Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženske pri 40

Ženske pri 40

Pozdravljeni…
Bom kratka, zanimajo me vasa mnenja…
Berem forume in kar berem, je naravnost grozno. A smo ženske pri 40 res tako slabe, ker smo samske in ker imamo otroke?? Kot se nekateri izražajo da imamo prikolice, pa ustran od mamic z otrokom, pa da ne misli kao noben prenasat tujih otrok😟…
Pa kam smo prisli,ljudje?? Vsak je sel narazen iz različnih razlogov, vsi se ucimo na napakah. In ko enkrat ženska občuti,da je ostala sama za vse, ko mora sama vzgajat najstnika, zaslužit denar, da imata kaj za pod zob in še dost drugih skrbi… Potem pa vidim, da smo mame z otroci najslabša izbira.
In da so portali slaba izbira za iskanje partnerja. Kje bos pa koga spoznal?? Ni vec tega kot je včasih bilo, tega druzenja, pa diskoteke. Zdaj je vse vec ljudi na telefonih, ker je vseeno tako lazje najdit nekoga. Sem sama tudi samska z najstnikom, 12 letnim sinom in potem takem res nimamo mame z otrokom upanje, da bomo še kdaj srečne?
Prosim mnenja….

Se dobr, da imaš otroka, drgac bi bila vse živo sam človek ne.

Aja, zakaj se že obremenjuješ z mnenji ljudi, ki jih ne poznaš?
Ti bodi raje ženska katero bi vsak imel v svoji družbi, garant ne boš dolgo sama. Za normalnega otrok ni nobena ovira.

same ste ker imate otroka z prvim ki vam prekriza pot.hitro.prehitro.ko ga še poznate ne.aja pa sem zenska.druzina je resna odločitev.ne pa:joj jaz bi imela dojenčka.seveda je polno nevzgojenih otrok.
pa ne morš imet otroka z nekom ki ga še poznaš ne.halo
zaradi vsake bedarije se tudi ne razdre druzine.

Ma daj ne pusti MONu da ti pere mozak. Dobra ženska bo vedno, ampak vedno lahko srečala dobrega moškega. Ne glede na leta ali mamica ali ne.

Kokoši, žleht babe, neumne babe, scrkljane babe in podobno, bodo pa vedno narajmale en ološ, ja, ali pa še tega ne.

Tako da …

+++

Strinjam se s predhodnico. Par se spozna, po 6 mesecih je ona je 3 mesece noseča in ko rodi, se hormoni pomirijo in takrat vidita, da sploh nista kompaktibilna.
Ali pa predolgo in dolgočasno zvezo nadgradita z otrokom, ki pa ne more popraviti ničesar, nasprotno vse se poslabša.
Jaz tečem stran od moških z otroci in poznam veliko moških, ki jih ženske z otroci ne zanimajo ali pa izključno za seks.
Zakaj? Ker mulcu ne smeš nič reči, njegova mama se takoj postavi v bran, lahko samo plačuješ in si tiho. Ženske enako, lahko kuhamo, pucamo, peremo, pedenamo, za vse ostalo pa “nisi mama”.
Hvala lepa!
Moj življenjski moto je: končati dobro šolo, dobiti dobro službo, spoznati dobrega moškega, si ustvariti udoben dom in šele potem pride družina. Nič na silo in ne prehitro.

Bereš preveč selektivno. Če boš bolj pozorna, boš kaj kmalu ugotovila, da je nekaj narobe s samskimi brez otrok, samskimi z otroci, s poročenimi z otroci (sončki pa to), poročenimi brez otrok, you name it. Samski al so preveč zbirčni al pa njih noben noče. Poročeni fejkamo ipd. Skratka, monovca težko kdorkoli z lahkoto zadovolji 😉

