Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženske pri 40

Ženske pri 40

PODPIS!

A pa daj no!
Ce se odlocis za nekoga, sprejmes vse v paketu. Tista ali tisti, ki to ne naredi, enostavno nima rad. Da niti ne zacnem o neiskrenosti, ki se ob tem pojavi in figami v zepu. Kako lahko nimas vsaj malo (toliko vsaj, da bi ga sprejel) rad otroka, ki je potomec tvojega partnerja? Meni je to enostavno nerazumljivo.
Sama imam otroke, pa mi nekdo z otrokom sploh ne bi bil problem. Pa cetudi svojih otrok ne bi imela… Sploh ne vidim dileme. Saj pa se odlocis zanj, za zivljenje z njim. Otroci bodo sli. Partner naj bi pa ostal.
Svet se vrti v napacno smer… Mora se. Kaj vse clovek tu prebere, koliko enega negativizma, kritiziranja. Vsi pametni, vsi kazete s prstom. Pa me skoraj zanima… Ste res tako cistunski ali imate samo sami veliko prevec tezav doma in se je lazje s tujimi ukvarjat, kot svoje resevat?
Kar se pa zivljenjskih planov tice… Ste ze slisala za pregovor: clovek obraca, Bog obrne? Me zanima koliko vas zivi danes zivljenje, ki ste si ga splanirali pri npr 18ih?

Sodelavka ima 3 otroke od prej, njen moz pa 1. Cel dan poslusamo kako ona trpi za vikende ko je njegov otrok pri njih. Da ga nikoli ne bo sprejela. A moz pa njene 3 mora. Ce je kaj narobe jim ne sme nic reci, ceprav jih sofinancira.
Je pa na nasi firmi ogromno mesanih druzin, pa vecinoma lepo sodelujejo. Tu pa tam je kaksna izjema.

Pa vi ste že slišali za rek: Usoda ni v zvezdah, ampak v naših odločitvah?

Kake pišete nekateri…glede OP, ne, nič ni narobe z vami, v življenju se marsikaj lahko zgodi družina gor ali dol. Obstaja razlog za to. Na slabšem si samo zato ker potem imaš opravka s takimi debili kot so tu gor na MONu in pišejo res neumne stvari. Dejte se mal zamislt predno vržete ven take stvari

Ko sem pred časom zaključila dolgoletno zvezo, mi je bilo nekako jasno, da je velika verjetnost, da bo moj naslednji partner imel kakšnega otroka od prej, glede na to, da nisem več 20. To se mi ni zdel noben problem. Zakaj le? Otroci so lepa stvar in povsem normalno je, da jih ljudje imajo. Problem je, da v realnosti to vendar ni tako enostavno. Moj prvi tip po dolgoletni zvezi je imel 2 otroka od prej in to iz dveh različnih zvez. Za enega je imel deljeno skrbništvo, za drugega le občasne stike. Delal je nadure, da mu je ostalo še kaj denarja zase. Zame mu je ostalo komajda kaj časa. Če so bili njegovi otroci zraven, sem se jaz večinoma le uklanjala in prilagajala, tako kot je nekdo omenil v enem od zgornjih postov. Zvezo sem zato prekinila in mu tudi iskreno povedala, da ima enostavno preveč prtljage iz preteklosti. Od takega partnerja nimaš skoraj nič, pa bi vendarle od partnerja moral tudi kaj imeti.
Mislim, da se bom v bodoče ozirala bolj za tistimi, ki so brez otrok ali pa imajo že odrasle otroke.

Ne vem zakaj se obremenjuješ s takimi komentarji stila, da imate ženske prikolice, ter da ste pokvarjeno blago.
Obstajajo moški, ki jim to dejstvo ne dela problemov, da ima ženska otroka od prej. Še bolj se potrudijo.
Pri nekaterih pa se žal tudi mati narava poigrala z njimi (impotenca), teh pa sploh te stvari ne motijo.

