ženske prsi so izgubile čar
zdaj se jih lahko kupi že za 400.000 sit, (kdaj bojo razprodaje):))
No se opravičujem za ciničen začetek, malo sem pretiravala
vendar sem iskreno resnično razočarana, da je to tudi že pri nas čisto običajna praksa.
Razumem dekleta, ki se odločijo za to, da ne marajo kritike in da si to res želijo, kratkoročno se zdi super, samo če gledamo kam gre ta družba.
Če mi bo kak tip kaj težil, da nima lepih, mu bom zabrusla, da naj bo kar tih, jaz si jih lahko takoj kupim…
In to kar se da kupit, zame nima več čara,
res ne več,
prsi so postale ravno toliko erotične kot en dildo, ki ga kupiš v sexshopu, navadna plastika. Ne izražajo več tiste ženstvenosti, rezultat zbruha ženskih hormonov v času pubrtete, poudarjam, pa naj bodo majhne ali velike, vsake so imele svoj čar. Zdaj bodo pa počasi skoraj vse glih, kot iz revij.
Ah te ženske, smo pa res kure, prej so nas s stezniki obremenjeval, ali pa na Kitajskem s prevezovanjem stopal in smo se komaj tega rešile, pa že spet eno sranje. Komu na čast se sprašujem???
S tem prispevkom nimam namena nikogar žaliti, zavedam se da vsak lahko dela s svojim telesom kar hoče.
>Če mi bo kak tip kaj težil, da nima lepih, mu bom zabrusla, da naj bo kar >tih, jaz si jih lahko takoj kupim…
Taisti mozakarji bi morali imeti v glavi, da tudi njihovo premozenje z leti vsaj na igled postane uvenelo, zgubano in se kaj, kar jih po zunanjenm videzu razlikuje od mladcev, skratka: tudi pri njih se opazijo znaki starosti, pa se vecina moskih s tem ne obremenjuje.
Zenske bi morale bolj samozavestno nastopat – saj mladost, cvrstost in lepota ne velja samo za njih in njihove organe. Tudi moski z leti postanejo mlahavi… glede na take izjeve, tudi v glavi, ne samo na zunaj. 🙂
Manca
Ti je dal od KOMARKE post malo misliti a ne?!!1
Men tudi.
Zato bom napisala svoje mnenje.
Nisem proti kakršnikoli operaciji, zaradi katere
človek ni več zakompleksan in mu odpravi trpljeneje
in vrne samozavest, razen v primerih ko si nekdo naredi
poseg na telesu in potem reče:”Ne, nisem se operiral,
od kod ti pa to????” to mi ni jasno, pa konec, saj se operiraš
zato da spremeniš na sebi nekaj kar te moti in kar se vidi najbrž,
in potem ko ti uspe se delaš da tega problema sploh nisi imel???!!!!
Sama operacije(prsi sploh, pumpanje maščobe iz telesa, rezanje odvečne
kože, zategovaje gubic) nebi nikoli opravila ker:
-imam sebe rada z napakami ki jih imam(čeprav bi si nos lahko operirala
ker sem si ga zlomila v OŠ, pa se še nisem odločila za to, ker mi še
ne nagaja toliko v zdravstvenem smislu, če mi enkrat bo si ga bom pa pač
operirala)
-škoda denarja(grem raje na dopust za ta denar)
-strah pred posledicami(komplikacije)
-nikoli nebi imela fanta ki bi mi predlagal tako opercijo(če bi ga imela bi
pa dobil brco v rit), saj če se že operiraš se operiraj zaradi sebe
-umetne prsi in zategnejna lička in vratovi so mi OGABNI in pač
ne vidim na tem nič privlačnega(pa večina fantov tudi ne)
Ampak kot sem rekla, to je samo moje skromno mnenje,
in nikoli nisem kritizirala nobene kolegice ki se je odločila
za operacijo ali kake znanke ali televizijske zvezde.
Saj vsi približno vemo kje je meja dobrega okusa.
