Ženske pomagajte !!!!
Predvsem ženske tudi moške izkušnje so dobrodošle.
V lokalu v katerega zahajam po službi dela občasno dekle v katero sem noro zaljubljen. Veliko se pogovarjava imam občutek da mi zaupa osebne stvari katere drugim ne. Vedno Me je vesela nasmejana prijazna. Najhuje pa je ko Me pogleda direkt v oči in pomežikne kot da mi hoče neki rečt a ne upa. Če ji kej rečem iz fore npr. Da hočem njo namesto pijače ali ji dam kompliment je pa tih. njen Osvajalec ji je rekel naj prisede in pokadi cigaret z njim mu je rekla da jo boli želodec in da ji ni za kadit. A glej za 5 min se prisede k meni s cigareto.??
Mislite da Me ima samo za prijatelja ali čuti kaj več? Nočem bit vsiljiv in direkten ker se lahko slabo konča zame.
Ni ti pomoči 😉
Nič se ne boj dečko, kaj pa imaš za izgubit?
Najprej se po ovinkih pozanimaj, kaj ima rada 🙂 Kino? Kak koncert? Hribi? Potem pa jo cist nevsiljivo povabi kam in po odgovoru boš takoj videl, če je njej do tvoje družbe ali ne.
Če te bo zavrnila, ne ponovi več.
Držim pesti 😉
Ce noces, da se slabo konca, potem je pac nikamor ne povabi.
Tole ne bo šlo tako. Skuri jo do konca. Ženske padajo na nasmehe, komplimente, na stvari,ki nikoli niso dorečene.. Obnašaj se kot da je edina, ko misliš, da že bo nekaj rekla, izgini in jo pusti v negotovosti..Pojavi se spet s komplimenti, nasmehni se, malo poglej globoko v oči.. Počasi se daleč pride, če razumeš… Če ti to ne uspe, ti tudi drugače ne bo uspelo.. Sicer pa daj si čas, da ti tudi to hočeš.
Forum je zaprt za komentiranje.