Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženske, prosim za mnenje

Ženske, prosim za mnenje

Poročena sva tri leta – toliko je star tudi najin otrok.

Moj mož si vsakič, ko med nama zaškripa, začne dopisovati s svojo bivšo partnerko.

Večino sporočil sem uspela prebrati, razen tistih, ki jih ona vmes izbriše.

Zanima me – bi ve dovolile, da si vaš partner dopisuje z bivšo, četudi gre le za pogovor o vremenu?

Ja normalno da ne. Kaj in za jokcat pri bivši, kako si ti grozna? Kakšne otročičke imate za moške? Takega ne bi gledala

Bolj problematično se mi zdi, da vama zaškripa. Zavisi tudi od tega, zakaj sta se z bivšo razšla in kaj on še čuti do nje. Če ga je ona pustila in je še ni prebolel, bi me zelo motilo.

Odgovor na objavo uporabnika
Kaj pa vem, 12.04.2025 ob 10:12

Bolj problematično se mi zdi, da vama zaškripa. Zavisi tudi od tega, zakaj sta se z bivšo razšla in kaj on še čuti do nje. Če ga je ona pustila in je še ni prebolel, bi me zelo motilo.

…on laže, skriva, imam občutek, da on vsem laže in zavaja, mene njo.

on je njo pustil, ampak se dolgo še vračal, nikoli z njo ni razpucal, v kolikor mi zagotavlja, da ni nič, ne čuti nič do nje, pa vendar, čudno no, ona trdi, da je samska, jaz pa menim, da tole ne drži vode.

Odgovor na objavo uporabnika
smsi, 12.04.2025 ob 10:08

Poročena sva tri leta – toliko je star tudi najin otrok.

Moj mož si vsakič, ko med nama zaškripa, začne dopisovati s svojo bivšo partnerko.

Večino sporočil sem uspela prebrati, razen tistih, ki jih ona vmes izbriše.

Zanima me – bi ve dovolile, da si vaš partner dopisuje z bivšo, četudi gre le za pogovor o vremenu?

Veš kako pravijo, “začne se v glavi, nadaljuje v govor, konča z dejanji”!

Me zanima, zakaj bi si poročen moški dopisoval s samsko bivšo?

Ti si videla samo smse, dejanj pa ne!

Pisanje vodi v fuk. Kaj ti ni jasno?

Je porečen s teboj ali njo?

preveč ima časa!

Zaposli ga. Mulca naj pelje v kino, na trening…

A o vremenu se pogovarjata? Na primer, “zrak je čist”, pa to? 🙂 🙂 🙂

V jajca ga brcni, “on z njo nikoli ni razpucal”, pol še resesn pogovor. Najbrž ni želel razpucat.

New Report

Close