Pa še res je. In kako grdo izgleda čez leta, saj na kožo deluje staranje in gravitacija, silikonski vložek pa ne spremeni oblike. Zelo grdo je, saj se vidi, da ni več naravne oblike.
Hollywood in sex v mestu v vsako slovensko vas.
Manca, jaz mislim, da se moški kar krepko obremenjujejo s svojim penisom. Če bi bil postopek podaljšanja penisa tako preprost kot postopek povečanja dojk pri ženskah bi morali par novih klinik odpret takšna gužva bi bila.
se strinjam z vsemi. v današnji družbi mora bit ženska ekstremno vitka in z velikimi prsmi-kao.
za ta denar si privoščim eno super potovanje..
Sissy- ja res se moški zelo obremenjujejo TODA mislm, da je malo žensk, ki bi svojmu tipu rekle: ej unga, vau ko ma velicga, ker dobr k… pa tud npr. po pink-u, mtv-ju in v revijah moški ne razkazujejo tko “svojih, popolnih korenjakov”, kot pa (predvsem slavne) ženske
mejte se rade
A veš kako ti povem, nir es, da mora bit presneto vitka, to sploh ni važno, rs pa je, da preveč debele ženske ponavadi moškim niso privlačne. Ampak če maš kako kilo preveč, tud če maš 5 kg preveč, če jih znaš nosit, če si seksipilna, znaš poudarit sovje čare, se lahk vse suhice skrijejo pred tabo, pa vsi tipi padejo na kolena. Fora je v samozavesti. Kaj ti bo dobro telo, če ga ne upaš pokazat. Pa če nimaš pameti.
sj sm napisala KAO
tko pač večino punc dons misli, pa ne rečt da to ni res, že vsaka druga ma bulimijo ali anoreksijo…
Ja to je res… na žalost… Sam se ne zavedajo, da s tem v bistvu izgubijo privlačnost. Take kot so so dost lepe.
Jaz pa nimam nič proti silikonskim prsim. Marsikateri so pomagale, da se je znebila kompleksov in postala bolj samozavestna. Ce sama z svojim oprsjem ne bi bila zadovoljna, bi sla tudi na operacijo.
Skoraj vsi pravimo “pomembna je notranja lepota” ….no seveda je, v real pa je zunanja veliko pomembnejša…na zalost.
Lepi, beli in urejeni zobje (to imamo vse rade) pricarajo lep in sproscen nasmeh. Lepo oprsje pa dvignjeno glavo marsikateri zenski.
Vsako leto se zdim sama sebi lepša in bi manj stvari na sebi popravila, ha, ha:)) A je to normalno? Vedno se mi je zdelo, da imam premale prsi, zdaj se mi zdijo pa seksi dekliške:)
Še nekaj:
Ko sem bila stara 24 let, je umrla znanka, stara 24 let za rakom. Eno leto pred tem je živela brez dojke, ker so ji jo amputirali. Niti njenemu fantu, s katerim sta že imela določen datum poroke,takoj po okrevanju, niti njej ni bila tista joška bolj pomembna, kot pa želja po zdravju. To mi je dalo misliti za celo življenje.
Meni se pa ne zdi, da bi zenske prsi izgubile car.
Se mi zdi, da se tega bojijo samo tiste, ki imajo naravno lepe in zdaj pac niso edine s pokoncno dvignjenimi glavami in prifrkjenimi noski od silnega ponosa.
Zdaj bomo pac lepe vse po vrsti. Meni je cisto vseeno, ce soseda dobro zgleda in je ful happy in skace z dekoltejem do popoka naokrog. Glavno, da ga lahko se jaz oblecem in potem obe skaceva naokrog.
Karikirano… hi, hi :)))
Ja ja, kaj vse je že izgubilo svoj čar…..
Včasih so imeli ljudje vsak na svoj način nagnite in krive zobe, zdaj pa vsi hodijo okrog teh zobarjev in imajo vsi enake nasmeške….nobenega skrivnostnega smehljaja….
In odkar sanirajo skoliozo, hudiča, ne vidiš več nobene zanimive pukle 🙂
Zajčja usteca….ahhhh, črne preveze čez razlit uč…. nobene romantike več.