že to da je tvoj imel 2 otroka iz dveh rzličnih vez ti veliko pove.
lahko bi ze takrat vedela…

Pozdravljena,
Res se lahko zgodi, da ženska ostane sama z otroki pri 40. Ali zaradi ločitve, ali pa postane vdova,…
Jaz kot moški spoštujem vse matere samohranilke. Veliko je na vaših plečih. Ampak nekaj časa gre, ne more pa iti skoz. Otroci potrebujejo tudi moškega v družini. Res je, da je vam težko najti potem moškega, ki bi ljubil vas in vaše otroke. So pa. Verjemi. Mogoče je le potrebno malo počakati, pa ne takoj osvojit prvega, ki ga vidite. Ker sploh tiste, ki so imele zlomljeno srce zelo težko zaživijo na novo…
Jaz poznam tak primer…
Težko je gledati žensko pri 40h, ki se razdaja za otroke, službo,… Zase pa ne more najti časa, oziroma ga težko.
Zato le pogumno naprej…
Res so tudi zelo dobri moški na tem svetu.

Oprosti, no – kako ti ponižuješ ženske.

Če ima nek moški še nevemkoliko na računu, pa da je impotenten, ne hvala. Meni je intima, kemija v neki novi zvezi tudi po recimo 20ih letih nekega zakona dosti bolj pomembna pred denarjem. Toliko se cenim. Denar pa tudi imam. In ja, vsak me pa tudi ni vreden. ker še vedno lahko vljudno odklanjam koneckoncev – kot pred 20 imi leti.

Amoak: kakor je že ena napisala zgoraj: raje takega bre otrok, ali pa že z odraslimi – ker so moji tudi že. Seks mi bo pa še kar nekaj časa pomemben, žal 🙂

Lepo podeljene misli.

Res je, ampak vprašanje pa , če ga bodo pripravljeni tudi sprejeti – sploh, ko so že malo starejši in še ne polnoletni, kakšni pubertetnki znajo zlo nagajati in piti živce nekaterim , sploh pa če imajo z biološkim očetom dober odnos, oziroma da ni pokojni, torej še kako živ 🙂

Tik samskih mojih let. Pa žalostnih ki hrepenijo po resnični iskreni ljubezni. Jaz pa samski. 😭😭😭😭

zenske z otroci so pokvarjena roba. Zakaj se bom zapletal s tako ce so se samske brez otrok na voljo?

To da so 40 pa sploh adijo. Te je prestaro. Mogoce za kaksnga tipa k ma 60+ let je to ok. Tip pri 40ih si kamot dobi 20+ staro.

Kja prida ločenke še ni bilo in nične kaže, da bi katera lahko kdaj bila.

Jaz sem sama, 40, nimam otrok, ni se mi izšlo po naravni poti. Sreča je od nas odvisna, ne rabim moškega zato in ga ne iščem. Ko me bo pa prijelo pa OK.

Ja, nič novega, število starih tet se dnevno povečuje, razlog je pa v beticah vas samih in polni riti. Če bi se morale za kaj trudit, bi tudi odrasle, tako pa niste.

Točno tako, prideš pozno v njeno družino, najprej so njeni otroci, po možnosti še njeni starši in hišni ljubljenčki in potem šele ti. Plačevat pa moraš še več kot pri eni brez otrok, izpljuni jurčka za otrokov vozniški, za šolanje, nazaj pa dobiš bolj malo, ponavadi kake očitke, kako si nezrel, otročji pa ne vem kaj, ker sam nimaš otrok in ne veš kako je to bla bla in kako je njej težko. Vsaj ena dobra stran je, ko se začne s tem, ni problem spizdit brez večjih posledic.

Naj vas potolažim. Ni vse tako črno. Sem bila mamica 2 otrok, spoznala sem cudovitega moskega, ki je sprejel mene in otroka. Seveda jaz skrbim za njiju…itd…on se z njima heca, gremo kam skupaj itd… skupaj pa sva dobila se 1 otrocka. Okolica pametuje ja, ampak se ne damo 🙂

Ko sem jaz hodila v šolo, je bilo z otroci. Pa mimogrede, Slovenci uporabljamo šumnike.
[/quote]

Nikoli ni bilo z otroci, očitno si počasi že dementna.