Glej iz druge perspektive. Si res želiš za partnerja enega pobčka pri 40ih, ki vidi otroke kot prikolice in ženske z otroci kot pokvarjeno robo? Recimo nekaj takega kot zadnja gospa, ki očitno misli da se vsi ločujejo zato ker so se ob kavi to spomnili čisto iz dolgčasa.
Takih ljudi nočeš v svojem življenju. In na tvojo srečo se sami izločijo. A ni to super?
Ne naredi pa iste napake, ki jih ti ljudje delajo in posplošuj na celotno populacijo. Ljudi je veliko, takih in drugačnih.
Drugače pa da ne boš mislila da če ne bi imela sina da bi bilo lažje. Sem mlajša, pa dobivam pod nos da je pa zato ker jih nimam nekaj narobe z mano. In bog ne daj da pri svojih 38 omenim da bi rada imela družino, potem je spet nekaj narobe z mano :). Običajno to najbolj šokira moške 45+, ki imajo v profilu napisano da nimajo otrok ampak si jih želijo :). Jim ni jasno kako si jih jaz pri 38. To pa ja ni normalno :). Bog ne daj da v pogovoru še omeniš da si pripravljen tudi posvojiti, se it rejnika….čisti čudak za zaležanega 48 letnika, ki išče mlado mamico za svoje potomce – ampak piše pa 38 letnici :).
Ne moreš zmagat. Tako da se sploh ne trudi. Škoda energije.

Bolje bo da se ne ukvarjaš s temi mnenji. Raje investiraj čas in energijo v to, da postaneš material, ki je zanimiv in kvaliteten. Pa izogibaj se luzerjem, alkoholikom, egocentrikom itd.

Moj življenjski moto je: končati dobro šolo, dobiti dobro službo, spoznati dobrega moškega, si ustvariti udoben dom in šele potem pride družina. Nič na silo in ne prehitro.

Kljub temu motu se ti lahko kaj izmuzne….

Seveda se lahko tudi kaj zalomi, a dokler se ne odločim za družino, striktno uporabljam kontracepcijo.

Banda slovenceljska polpismena!!!!
Z OTROKI…in ne z otroCI.
Pa kdo te bo vzel, ce znas sam noge sirit in je to visek tvoje širine. Ksj bi rada sedaj se najstnika unicila, ki je ostal brez oceta in mu nakopala kakega bedaka na glavo.

Ko sem jaz hodila v šolo, je bilo z otroci. Pa mimogrede, Slovenci uporabljamo šumnike.

Jaz bi tudi dodal svoje mnenje. Smo tudi samski, očetje v takem položaju, da ženske tesko sprejmejo prikolico. Žal sem tudi sam na portalih za zmenke. In glej ga zlomka koliko njih resnih mamic pri 40 išče partnerja. Si začnem dopisovat, se slišimo, gremo na kavico. Vse ok. No na kar se začne kazat, da je pa moja prikolica odveč. Da ne bo pomote, sem raje sam kot pa, da mi ena nebi sprejela otroka ali jaz njenih. A žal, je to neka realnost v življenju, zato ker večinoma iščejo samo neke prehodne krajše zveze in pa sex avanture. Za kaj resnega, je pa težko najti, nekaj resnega. In opažam, da imajo ženske, in tudi moški vse preveč pogojev kakšen mora biti partner, in kaj vse mora vsebovati ta partner, da bo za njo dober. Avto, služba, denar, stanovanje, hiša ne sme bit več kot tok km stran, šport, fit, ne kadiš, ne piješ, ješ zdravo, itd itd. Mislim, da večina preveč sanja o idealnih partnerjih iz filma zato pa je tako kot je. Redki še gledajo na dušo, srece, ljubezen, samopomoč, pogovor itd. Žal sem tudi jaz kot očka, razočaran v iskanju sreče, ker večina vse preveč sanja.

prej ali slej začne ženske motiti otrok.oče je sam z njim,veliko denarja gre zanj.začne jo motiti.
seveda ženska v resnici nikoli ne sprejme otroka.
pa tudi zakaj bi ga?nekdo ki ima otroka že ima svojo druzino.si jo je ustvaril in je razdrl.zal tako je.
ne vem zakaj ženska sploh hoče moškega z otrokom oziroma obratno.
naj se poparčkajo tisti,ki ze imajo otroke.
vsak normalen si bo najdel partnerja brez otrok razen obupancev.

