zanimajo za šport, tud take nogometne tekme, kot je bila včeraj, ne morejo spregledat in spol nima tle čist nobene veze.
Razni komentarji, kako je nogomet debilen šport, ki se je do pred par leti brcal samo pred samskimi domovi (HALO-Slovenija je že bila na svetovnem IN evropskem prvenstvu!) in podobno pa itak vse povedo o njihovih avtorjih …

Ti imas pa res tezko zivljenje…

btw, zoga se je brcala ze leta nazaj in ne bos verjela, fuzbal je prisel z Dunaja :))

Ni bolje govorit o uspehu, pa magar v fuzbalu, kakor pa o neuspehu in negativi?
Tebi pa res ni lahko…

Sin je igral nogomet in ni bilo tekme,da ga ne bi spremljala.( oče ga ni )Mislim,da mi je še dandanes hvaležen za tako vspodbudo.Žal ne igra več zaradi poškodbe.Spremljam večino športov, sploh na taki ravni.Včerajšnja tekma – fenomenalna.( moj dragi je spal na kavču,ob golu pa sem tako zakričala,da sem ga zbudila..) A nismo enakopravne? Zakaj torej ne bi gledale nogometa in zraven popile eno pivo.Se zavedate koga smo premagali ? Veliko,velikooooo… Rusijo,ki ji niti predsednik,niti največji bogataš ni mogel pomagati!!!!

Zelo rada imam šport (še posebaj nogomet, smučarijo in atletiko) in vse to spremljam po TV!
Pa tudi v “živo” si ogledam kakšno tekmo, pa obvezno Zlato lisico!

New Report

Close