Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske potrebujem pomoč

Ženske potrebujem pomoč

Pozdravljene, saj ne vem kam naj pišem, rabila pa bi hiter odgovor, namreč sem v paniki pa mogoče po nepotrebnem.
A mislite da bi lahko bila noseča kljub krvavitvi, oziroma menstruaciji?
Konec julija sem imela spolni odnos, 2-3 od odnosa sem pričakovala menstruacijo, ki je ni bilo. Sred avgusta sem imela pregled pri G ki mi je rekla da nisem noseča(od odnosa je takrat minilo nekaj manj kot 3 tedne). Ker nisem bila mirna, sem v začetku septembra naredila test ki je bil negativen(vmes odnosov ni bilo). V septembru sem dobila bolj švoh menstruacijo, ta mesec pa je bila kar močna in trajala 7 dni(z izcedki)
Sedaj pa 2 dni me daja slabost in špikanje v predelu jajčnikov(bolečih prsih ni).
A je razlog za paniko ali ne? Jemljem tudi KT, vendar v zaščito nisem bila zihr, zardi nekaj dnevne driske.

…po napisanem,ni varijante,na samo menstruacijo močno vpliva psiha….pojdi po svoj notranji mir…..makar ….v cerkev….pa brez zamere……

Ne nisi noseča!!!!

Nisi noseča, ti pa ultrazvok trebuha ne bi škodil.

Hvala za odgovore.
Ne upam, nočem spet h ginekologu, saj sem ne dolgo nazaj bila, in najbolj se mi je zamerilo to, ko sem šla po nasvet, mi je vpisala v karton.
Najbolj me je samo strah, da bom za splav pozna

Pozdravljene, zanima pa me še naslednje. Laboratorijski izvidi so pokazali vnetje mehurja(kot sem že povedala imam neke bolečine v jajčnikih, oziroma predelu mehurja), vendar me pa med lulanjem nič ne peče. Danes bom tudi pričela z jemanjem primotren tablet. Ali vnetje mehurja vpliva na spolnost, ker kadar je vnetje nožnice je zelo pekoče, neprijetno, pa se partnerja lahko okužiš. Kako pa je z vnetjem mehurja(še enkrat povem, da mam blage krče, in nobenega pekočega, bolečega uriniranja)?
Hvaležna bom za odgovore

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close