Ko empatijo do drugega človeka zamenjajo pričakovanja, fikcijska domislija, je tako, kot pišete.
Razvajeni otroci.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Zatakne se pri nerealnih pričakovanjih moških in žensk. Ločen z otrokom pricakuje samsko brez otrok in obratno. Svoj k svojemu.
Če bi bili ljudje malo bolj na zemlji kot v oblakih, bi si prihranili marsikatero razočaranje.

Jaz sem samski ločen očka. In ne predstavljam si zveze z eno ženski, ki nima otrok. Razen, če jih nebi mogla imet. Jaz iščem samsko mamico z otrokom. Sebi podobno ločeno. A žal Glih te mamice ne želijo sprejeti drugega otoka. Svoje ja, druge pa ne. Iz izkušenj govorim. Al sem pa tak, da žal naletim samo na take egoisticne ženske.

Ne sodi drugih po sebi… si kdaj razmišljajo, da lahko še tako super paru, ki se v vsem poklapa, čez leta ugasne iskrica in greta narazen??? Nisi ne, ker si debil in debilno razmišljaš

Ne sodi drugih po sebi… si kdaj razmišljajo, da lahko še tako super paru, ki se v vsem poklapa, čez leta ugasne iskrica in greta narazen??? Nisi ne, ker si debil in debilno razmišljaš
[/quote]
Kot prvo sem ženska kot drugo pa če bi bilo res tako kot ti praviš nebi bilo toliko ločenih,samohranilk.

Samski brez otrok in ločen z otrokom iščeta za resno zvezo samsko brez otrok, če sploh iščeta resno zvezo. To je to!

iskrica ugasnila?

avtorica, ne sekirej se. Pred kratkim sem bil s kolegom in njegovo žensko, ima otroka, ki jo je spoznal preko internete….. Zrela ženska 40++ je prava liga, sploh karakterno, postava tud ok., moj kolega pa tako tako, neki takšnega kot jst…, ob pogledu na dobro žensko, bi tud mrtev iz groba vstal, heh…
Dejstvo je, da bo od zdej od tega qurčevga korona virusa novih vez na svetu ene 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} skup uletelo preko interneta, ene 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pa v živo ali po dogovoru od prej brez mobitelov in interneta.
Jebaško sceno tud aids ni tako zjabal kot jo bo ta korona virus. Hvala bogu, da smo mlada leta preživeli brez tega sranja in smo se svobodno kresali…

Tudi sama sem 45, sama z 15 letno hčero. Otroka imam iz 12 letne zveze kjer sem se trudila in vse skup držala samo jaz, partnerju je bilo nekako vseeno ker je vedno užival v družbi prijateljev in drugih žensk. Ko več psihično nisem zmogla sem šla vstran z 6 letnim otrokom.
Sedaj sem že skoraj 10 let samska, vmes spoznala tri moške, vsi okrog 40 brez otrok. Vsi na začetku navdušeni, super vse, potem se po par mesecih izkaže da jim gre samo za seks. Sem taka oseba da se hitro navežem in ker sem stradala ljubezni pač zaljubim. In se mi zdi da jih to odbije. Tako vedno trpim, se ponižujem in skoraj prosjačim da si vzame tisto urico časa za mene. Ravno sem spet na koncu take ” zveze, 6 mesečne…pa saj to ni zveza, to so samo pisanje smsov, obljube ki jih nikoli ne izpolnijo…meni pa daje upanje in trpljenje.
In tudi sem na tem da ostanem sama ker enostavno ne zmorem več, ne zmorem te čustvene manipulacije, trpljenja, žalosti…sem zaposlena, imam stanovanje, avto…nič mi ne manjka- samo iskrene ljubezni si želim….a tega ni več?

Mogoče si preveč “needy”, oziroma lačna ljubezni kot praviš. Moške sicer vidiš tukaj tipkati o milih in nemočnih ženskah, ki si jih želijo, ampak resnica je povsem drugačna. Do takih ne čutijo niti spoštovanja, niti ljubezni. Vse bo bolje, ko boš spremenila odnos…po domače, če je seks, je pač samo seks…gremo dalje…

New Report

Close