Kot prvo, pri 40 nismo več mamice in očki, in če se tako predstavljate potencialnim partnerjem, bo vsak, ki nima pri sebi inzulina, doživel dvig cukra, ki ga bo silil na bruhanje. Menda nimate pri 40 letih dojenčkov ali kako?
Prav tako nismo samske mame in očetje, ampak samske ženske in moški z otrokom/otroki. Ko ima otrok tri, štiri leta, je skrajni čas, da se prelevite spet v samostojno osebo, ne da se še vedno definirate prek otroka kot mama, oče … čeprav je to najpomembnejša vloga v vašem življenju. Ni treba, da se po njej tudi nazivate, postanite spet Franceti, Marije, Lojzeti in Mojce.

Otresite se mučeništva preteklosti in na to, da imate otroka, glejte kot na bonus. Ne jemljite svojega starševstva smrtno resno in kot nekaj izrednega, ker to ni. Ste popolnoma povprečni. Na zmenkih seveda tema tudi otroci, ampak ne samo in po možnosti večina časa namenjena drugim temam.

Kot bivša “samska mamica” vam povem, da sem imela poln kufr “samskih očkov”, ker se z njimi ni dalo pogovarjati o ničemer, razen o otrocih in o bivši, mogoče še o njenih groznih ta starih. Poleg tega je bila večina strašno zdolgočasena, zadrgnjena in vpeta v svoje vzorce, in je iskala predvsem animacijo za čas, ko niso imeli stikov, pa nobenega razumevanja zame, ki sem imela otroke pri sebi ves čas. To je pa že preseglo njihove starševske sposobnosti (nič čudnega, da so bili ločeni). Imela sem eno daljšo zvezo s precej mlajšim tipom brez otrok, potem sem bila nekaj časa sama in zdaj imam spet partnerja brez otrok. Ne, ni se mu treba ukvarjati z mojimi in jih finančno podpirati. Sem solidno preskrbljena, prijetnega videza, dobro ohranjena, imam še vedno nove ideje, sposobna sem se naučit česa novega, se prilagajat, spremenit …

Za sex ni problema, za resno zvezo bo marsikatera 20+ dvakrat razmislila ali ji je s tipom pri 40tih, če slučajno res ni dobro situiran in jo lahko finančno podpira in nudi brezskrbno življenje. Veliko punc pri 20tih še ne išče resne zveze, sploh ne z dvajset let starejšim tipom.

Za sex ni problema, za resno zvezo bo marsikatera 20+ dvakrat razmislila ali ji je s tipom pri 40tih, če slučajno res ni dobro situiran in jo lahko finančno podpira in nudi brezskrbno življenje. Veliko punc pri 20tih še ne išče resne zveze, sploh ne z dvajset let starejšim tipom.
[/quote]
Sanja svinja kukuruz…
20 let mlajšo bo dobil, če je premožen, Francija, ki dela za 1000 nobena 20 letnica tud povohalane bo. Mogoče za hitri seks, to je pa tud vse. So čist skregani z realnostjo in to 40 let stari konji.

Sanja svinja kukuruz…
20 let mlajšo bo dobil, če je premožen, Francija, ki dela za 1000 nobena 20 letnica tud povohalane bo. Mogoče za hitri seks, to je pa tud vse. So čist skregani z realnostjo in to 40 let stari konji.
[/quote]

En moj kolega, malo čez 40. plešast, na minimalcu, živi pri starših, si je omislil mlado frkljo … sem mu kar naravnost rekla, ali je res totalno naivna ali pa nima ravno visokega IQ. Njemu pa verjetno kronično manjka samozavesti.

Kater normalen si bo na glavo nakopal otroke, katerim ne sme nič rečt, jih stalno financira in so gladko pred njim pri vseh zadevah? noben. No, to je odgovor na vprašanje v tej temi. Da ne govorim ženske z otroki, ki imajo vsakega z drugim. Samo stran od takih žensk in moških, totalno pokvarjena roba od katerih nimaš nič. Realno je normalnih samskih žensk z otroki zelo malo.

Ne govorim za druge, ampak sam nebi nikoli vzel ženske z otrokom. Rad bi svež začetek ali pa raje ničesar.

New Report

Close