Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Ženske smo žleht”

“Ženske smo žleht”

Če posplošuješ, potem res ne prideš do odgovora, saj je vsak primer, problem zase. Enkrat je kriv moški, drugič ženska.
Lahko moški nima interesa ali pa ima ženska preveč interesa in moškemu ne dopusti, da otroka vzgaja tudi na svoj način.
Zato je pomembno, da starša sprejmeta nek dogovor okrog vzgoje ter se tega držita in drug drugega dopolnjujeta.[/quote]
Ta zadnji stavek je bedast. Bedast predvsem zato, ker se lahko dogovorita tako kot si zgoraj napisal da je narobe.

Če posplošuješ, potem res ne prideš do odgovora, saj je vsak primer, problem zase. Enkrat je kriv moški, drugič ženska.
Lahko moški nima interesa ali pa ima ženska preveč interesa in moškemu ne dopusti, da otroka vzgaja tudi na svoj način.
Zato je pomembno, da starša sprejmeta nek dogovor okrog vzgoje ter se tega držita in drug drugega dopolnjujeta.[/quote]
Ta zadnji stavek je bedast. Bedast predvsem zato, ker se lahko dogovorita tako kot si zgoraj napisal da je narobe.[/quote]

Fant, bedast ni nihče drug kot ti.

Ta zadnji stavek je bedast. Bedast predvsem zato, ker se lahko dogovorita tako kot si zgoraj napisal da je narobe.[/quote]

Fant, bedast ni nihče drug kot ti.[/quote]
Tut ti ne moreš bit čist diht, če si to tako hitro opazil….he,he,he…

Kdo je kriv? Njun neuravnotežen odnos je težava in pa to, da ne vesta kaj je osnova okoli katere bi morala doreč stvari.

Seveda pridejo brez problema do deca, če se jim pa prilizujejo s takimi izjavami (in seveda v podtonu JAZ PA ŽE NISEM TAKA).
Ženska, ki odkrito pokaže, da je emancipirana, ima pri povprečnih tipih tako rekoč ničelne možnosti (na srečo). Ne gre tukaj za zagovarjanje svojega spola, ampak za to, da smo vzgojene v pridne putke in del tega je, da šimfamo lastni spol.
In me res zanima, kako je tebe, ona, očitno cela vrsta žensk zmanipulirala, da imaš tako slabe izkušnje z njimi.

Tisto zgoraj ni ravno nek dogovor. Se ti ne zdi ?

Tisto zgoraj ni ravno nek dogovor. Se ti ne zdi ?[/quote]
Lahko bi se dogovorila tudi tako 😉 Zakaj pa ne?
Ženska ima mal več interesa in se dogovori z njim, da bo tako in samo tako, kot bo ona rekla….

Res misliš, da tak dogovor ni možen? 🙂

Ok.Se sicer strinjam na nek nacin,da znamo bit manipulativne tko,da se moskim se sanja ne.Razlog je delno tudi ta,da ste moski,zaradi svojega ega,nezmozni spregledat.Moski ste v bistvu tisti,ki ste pripravljeni zensko “kupit” ce nimate drugih atributov ( ste starejsi,majhni,debeli …) .Dokler je za vas na 1. mestu zunanjost,bo pac tako.Pa vseeno nismo vse iste,tako kot tudi vi ne.Treba je pac pri sebi razcistit in it iz nekega vzorca ven,ko ugotovimo,da ni dober.[/quote]
Problem z egom imate tudi ženske. Ženska, sploh tista privlačnega izgleda, bo enkrat težje sprejela zavrnitev, košarico, ali se težje soočila z dejstvom, da kje obstaja še kšna boljša izbira od nje.

