Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Ženske srednjih let z mlajšimi

Ženske srednjih let z mlajšimi

Zakaj se ženske od +35, vlačijo z mlajšimi moškimi?
Znanka stara 40 let, ima 13 let mlajšega moškega, otroka od prej. Pustila je skrbnega moža in zdaj f*** z mlajšim.

Ker se moskim ki so 40+ ne da vec f.ukat

Vlačijo?
No to pa ne vem ali mi bolj deluje na prizadetost ali zavist. :-)))

Zato ker so lepi, čvrsti, skoz imajo trdega in pripravljeni so narediti vse, kar ti srce poželi.

No, tole je pa nekaj zame. Že dolgo več ne želim imeti opravka z moškimi moje starosti. Ne le, da so manj privlačni, posušenih ali zavaljenih teles s premajhnim odstotkom mišične mase, temveč tudi zadrgnjeni in zelo zaplankani v primerjavi z mlajšimi. Resnično kot bi jih ”povozil čas”. Mlajši so bolj pozorni, senzualni, predvsem pa imajo veliko več življanjkse energije – kar se, kot sem že nekje napisla – kaže v veliki meri tudi v medsebojni seksualnosti. Absolutno bi vsem ženskam priporočala, da preidejo na mlajše moške in ženska intuicija mi pravi, da bo tega vedno več. Naj godrnjavi starci kar lepo morijo sami sebi na kavču v dnevni sobi, ko bodo ostali sami s svjojim vampom in pirom. Tako pač je… Tiste ki smo pametne, jih že ne bomo prenašale.
Pozdravček vsem pogumnim dekletom, ki vas prav lepo vabim, da po hitrem postopku preidete na mlajše! Resnično: Ne bo vam žal!

Toliko od mene zaenkrat,
vse dobro vsem! In da ne bo pomote, nimam nič proti starejšim moškim, dokler me pustijo pri miru ali dajejo kakšnih seksualnih opazk.

Tudi jaz sem v klubu žensk, ki imajo mlajše. Moj je od mene mlajši sedem let 🙂 to so nebesa, hahaha 😀 sva skupaj že kar nekaj časa (let) pa še vedno takoj ko prideva domov, najprej padeva v posteljo, če pa ne, pa kje drugje 😛 😀
Kar se mi z bivšim ni nikoli dogajalo, pa je bil – hecno res – sedem let starejši od mene, žalost od intime.
Tudi glede komunikacije, pozornosti, energije,.. ne da se primerjat z mojimi vrstniki ali bognedaj, starejšimi.

Skratka ja ženske,.. najdite si mlajše. Ne jadikujte če ste stare 34 in samske, za vogalom vas čaka samski mlajši lepotec 😉

Koliko si pa stara?

Zakaj se pa starejši moški vlačijo z mlajšimi ženskami.?
Tebe moti starejsa mlajsi, ne moti te pa starejši mlajsa
Isto je če se nisi dojel

Po mojem je dosti razlogov :)))

Si mi dala resno misliti… vedno sem se premalo cenila in mislila, da mora moški biti vsaj 3, 4 leta starejši, da mi bo kos – kao bolj zrel pa to… Pa se v bistvu že sedaj dosti bolj razumem z mlajšimi in me tudi bolj privlačijo in zbujajo v meni tisto voljo do življenja 😉

Bo treba krmilo usmeriti v druge vode očitno. Hvala za spodbudo.

O pa še kako se nam, da f.ukat. Stoji k pr norcih. Samo večino žensk pri 40ih boli glava tako pogosto, da jim noben zdravnike ne zna pomagat. Kako je to možno ne vem. Jst bi vsak dan vsaj 2x. Pa čim manj glavobolov….

Imam ze 12 let 6 let mlajsega. Pocasi ga bo treba menjat za mlajsi model.

fovšija, ker tebe še pes ne povoha?

fovšija, ker tebe še pes ne povoha?
[/quote]

Jaz nisem mela 9let mlajsega in sploh ne zaradi sexa. Vrjela sem da je dober clovek se ne pokvarjen pa sem se zmotila spet.

Ne me narobe razumet.

Razumem da vam mlajši dišijo, sam nimam pojma kaj mlajšim v glavi dogaja, da se za starejšo sploh odločijo. Men bi se želodec okol obrnu.

Si vis pacem, para bellum.

Pišeš zdej pri 30ih. da te beremo pri 60ih :). Kaj boš – verjento tudi takrat mlajško, kajne?

