Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženske smo krive za večjo porabo goriva

Ženske smo krive za večjo porabo goriva

Ha, ha, ta je zabavna z zrnom resnice, seveda.

V glavnem, v Angliji so naredili manjšo primerjavo podatkov, 10 let nazaj in danes :
1. Število SUV se je v desetih letih podvojilo
2. Število voznic (z otroki), ki vozijo SUV se je povečalo za 4-krat
3. Število moških (z otroki), ki vozijo SUV se je povečalo za 2-krat
4. Naključen voznik vozila 4×4 bo najverjetneje kmet, naključna voznica pa managerski kader

Ženske naj bi bile gonilna sila za temi spremembami, zaradi “praktičnosti” in “varnosti” SUV-jev. Ker taka vozila pijejo bistveno več goriva, smo torej ženske neposredno krive za večje emisije CO2.

Na nekem forumu sem še brala pritožbe možev, ki so pod hudim pritiskom žena, da je za družino edini primeren avto SUV z lcd-jem za kratkočasenje otrok.

:)))))))))

Nimam avta sploh, tko da….. ;)))))

Kaj morem, če sem se pa v hribe omožila. Komi čakam, da ga dobim nazaj.

Hmmmm….kaj je to SUV?

Klikni na povezavo v prvem prispevku. Mislim, da so slike jasne.

Zanimivo, ampak resnično…. ;))))))))

lp,

N.

ho ho ho…bo že držalo…čeprav moj pravi da vozim zelo “šparovno”…

kmet ostane kmet, managerski kader gor ali dol.

mi imamo samo en avto, čeprav bi si lahko privoščili dva. vedno tako organizirava, da nekdo od naju gre na vlak v službo. avto pokuri okrog 7l na 100 km in je dovolj velik, da vanj spravimo otroški voziček (spredaj) in kup prtljage s prenosno otr. posteljico vred. ko bomo pa 4je, si bomo kupili pa še kuferam za na streho za daljše vožnje:)
zdi se mi strašno, da so pri eni hiši že po 3 ali celo 4 avtomobili, pa da se v Lj iz okoliških krajev vozi samo po ena oseba v avtu.

če bi moški nehali voziti avtomobile, bi se emisije zaradi avtomobilov zmanjšale za 70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}… vidite moški, kakšni onesnaževalci ste? 😉

New Report

Close