Seveda pridejo brez problema do deca, če se jim pa prilizujejo s takimi izjavami (in seveda v podtonu JAZ PA ŽE NISEM TAKA).
Ženska, ki odkrito pokaže, da je emancipirana, ima pri povprečnih tipih tako rekoč ničelne možnosti (na srečo). Ne gre tukaj za zagovarjanje svojega spola, ampak za to, da smo vzgojene v pridne putke in del tega je, da šimfamo lastni spol.
In me res zanima, kako je tebe, ona, očitno cela vrsta žensk zmanipulirala, da imaš tako slabe izkušnje z njimi.[/quote]
Haha pojem jaz in pridne putke ne gresta skupaj.NIKOLI se nisem in ne cutim potrebe prilizovat,sem samo realna in recem bobu bob.Z zenskami,verjela ali ne,se razumem dobro in imam nekaj zelo dobrih prijateljic.Vidim in slisim stvari in na osnovi tega pac sklepam.Na tem svetu sta dva spola,vsak ima svoje poslanstvo in meni je dovolj,ce funkcionira tako,vsaj dokler spostujeta drug drugega,hkrati pa opravljata vsak svoje.Stvari so preproste samo dovolit si moramo,da smo to kar smo.

To zame ni dogovor, ker si takšno samovoljno dejanje ne zasluži pojma dogovor.
To je potem diktatura. 🙂

Tu je treba ločeno pogledat dve stvari: eno je škodoželjnost in zloba, torej želja, da nekomu škodiš; drugo je pa kako “uspešen” in uničujoč je nekdo pri tem.

Škodoželjnost in zloba: po mojem čisto odvisno od karakterja in situacije in nima veze s spolom.
So nekateri ljudje (moške in ženske) ki imajo slabo podobo in kup frustracij in jih ne znajo drugače razrešit, kot da so drugim stalno fouš, netijo prepire, delajo zgago in povzročajo škodo. To je stvar karakterja. Drugačen primer so pa ljudje (spet moški in ženske), ki želijo drugim škodovati zaradi maščevanja in zamer – kar je spet odvisno od karakterja, še bolj pa od pretekle sitaucije.
Potem so pa seveda še ljudje, ki bi tudi sami sebi povzročili škodo, če bi jo s tem zraven še nekomu drugemu.

Kako “uspešen” in uničujoč je nekdo pri tem: je pa dosti odvisno od čustvene inteligence.
Če namreč hočeš nekomu res škodovat in ga prizadet, moraš najprej dobro vedet, kaj je temu človeku drago, kje je nesiguren vase, kaj ga frustrira, oz. kje so njegove šibke točke. Oseba, ki je bolj empatična in čustveno inteligentna, take stvari prej in bolje opazi. Posledično je potencialno bolj (psihološko, čustveno in drugače) uničujoča.
Ali bo ta potencial udejanila ali ne, je pa odvisno od njenih motivov in zrelosti (glej zgornji odstavek).

Kdo je kriv? Njun neuravnotežen odnos je težava in pa to, da ne vesta kaj je osnova okoli katere bi morala doreč stvari.[/quote]
Tole,kar sem vprasala,je v bistvu vprasanje,na to kar nekateri psihologi zagovarjajo.Jaz sem,zal,dobila obcutek,da mame “proizvajamo” nesposobne in neuporabne otroke,po drugi strani pa je poudarek na tem,da je oce tisti,ki prevzame vecji del vzgoje po 1letu otrokove starosti.
Gre za primer,ko oce ni vec prisoten vsakodnevno ali celo pozabi na svojo vlogo.

V čem sva si sedaj različna? :)[/quote]
Iz tvojega ” Vedno drzi” je sklepat,da je to edino resnicno in prav. Jaz bi napisala,moje mnenje je ali po mojih izkusnjh….no to ne pomeni,da se obracam po vetru ampak kot sem napisala ze zgoraj :)[/quote]aja. Ja pa saj jaz vedno napisem le svoje mnenje, cigavega pa bi naj. 🙂 po mojem mnenju torej vedno drzi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In me res zanima, kako je tebe, ona, očitno cela vrsta žensk zmanipulirala, da imaš tako slabe izkušnje z njimi.[/quote]
Nima tu veze kaj točno želijo s takimi izjavami dosečt. Tudi, če to izgovori, ker želi izpasti boljša od ostalih (kar me niti ne bi čudilo), name to nima nikakršnega vpliva. Ma glih tko dve joški, pičko, kot vse ostale.

