Ženske pri 40
Ne sekiraj se!!
Sam sem z “mamico z otrokom”, imava tudi skupnega otroka, pa mi to nikoli ni bil problem.
Med otrokoma ne delam (vsaj upam da ne) razlik, obema nudima kar rabita (v bistvu še več).
Če bi se zdaj ločil, bi raje “vzel” kakšno mamico, ker so, po večini, bolj zrele in znajo ceniti določene zadeve.
Če pa komu ne paše dejstvo, da si mamica, pa lahko gre stran… verjemi, da je precej normalnih moških, ki jim to ne predstavlja neke ovire!
Pa srečno v življenju!
Bom rekel tko…
Ce je v zvezi prepir bolje da gresta dva narazen.
Glede tega da si samska z otrokom nikjer ni receno da ne mores biti srecna. Je pa res da ni vsak moski pripravljen na zvezo z mamico ki ima otroka. Je pa res da sigurno je nekje moski ki te bo osrecil. Da z silo isces nekoga se mi ne zdi smiselno. Daj casu cas in verjemi v boljsi jutri.
Prvo moraš biti srečna tudi sama in potem si lahko še z nekom. In poleg tega srečna ženska moške privlači ne glede na leta in otroka. Niso vsi taki zabiti primitivci, da tako razmišljajo, ne skrbi. V bistvu iz izkušenj bi rekla, da zelo malo oziroma če si nekomu všeč te pa ne bo zato zavrnil. Drugo je na portalih za zmenke, kjer vpišeš kriterije in ne moreš najprej bit nekomu všeč. Jaz bi se teh portalov izogibala, raje hodi več med ljudi, sprosti se s prijateljicami, smej se in zabavaj! Če srečaš pravega začutiš takoj energijo, vidiš mimiko, na portalih to ni možno, je vse preveč razumsko. In zapomni si, lahko si srečna, imaš svobodo, to je tako dragoceno, veš koliko žensk trpi v svoji vezi in bi si želele bit svobodne, da jim noben ne teži, jih kontrolira, kritizira, psihira in drugo…
Kar naprej berem ena in isto in ne morem si kaj, da ne bi komentirala še jaz. Zakaj je toliko bolanih odnosov in razočaranj, da človeka na koncu mine volja do ljubezni? Zakaj ne najdete ustreznega partnerja? So neke zelo enostavne zakonitosti v našem življenju… Prej, ko jih boste hoteli razumeti, prej boste našli svojo srečo, vam garantiram. Govorim namreč iz lastnih izkušenj in izkušenj drugih. Torej:
1. Da pritegneš prave ljudi v svoje življenje, moraš bit tudi sam ta prava energija. Zato iskanje partnerja v času, ko se slabo počutite, (obup, osamljenost…) ni pametno, ker boste dobili zaj.ebek. Na dolgi rok 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}!
2. Za ljubezen se odprete (ne iščete!) samo, ko ste zadovoljni sami s sabo! Ne iščete partnerja zato, da bi vam zafilal čustveni manjko, ampak da delite z njim srečo. On ali ona pa z vami. Partner ni bergla. Ni zato, da bi vi njega ali on vas, spreminjal, popravljal. Hočete biti boljši človek, ker tako želite sami in zaradi navdiha, ki vam ga je dal on.
3.Resno vam povem in še kako zelo drži…to kar se lepi na vas, to je pokazatelj vašega odnosa do samega sebe, je odraz kaj razmišljate, čemu dajete fokus. Kaj pride do vas, to je vaše ogledalo! Vem, težko je dojet, ampak opazujte. Marsikaj zanimivega boste izvedeli o sebi.
4.Ko se boste bolj ukvarjali s tistim kaj si želite in ne toliko kaj si ne želite, boste to tudi dobili.
Verjemite mi, niso vedno krivi drugi. Niso krivi vaši otroci, denar, lepota ali grdota, služba ali žnj faktor. Svašta folk se poparčka med sabo. Ni pravil. Ljubezen ne pozna ovir.
5.Žarčite energijo v okolje, ki jo poganjajo vaša prepričanja, zavestno ali podzavestno. Na to energijo pa se nalepijo ljudje, ki tej energiji ustrezajo. Nekako vas “zavohajo”.
Ko naletim na ženske in moške, ki stalno jamrajo kako so vsi drugi zanič, vem, da imajo slabo mnenje o sebi in globoko v sebi se čutijo nevredne ljubezni.