In jaz sem tudi tako grozno neromatnična, da si bom dala joške podšprajcat takoj, ko bodo zgledale kot ciabate, sej sem prav napisala, a ne?
He, he, he, he … romantika :))
Upam, da si ne boš dala iztakniti oko, zato, da boš imela lepo stekleno kroglico;
Upam, da si ne boš dala populiti zobe, zato, da boš dobila lepo belo umetno klaviaturo;
Upam, da si ne boš dala odrezati noge, zato, da bi dobila lepo novo protezo; …
Obstaja namreč razlika med ‘zdravstveno’ hibo in lepotno korekcijo!
Tista, ki se odloči za ta poseg zaradi sebe in samo zaradi sebe – OK – to je njena želja, njeno telo, njena odločitev, njeno reševanje določenih težav … ona že ve zakaj.
Da pa bi šla pod nož zaradi drugih!!! (pogledov prijateljic in moških?) – ha, ha, ha – kaj pa veš, kaj je komu od njih všeč !!!
Spomnim se svoji prvih dni v službi, kjer smo pričeli delo trije novo-pečeni diplomanti – jaz in še dva fanta. In nekega dne se je med njima razvnela debata, katera ženska je lepša, tista z malimi ali tista z velikimi prsi. In stala sta na dveh bregovih, kot dva mala petelina ter zagovarja vsak svoj OKUS. Enemu so bile bolj všeč majhne (dekliške) prsi, drugemu pa bolj prsate (da lahko vanje potopiš svojo glavo) :))
No, jaz sem nekoč imela trojko, pa mi je vsak od otrok ‘pojedel’ pol številke, in imam sedaj dvojko. – Tako je življenje!
Če pa dobro pomislim, pa kar malo zavidam moškim, ker nimajo nobenih problemov z moderci …
Sem se zacela prov naglas rezat… In se sploh nehat ne morem… Ful si faca…. He, he, he …. hi, hi…. he, he
ene pa joške…
Tak ti je to… Žalostno a resnično… Koka, še zmeri se smejim…
Bi prve zobe popravljali z amalgamskimi črnimi plombami…. Oh, to bi bilo šele lepo in ”naravno”’
berem tale čvek….vse lepo in prav…..mene ne moti, če si lepšate prsi…jaz si svojih ne bom…ker so zame najlepše (prav tako za mojega princa)….se mi samo smilijo tiste, ki svojo samozavest gradijo na njih…..ampak nekaj me pa moti…da primerjate zobe s prsmi…..brez zob oz. z zobmi polnimi kariesa bi človek težko živel…konec koncev z njimi žvečimo hrano, da ne naštevam še kaj….z majhnimi prsmi pa se da živet…..brez problema…samo sebe je potrebno sprejet, se imeti rad…pa je vse ok…..
Hiba je lahko fizična ali pa v buči. Tista, ki jo imaš v buči, te ne dela nič manj nesrečnega. Za prve primere smo polni razumevanja, psihičnih bolečin pa noben ne jemlje resno (razen včasih sodišče, he he he).
Povečanje prsi, brez zdravstvenih razlogov ( odstranitev dojke ,poškodba), iz čiste estetike je samo rezultat nečimrnosti in ničesar drugega. Ne da se primerjati niti z zmanjšanjem prsi , ker velike prsi lahko ovirajo pri gibanju , športu in ne gre za samo estetiko.
Tale izjava:
“Se mi zdi, da se tega bojijo samo tiste, ki imajo naravno lepe in zdaj pac niso edine s pokoncno dvignjenimi glavami in prifrkjenimi noski od silnega ponosa.
Zdaj bomo pac lepe vse po vrsti. Meni je cisto vseeno, ce soseda dobro zgleda in je ful happy in skace z dekoltejem do popoka naokrog. Glavno, da ga lahko se jaz oblecem in potem obe skaceva naokrog.”
….
…..potrjuje to, da gre za samo nečimrnost, želja biti lepša, ker mislim, da z malimi nisem dovolj privlačna….