Jst mam na splošno več slabih izkušenj z ženskami kot dobrih. Pa to vaše primitivno obnašanje nima nobene veze z mano, ker če si ti res vredu oseba, se boš tko do vseh obnašal in ne samo do določenih, ki se ti dopadejo zaradi takšnih ali drugačnih lastnosti.

Še tole. Ženske imate sposobnost, prilagodit svoj karakter, glede na dano situacijo, boljše razvito kot mi . Ker, če je nekdo tok dober igralec, da mu uspe v danem momentu solze zaigrat, zakaj se ne bi potem takšnih tehnik posluževal še kje drugje, jih znal uporabit v svojo prid ? Pa če gledamo še po tem, kaj je družbeno spremenljivo/nespremenljivo, ima babe opcijo igrat žrtve in vso krivdo preložit na moškega omogočeno. Dec npr. si ne more privoščit jokat v javnosti, pa z nekimi paničnimi napadi uletavat, družba bi ga označila za mehkužca.

To zame ni dogovor, ker si takšno samovoljno dejanje ne zasluži pojma dogovor.
To je potem diktatura. :)[/quote]
Mogoče zate, nekdo drug ima pač urejene družinske razmere, kdo ti je kriv, če ti nimaš…. 😉 :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kdo je kriv? Njun neuravnotežen odnos je težava in pa to, da ne vesta kaj je osnova okoli katere bi morala doreč stvari.[/quote]
Tole,kar sem vprasala,je v bistvu vprasanje,na to kar nekateri psihologi zagovarjajo.Jaz sem,zal,dobila obcutek,da mame “proizvajamo” nesposobne in neuporabne otroke,po drugi strani pa je poudarek na tem,da je oce tisti,ki prevzame vecji del vzgoje po 1letu otrokove starosti.
Gre za primer,ko oce ni vec prisoten vsakodnevno ali celo pozabi na svojo vlogo.[/quote]

Jaz to razumem, da če je “mame preveč” v vzgoji, če ni uravnotežena z očetom, ga nasrkajo otroci.
Torej, če se mama sama ubada z vzgojo (iz različnih razlogov) to ni dobro navkljub njenim dobronamernim namenom.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Gre za primer,ko oce ni vec prisoten vsakodnevno ali celo pozabi na svojo vlogo.[/quote]

Jaz to razumem, da če je “mame preveč” v vzgoji, če ni uravnotežena z očetom, ga nasrkajo otroci.
Torej, če se mama sama ubada z vzgojo (iz različnih razlogov) to ni dobro navkljub njenim dobronamernim namenom.[/quote]tudi jaz. Odgovornost pa se vedno nosi tudi oce, ceprav je dalec stran.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Točno! Ampak za kaj takega mora dec bit karakter.

Točno! Ampak za kaj takega mora dec bit karakter.[/quote]

In kaj potem drkaš vsaki dan 2-3 x, ali si impotenten?

In kaj potem drkaš vsaki dan 2-3 x, ali si impotenten?[/quote]

Povej formulo, vzorec.

Lahko bi še tretjo verzijo dodal: pedra. Potem pa tvojim piščančjim možganom že res zmanjka domišljije.

Lahko bi še tretjo verzijo dodal: pedra. Potem pa tvojim piščančjim možganom že res zmanjka domišljije.[/quote]

A peder si. Nič slabega. Tega pa nisi nikoli nakazal. Mogoče bi se pa dalo sklepat.

Malo se pri iskanju potrudi.

No sej, ko jim zmanjka konstruktivnih argumentov začnejo pa z žaljenjem.

To je tolažba, ko dec ni sposoben dobiti, živeti in osrečiti ženske.

Fukfehtarjem se življenje vrti samo okoli nedosegljive pičke in masturbiranja. Toliko so zaposleni s svojimi telesnimi potrebami, da v živjenju ne vidijo dlje od svojega večno nabreklega kurca. Tam se konča njihov horizont in zenit. Bolje za njih, da živijo kot večno spolno vzdraženi fetusi v tem mehurju, napolnjenim z lastnim močefitom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close