Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženske pri 40

Ženske pri 40

Ni problem, da ima ženska otroka, problem je, če je sama zmedena in nesamostojna in slabša kot otrok. Noben ne mara ljudi, ki se bodo na njih obesili. Kot je ena zgoraj napisala, tiste s pošlihtano glavo, so našle v redu moškega. Ne glede na otroka. Zadnjič sem imela na ogledu najemniškega stanovanja par, kjer nisem verjela, kako se lahko taki najdejo. Ona noseča študentka psihologije, ravno zaključuje študij, inteligentna, umirjena, on en zgubič, z otrokom od prej, živčen, agresiven, obnašal se je kot en šimpanz. In potem ona pravi, da se nasprotja privlačijo. Tadva bosta šla narazen, ko otrok ne bo dopolnil enega leta.

To je pa ja čisto normalno.
Dekle zaključuje študij psihologije, za prakso bi pa rada plodnega luzerskega lenuha spremenila v normalnega deca.
Imam občutek, da prakse ne bo opravila.

Pozdravljena” tudi jaz ” kot bi brala svojo zgodbo, sem na istem…in vem kako se počutiš.

Kaj bi rada sedaj se najstnika unicila, ki je ostal brez oceta in mu nakopala kakega bedaka na glavo.
[/quote]

Se zelo strinjam z Mirelo…..pa kaj bi rade zenske ljube. Pomirite svoje hotmone in se ukvarjajte z otroci in z sabo, da ne boste res otrok unicrvale in jim vsakih 5 mesecev pripeljale novega “ocima”.

Ti povem, zakaj te nobena ne povoha. Verjetno imaš na pol izpolnjen profil, oglašaš se s copy paste prvim na pol pismenim sporočilom, ki ga že par let nisi posodobil, star si 47, slabo ohranjen, iščeš pa “mamico” do 38 let.

Tudi sama sem samska mamica z dvema, ravno ta vikend napolnila 40 let. Ne vem kaj naj recem, po dolgoletni vezi se tudi se na 1 zmenek nisem odvlekla, da bi ugotovila kako sploh tečejo zadeve. Med vzgojo, sluzbo, tisoč in eno dejavnostjo otrok sploh ne pridem da energije in casa, ki bi ga vlagala v online dating. Ampak da torej izrazim mnenje na temo, menim da bi jaz veliko tezje sprejela sedaj samskega, ki bi si zelel se ustvariti druzino. Kar pa se raznih zlobnih komentarjev tice glede otrok in potem razhoda, tudi pri meni so bile same kljukice..fant, fax, sluzba, poroka, otroci, pa se se vedno lahko kasneje zalomi. V glavnem ne obupaj mamica, fokus na sebe in da si zadovoljna s svojim življenjem in tem kdo si in s kakšnimi ljudmi si obdana. Vse ostalo bo ze prislo.

če jim ni šlo z lastnimi otroci, kako jim bo šlo, če vsak pripelje svoje, pa še kakšnega novega naredita?
tako življenje ni humoristična nanizanka, ampak res prava peklenska scena.
Večinoma imajo kar hude probleme pri vzgoji, dosti otrok se slabo počuti v takih družinah.
Poleg tega otroci v Sloveniji nikoli ne odrastejo in tri sorte otrok bodo tudi s svojimi družinami vedrile vse vikende pri starših, dokler ne omagajo.

to pa res ni problem.par lepih besed-bolje rečeno lazi in ženska pade na njegove sladke besede.in jo ima vso zatreskano.

to pa res ni problem.par lepih besed-bolje rečeno lazi in ženska pade na njegove sladke besede.in jo ima vso zatreskano.
[/quote]

sploh, če je tak moški še spreten manipulator in posesivnež, prikrito, dokler ne dozeže cilja.

Ja, ženske velikokrat padejo na “lepe besede” zaljubljenost; predatorji s kakšnimi že čisto majhnimi psihopatskimi nagnjenji pa to dobro znajo dobro izkoristit.

ce dobro izgledas to sigurno ne drzi

sploh, če je tak moški še spreten manipulator in posesivnež, prikrito, dokler ne dozeže cilja.

