Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek “Ženske smo žleht”

“Ženske smo žleht”

Vsak tip slej kot prej pride tam kjer si že ti. S tem, da mnogi na poti pridelajo žensko in otroke. Potem pa tudi brez nabreklega kurca nadaljujejo po inerciji. 🙂

Ženske nismo nič žleht. Smo le ljubka, mirna in prijazna bitjeca 🙂

🙂 Sala dneva 🙂

In desci nikdar nismo trdili drugače.

Podpišem:).

Najljubka na forumu je pa ziher Goldfish.

Nam samskim je pa lahko žal, da nimamo v pojstli tazga zmaja.

Neverjetno se strinjam.

Mislim, da si nobena ne bi želela mesta tvoje mame.

Sej sodeč po letih za kej druzga tud ne bi mogle bit….Marsikatera bi mi tud babica lahko bla 🙂

Glede na tvoje obnašanje a ne? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vidm da maš spet težave z bralnim razumevanjem. Nič novega torej.

Ženske so žleht če je tip beta fag. Ženska vedno testira tipa. To je kot pri mačkih, prvo se stepeta, če se ji ne pusti, jo pa lahko nabriše.

Ti si star že 25+…nisi več mladič, tvoja mamica te je pri teh letih že nehala dojiti. Kje si pa ti dons? Aja, še vedno pri mamici. Torej, sklep: po letih si zelo blizu povprečja nas tu gori.

Aja…nič ne veš o meni.

Aja…vse si nam že povedal. Forum je tvoje zatočišče, pribežališče, drugi dom.

Pa o gospodarstvu ekonomiji se ti zgleda tud očitno nč ne sanja. Ker če ne bi vedla, da večina 25 letnikov danes živi pri starših, za kar pa ne more bit kriva samo lenoba, ker za vse pač ne moreš tega trdit. Ampak sej ti itak iz sekunde v sekundo spreminjaš mnenje. Pa ko prileti na forum 25 letnik in se pohvali, da živi na svojem, mu pa rečeš, da ma bogate starše. Boga si ti v tisti kepi ja…

Važno da se imaš s kom za prepirat, a ne ? Dej chill out baba zmešana. Sej vem da ti je bed v lajfu, samo ni ti pa treba zdej to negativno energijo še na druge prenašat…

Ne, dejstvo je, da ti živiš pri starših in si največji lenuh. Kar zgleduj se po slabših ja.
Ves čas vračaš žogico, zdaj naj te pa boli. Nehaj me kar naprej klicat.

Pa dej ji lepo povej,da si z mamo mel v mislih mene.Mene ne moti,ker bi ti res lahko bila.

Trying too hard. Tega ti ni treba pr men počet, ne bo delovalo…

Že deluje, poglej se, kako še vztrajaš.

Resnica boli. Najlažje je reči, da smo ženske žleht.

Če misliš, da si edina 40+ letnica tu gor, se močno motiš. Ženske se sramute svojih let, no, vsaj za večino lahko to rečem, tko da, marsikatera, ki reče, da jih ima 35, to ponavadi pomen najmanj 40.

To so tvoja dognanja o ženskah, s katerimi sploh nimaš opravka, ker se zadržuješ z mlajšimi od sebe. To sam vedno poudarjaš. Zdaj si pa strokovnjak za vse starostne razrede žensk.
Jst nisem ne 40, ne 40+…zapiši si to nekam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close