Pišeš zdej pri 30ih. da te beremo pri 60ih :). Kaj boš – verjento tudi takrat mlajško, kajne?
[/quote]

Kakšna trideseta ti sanjaš?

Sj sm komi faks redno zakluču… folk me še zdej sprašuje na katero srednjo hodm… kaj bi zdej ti, da stare bakice gledam ?

🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

PO 20ih letih zakona točno vem, kaj lahko pričakujem od sovrstnika. Ne hvala, negrem se več tega. Mi nitreba, sem že in si ne želim več tega. Že vonj je tudi tisti, ki te po 20ih letih ne privlači več. Pa ko se zapusti – od ustne higiene do higiene mednožja. Ne hvala. Zakaj – ker misli, da za ženo je pač to dobro in dovolj? Razveza tudi iz tega razloga + alkohol in negovo službeno popivanje , ker je fajn in zastonj-. Ne hvala, ne poročiš se z osebo, da boš to vohala poleg sebe v skupni potelji. Poleg tudi drugega. Se nabere z leti. Če te neha spoštivati tudi iz tega razloga, je čas za razhod.

Vem pa tudi, kaj lahko pričakujem od naprimer 10 let mlajšega. Prijaznega, neizkoriščevalskega, pozornega, enakopravnega, neegoističnega, ki razume, da mu ne bom igrala gospodinje in služkinje, ker sem to že dala skozi, bom pa z veseljem uživala z njim in v njegovih dišečih feromonih in pokončnosti strastnih skupnih trenutkov. Nepopisan list strasti. Ne želim več rojevati otrok, jih imam dovolj, s tem je seznanjen. Ko bo čas, ko se mu to zahoče, mu je prosta pot. Trening za nadaljnje življenj zanj, užitek in sprostitev po letih tlake zame. Imam pa to srečo, da pri svojih letih to lahko izvedem, ker tudi ne izgledam letom primerno, bistveno manj. Works for me. Zakaj pa obsojat take zveze – a napirmer 10, 20 celo 30 let mlajša od moškega je pa OK, nevredna obsojanja torej? 🙂 Zakaj – vam je to estetsko in higiensko bolj všeč, ali kaj? Dananje ženkse pri določenih letih še zagotovo nismo ne znucane, ne zmatrane, ne za na odpad. Smo dobro ohranjenje, negovane, malo rabljene od prej 🙂

Kakšna trideseta ti sanjaš?

Sj sm komi faks redno zakluču… folk me še zdej sprašuje na katero srednjo hodm… kaj bi zdej ti, da stare bakice gledam ?

🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
[/quote]

Nihče noče in ti ne zapoveduje, da stare bakice gledaš, pomiri se, yound stud – go with the flow; samo ne sodi pa tistih, ki morda v tvojih letih ali malo let več imajo radi starejše od sebe in so v zvezah z napirmer 10 let starejšimi od sebe. No offence. Nimaš nobene pravice tega počet, ne alit, niti se zgražat.

Če me spomin ne vara ima Gojc, igralec, starejšo od sebe pa furata že full dolgo

10let mlajši tip ima hud sindrom pomanjkanje mame v ranem življenju ki ga nadomesti z starejšo žensko.
Ona zapolni primanjklaj materinske ljubezni do sina kjer je zaradi kariere zamudila odraščanje ali nima otrok.
Pridobitev je obojestranska in dobi denarnico ona hišnika.

Nihče noče in ti ne zapoveduje, da stare bakice gledaš, pomiri se, yound stud – go with the flow; samo ne sodi pa tistih, ki morda v tvojih letih ali malo let več imajo radi starejše od sebe in so v zvezah z napirmer 10 let starejšimi od sebe. No offence. Nimaš nobene pravice tega počet, ne alit, niti se zgražat.
[/quote]

Strah pred obsojanjem je zoprna reč za vse…

Če povzamem tvoje pisanje – dišeč moški se spremeni v smrdljivo gmoto, če se predolgo druži s tabo.

Daj se malo zamisli kakšna družba si….

Se pravi ženska, ki je z 10+ starejšim rabi očeta?

Če povzamem tvoje pisanje – dišeč moški se spremeni v smrdljivo gmoto, če se predolgo druži s tabo.

Daj se malo zamisli kakšna družba si….
[/quote]

Si bil/a zraven vsa leta, da bi lahko pisal/a zaključke in ocene, kaj/kako/zakaj ? A da nisi? Torej nimaš nobene pravice moralizirati po forumu nazaj. Lahko imaš takega moškega, izvoli. Poišči ga.

New Report

Close