6. Misliti eno, čutiti pa drugo, daje samo rezultat zmešnjave ali zastoja ali začaran krog.
7. In oh ljubi bog, tole zadnje…nikar ne iščite duš dvojčic, ker še sami ne veste kdo ste. Prej zmedeni ko kurji drek. Zaenkrat iščite človeka s podobnimi interesi, cilji, hobiji, smislom za humor. Iščite si človeka s katerim boste sodelovali in ne tekmovali.
V kateri fazi se nahajate in katera točka vam ni jasna?
Sama imam dva manjsa otroka od prej, locena in ponovno v cudoviti zvezi. Tudi moj nov partner ima otroka iz prejsnje zveze. Stara sem skoraj 40 l, partner je 7 let starejsi in zdaj bo ze pet let odkar sva skupaj, imava skupno stanovanje.. Skratka, menim da normalen moski nima tezav ce ima nova potencialna partnerka otroke od prej, predvsem pa, ce je dobra mama. Imam znanko teh let, z otroki od prej, porocena z novim ki ima tudi otroke s prejsnjo… prijatelj nekaj let starejsi 45, locen, nima nikakrsnih zadrzkov ce bi spoznal zensko z otroki.. pogosto celo recejo da je najbrz zenska cudna ce pri teh letih se nima otrok.. ne vem. zunaj so moski, dobri in pametni, ki nimajo nic proti otrokom s prejsnjih zvez 🙂 Slej ko prej otroci odrastejo in gredo svojo pot. Normalni se tega zavedajo, drugega ki to ni, si pa itak ne zelis.
Moje izkušnje so povsem drugačne. V bistvu v svojem okolju med znanci je v zadnjih letih ogromno žensk z 1-2 otrokoma dobilo partnerja, ki jih prej še ni imel in imajo sedaj še skupnega, čeprav so nekatere bile že 40+, ko so rodile. Tako, da nič ni nemogoče. Je pa res, da se niti 1 od teh parov ni spoznal na portalih, ampak vsi v živo. Morda je v tem tisti keč? Ker na portalu te nihče ne vidi in z lahkoto skenslaš takoj nekoga, ko ti napiše, da ima otroke ali mu preprosto poveš, da pač je to ovira. Medtem ko pri spoznavanju slučajno nekje v živo, če se z nekom res pokonektaš, ga ne boš kar skenslal oz. mu v obraz rekel: ej, odpadeš, ker imaš otroke.
Ne vem, kako si drugače to razlagat. Namreč tudi poznam portale in tam se človeka skensla že takoj, ko ti ena malenkost ni ok. Kot recimo se spomnim, da sem bila sama skenslana kar od enih par že samo zato, ker ne nosim visokih petk. Nobenega ni zanimala moja osebnost, samo to dejstvo, da ne nosim petk, je že dovolj, da skenslajo.
Povsem enako je pri moških, imam otroke, ločen, na portalih me še povoha ne nobena. Tudi, če pišem kakšni, mi še odpisati ne želi. Niti samske, niti mamice z otroki.
Pa sm čisto normalen moški.
Ko sm pa odpru usporeden profil za foro, sam za firbec. Napisal da sem samski,brez otrok, objavil isto sliko, samo, da je cela, na kateri se vidi tudi moj avto, je pa seveda zanimanje bilo.
Ne mi rečt, da si na portalih za zmenke napopal gor še fotke svojih otrok?
Ne, ni normalno. To je odbijajoče in ja, čudaško. Izpadeš obupan samec, ki išče samico da poskrbi za tvoj zarod. Kot prvo, slike mladoletnih otrok se ne daje na internet in se jih ne izpostavlja. Kot drugo, ti rabiš, ti greš na zmenek, ne tvoji otroci. Otroke se omeni šele ob prvem ali drugem zmenku, samo če te kdo vpraša. Niso problem tvoji otroci, ampak tvoj totalno zgrešen pristop k zmenkovanju!
Ne mi rečt, da si na portalih za zmenke napopal gor še fotke svojih otrok?
Ne, ni normalno. To je odbijajoče in ja, čudaško. Izpadeš obupan samec, ki išče samico da poskrbi za tvoj zarod. Kot prvo, slike mladoletnih otrok se ne daje na internet in se jih ne izpostavlja. Kot drugo, ti rabiš, ti greš na zmenek, ne tvoji otroci. Otroke se omeni šele ob prvem ali drugem zmenku, samo če te kdo vpraša. Niso problem tvoji otroci, ampak tvoj totalno zgrešen pristop k zmenkovanju!