Ja, ženske velikokrat padejo na “lepe besede” zaljubljenost; predatorji s kakšnimi že čisto majhnimi psihopatskimi nagnjenji pa to dobro znajo dobro izkoristit.
[/quote]

Velja tudi obratno. In take osebe naredi primarna družina v otroštvu. Nihče se ne rodi z mislijo sedaj bom pa tega in onega nategnil/a.

Zakaj se določeni kurčijo, čez osebe, ki so čez 40? Ker so manj prilagodljive kot pa nekdo, ki je še naivno in neumno sledi modrostni osebi odrasle osebe.

To je pa ja čisto normalno.
Dekle zaključuje študij psihologije, za prakso bi pa rada plodnega luzerskega lenuha spremenila v normalnega deca.
Imam občutek, da prakse ne bo opravila.
[/quote]

On je verjetno bil njen pacient, ko je opravljala prakso, takrat sta se namreč spoznala.

Ali imate ali nimate otrok, ženske pri 40 ttih so najboljše, še vedno dovolj mlade in dovolj izkušene, oboje v paketu- najboljša izbera za vse generacije moških!

Jaz iscem ravno nekoga, ki ima otroke, drugi ne pridejo v postev, ker ne vejo, kaj je to family life. In sicer mora biti to ocka, ki ima veliko stikov z otrokom in ne, da je oce le na papirju….

Jest sem ločen, 42, pa tri oktroke imam, pridem v poštev?

Lahko mi pišeš: [email protected]

draga moja, jaz sem ostala sama z dvema po 10 letih zakona. Pa še vedno sem!! Tako da… ni ravno tko, kot ti pišeš…

Ali imate ali nimate otrok, ženske pri 40 ttih so najboljše, še vedno dovolj mlade in dovolj izkušene, oboje v paketu- najboljša izbera za vse generacije moških!
[/quote]

Hahahahahaha….

Prepotentne predmenopavne odpiljenke, moski v vrsti stojimo, lol.

Hahahahahaha….

Prepotentne predmenopavne odpiljenke, moski v vrsti stojimo, lol.
[/quote]

Živiš v iluziji.

Poglej tole vrsto 🙂

https://www.google.com/amp/s/www.thethings.com/madonnas-love-life-her-20-relationships-with-the-biggest-age-gaps/amp/

Figo je ta inteligentna…😄😄😄🤣

Al ima sindrom resiteljice al je spricala predavanja iz psihopatologije…
Da zdrzi ob enem agresivnem simpanzu je slaba psihologinja…

Ni vse v prikolici. Sem ženska 40+ in sem mati z dvema pubertetnikoma. Po ločitvi z očetom otrok sem tudi jaz mislila tako, da me nihče več ne bo imel rad. Pa sem se uštela. Sem naj srečnejša ženska na svetu, saj sem spoznala mlajšega moškega(-15 let) ki obožuje moja otroka in ljubi vse tri.

Saj če imaš otroka ali več, nisi več sama, si že imaš družino. Lepo vas prosim, ne delajte problemov tam kje njih ni. Sem tudi ločena, ampak zelo sem srečna, ker imam pri sebi dva čudovita malčka.

Seveda, seveda…dobila si še enega otroka, tako da imaš sedaj 3:))

Sicer pa sem jaz mojo ženo spoznal, ko jih je imela 17, jaz pa 40, tako da ja – lahko bi rekli zame isto. Ampak včasih je ljubezen in strast tako močna, da ne moreš nič.

Lepo prebrati to kaj si napisal. Očitno še obstaja upanje za nas samske mamice. Tudi jaz bi rajši moškega ki ima otroke :)))
Ljudje smo si pač različni :))

Ženska, ki prejema preživnino… NI SAMOHRANILKA!!!!!!!!

Počasi bo res tako, da si bodo umislile toliko mlajše moške, da se bodo lahko igrali z njihovimi otroki. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

New Report

Close