In to je tisto kar je žalostno, zakaj bi bile male prsi neprivlačne, kdo vam je to vbil v glavo, ženske!!!
Ni čudno, da nas imajo moški za kure, ko se jim pa tako pustimo!!!!!
Kako se težko živi brez zobkov? Veš kok fajn se da cuzat? Veš kok globok lahko f…… ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha.
Edino, kar resnično potrebuješ za vsak dan, je golo življenje. Z ušeski, brez ušesk. Z joški, brez jošk. Z uči, brez uč. Z ročicami, brez ročic in tako dalje in tako naprej. Če dobro premislim, je potreben samo dober dihalni sistem in prebavni trakt ter vegetativni živčni sistem he he he he. Še možganov ne potrebuješ v celoti.
Kvaliteta življenja je pa vsakič seveda različna. Kaj določa kvaliteto življenja, je pri vsakem človeku različna stvar. Meni npr. veliko pomeni dobra prebava 🙂 Enemu veliko pomeni, da si lahko da nogo za vrat. Ena bi se pa pač rada z nosom dotaknila svojih bradavičk…..
Seveda je vse v sprejemanju samega sebe. Eni se sprejmejo take, kot jih je na svet spravila mati, drugi pa bi kaj dodali ali odvzeli.
Enako debato bi lahko imeli okrog barvanja in friziranja las.
Kako se težko živi brez zobkov? Veš kok fajn se da cuzat? Veš kok globok lahko f…… ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha.
Edino, kar resnično potrebuješ za vsak dan, je golo življenje. Z ušeski, brez ušesk. Z joški, brez jošk. Z uči, brez uč. Z ročicami, brez ročic in tako dalje in tako naprej. Če dobro premislim, je potreben samo dober dihalni sistem in prebavni trakt ter vegetativni živčni sistem he he he he. Še možganov ne potrebuješ v celoti.
Kvaliteta življenja je pa vsakič seveda različna. Kaj določa kvaliteto življenja, je pri vsakem človeku različna stvar. Meni npr. veliko pomeni dobra prebava 🙂 Enemu veliko pomeni, da si lahko da nogo za vrat. Ena bi se pa pač rada z nosom dotaknila svojih bradavičk…..
Seveda je vse v sprejemanju samega sebe. Eni se sprejmejo take, kot jih je na svet spravila mati, drugi pa bi kaj dodali ali odvzeli.
Enako debato bi lahko imeli okrog barvanja in friziranja las.
Sem pač vzela zobe za primerjavo, lahko bi pa grdo bradavico na nosu in to tako iz katere rastejo kocine. Bi si jo katera dala odstranit, ali je naravno najlepše…? Jaz bi prva letela k zdravniku, da mi jo odreže!!!
Ženske smo pač taka, da smo rade lepe za moške in zato bomo naredile vse, samo da bomo ugajale! To se ne bo nikol spremenilo.
Moje skromno mnenje je, da se načeloma psihičnih bolečin ne da reševati kirurško … omenila pa sem, da se strinjam, če gre ženska pod nož ‘zaradi sebe in samo zaradi sebe’ !!!
Nezadovoljstvo nad sabo se nato sicer poleže za nekaj časa, slej ko prej pa nato pride liposukcija, korekcija nosa, brade, lifting …
Kar pa se tiče enačenja zob in prsi (??? ne vem od kje to ???): k zobozdravniku gremo sanirati obolelo zobovje in seveda želimo, da taka sanacija ne poslabša našega izgleda, če je možno naj ga še polepša. Nikakor pa na zdrav zob ne dajemo nobenih plomb in načeloma si zdravih zob tudi ne zamenjamo za nove …
Da, lepotne operacije pridejo v poštev v primeru telesnih hib (kot jih je že koka naštela): zajčja ustnica, opekline, izguba rakaste dojke …
Ne morem pa si predstavljati rezanja zdravega in čilega telesa – sorry – in se opravičujem za naslednjo primerjavo: tudi dobro delujočega avtomobila ne bi dala razstaviti zato, da bi lahko očistila vse vijake – in potem bi ‘blistal’ …
Forum je zaprt za komentiranje.