[/quote]
Kje piše, da je nalepil sliko otrok?
Pa a si v posebno šolo hodila?
Wtf…smo na sodišču ali na čveku?! Pejt se zapenjat kam drugam, tečnoba.
[/quote]
Na tipa si se spustila z vso zlobo in ga obtožila, da lepi slike otrok in ga označila za psihopata etc etc
Zato me zanima tvoj argument, kje piše, kar trdiš.
Spuščaš se na osebni nivo in na žaljivke.
Ni problema, kar išči, imam čas …
Sicer ne sodelujem pri teh forumih mi je pa tale ravno padel v oči.
Mislim, da če ne bi bilo interneta bi vsak bolj razmišljal s svojo glavo. Sam opažam, da se ljudje preveč ozirajo na razne ‘nasvete’ in vsako dejanje, ki ga nekdo naredi/ ali bi ga moral nekako obsojajo za nekaj slabega. In takšen avtomatsko odpade… ampak zakaj? ne zato ker ti morda tisti ni všeč, ampak si nekje prebral/a ali ti je kdo povedal, da je to čudaško in enostavno tak človek potem ni dober zate. Marsikaj slišim tudi, ko se nekatere pogovarjajo med sabo na javnih mestih, zato ne govorim kar nekaj v 3 krasne.
Mene načeloma otrok ne moti, tudi se ne bojim vezati, ampak sem malo bolj neroden z besedami, ob tem še doma iz vasi in se počutim kot slabšalno mišljeno kmet, ko me fina dama tako lepo pogleda. In potem še reče da si sicer dober, ampak… konec.
Sem iskal preko omrežij, šel nekajkrat na kavo ampak ugotovil, da nima smisla, ker se izjalovijo vsa pričakovanja, enostavno ni pristnega stika. Ko greš po ulici že praktično vsaka drži v roki telefon. Če pa je z otrokom pa je po tem ne moreš soditi, da je samska, ker ji ne piše na čelu.
Na žalost brez otrok ni družbe, kot jo poznamo. Kdo bo skrbel za nas ko bomo ostareli, če ne naš podmladek (kot nekateri pravite prikolice), najlažje gledati samo na svojo rit in uživati kot jih veliko misli. Sicer pa sem prepričan, da je bolje biti sam, kot v slabi družbi/odnosu. Enostavno če se z nekom ujameš poskusi, če se ne pojdi stran.
To bi bilo z moje strani vse pa lep dan vsem. Za konec pa še verz za nekoliko bolj inteligentne.
Na svetu si, da gledaš sonce,
na svetu si, da greš za soncem,
na svetu si, da sam si sonce
in da s sveta odganjaš – sence.
(T. Pavček)
Poznam ljudi, locene, z otroci, ki so se v drugo porocili in to srecno. Bolj je problem, kaj iscete? Imate kriterije? Ali bi vam bil vsak v redu. Moja prijateljica je bila 10 let sama, z otrokom locena, imela je stroge kriterije za moske, redkokdo ji je bil vsec, potem je spoznala moskega, ki bi se zanj stepla vecina zensk- postaven, premozen, izobrazen. Tudi on je imel odrasle otroke. Danes sta srecno porocena ze 15 let.
Drug primer kolegice, locene, z dvema otrokoma, ki je tako desperatelly man hunting, da bi vzela vsakega. Ima multiplo sklerozo, kar je velika dodatna ovira, ona pravi da jih to ne moti, seveda ne, za 2x poseksat, potem pa se ohladijo in ne dvignejo telefona. Ona nima kriterija, nima niti razdelano, kaj ji je vsec pri moskem, brez kriticnosti … mislim da je to formula za neuspeh.
Na tipa si se spustila z vso zlobo in ga obtožila, da lepi slike otrok in ga označila za psihopata etc etc
Zato me zanima tvoj argument, kje piše, kar trdiš.
Spuščaš se na osebni nivo in na žaljivke.
Ni problema, kar išči, imam čas …
[/quote]
Pa dobro, te je najel za advokata ali kaj? Si domišljš, da si profesorica slovenščine in imaš poklicno bolezen? Psa si že peljala srat? Glej, back of oz spi.zdi…