Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Ženske srednjih let z mlajšimi

Ženske srednjih let z mlajšimi

Koliko je kdo skrben lahko sodi samo tisti, ki živi z njim. Navzven marsikaj izgleda drugače kot je v resnici.
Ljubezen ne pozna let in materialnega, to poudarjate predvsem tisti, ki je niste nikoli občutili. Jaz privoščim srečo vsem. Kdo se s kom odloči biti pa res ne more biti vaš problem.

Brigajte se zase, ne bom se naveličala ponavljati tega.

Si bil/a zraven vsa leta, da bi lahko pisal/a zaključke in ocene, kaj/kako/zakaj ? A da nisi? Torej nimaš nobene pravice moralizirati po forumu nazaj. Lahko imaš takega moškega, izvoli. Poišči ga.
[/quote]

Ne rabim bit zraven, saj si sama dovolj napisala.
Moški, ki je 20let živel s tabo je postal ves zanemarjen.
Torej?
Kakšna družba si, kakšen izziv?

Ne rabim bit zraven, saj si sama dovolj napisala.
Moški, ki je 20let živel s tabo je postal ves zanemarjen.
Torej?
Kakšna družba si, kakšen izziv?
[/quote]

Družba in izziv vreden spoštovanja, nelaganja v obraz, neizkoriščanja za lastno korist tudi ko je 15 let delala svojo kariero.
Ko taki osebi potem spodnese tla pod nogami zaradi lastnega ega in zasvojenost z določeno dobrino, ko izgubi stik z realnostjo, ko začne zaničevati tudi osnovne moralne vrednote i ljudi od katerih misli, da nima več koristi, je več kot dovolj.

Ali pa če si boga v glavi in se ti samo zdi, da si pametna. Okrog mene tud letajo 15 let in celo 20 let mlajši, zgledam mlajša, sam imam razčiščeno v glavi. OK do cca 5 let, mogoče še kako leto več, ni panike, bi se našel kakšen v redu moški sigurno še.

Mi ustreza zrel moški, tud če s trebuhom, če je normalen, bolj kot nek sluzavc z mišicami.

Zadnji vzdihljaji stare babe, po 40 je tako nihče več ne povoha, pa si zdaj da duška. Saj smo jih verjetno vsi 35 letnice, ko smo imeli 18, a ne?

Kaj pa je s teboj ? Glodaš “ostanke” morda, da si tako slabe volje?

Hehe. Zenska starejsa od 30 je za v kuhinjo :p) stara dalmatinska…

Vse je lepo in prav kot si napisala.
A ti misliš, da te bo čez neki let gledal tebe starko?
Raje bo šel naprej fukat mlajše punce. Ko boš ti ponucana pr 40+.

Si mi dala resno misliti… vedno sem se premalo cenila in mislila, da mora moški biti vsaj 3, 4 leta starejši, da mi bo kos – kao bolj zrel pa to… Pa se v bistvu že sedaj dosti bolj razumem z mlajšimi in me tudi bolj privlačijo in zbujajo v meni tisto voljo do življenja 😉

Bo treba krmilo usmeriti v druge vode očitno. Hvala za spodbudo.
[/quote]
Kar opogumi se, jaz imam tudi 18 let mlajšega ljubimca. Noro dobro 😀

Ko enkrat probaš starejšo te mlajše ne zanimajo. Recimo tam od 38+ do nekje 48 maximalno. Ga ni čez kako ohranjeno npr 40 letnico. Tako, da ja MILFe so zakon

Ko enkrat probaš starejšo te mlajše ne zanimajo. Recimo tam od 38+ do nekje 48 maximalno. Ga ni čez kako ohranjeno npr 40 letnico. Tako, da ja MILFe so zakon

Pod tole se pa še kako podpišem. Ne, da so starejši zamorjeni ampak še lažejo. Izgovori, laži, spletke. Veliko življenske energije dobiš od mlajšega pa še bi lahko naštevala.
Vlači se z mlajšim? Kakšno primitivno mišljenje, diši po zavisti..

Tega je tudi med mlajšimi dovolj, saj po mojih izkusnjah. Je pa treba vedeti, da mlajsi, ki ima rada starejse v vecini primerov isce samo seks.

spot on!

se pravi gojc je odličen igralec hahah

Samo kako dolgo bo trajalo…par krat te bo se posexsal pa cao…poznam vsaj nekaj primerov…to je vse kratkorocno…

Živjo,

Spot on! 🙂 tudi jaz tako razmišljam o starejših od mene. Ja, totalni dediji so, hahaha! Ok, imaš nekaj lepih izjem, ko imajo dobre gene, se ne zašpehajo, niso spet neki blazni športniki (teh je med 40-50 ogromno, ker imajo po moje krizo srednjih let, haha), niso postali zagrenjenci ali pusiji.

Berem tele pripombe in se veselo muzam. In seveda sem tudi jaz razmišljala včasih kot tile naši mladiči. Jasno, ko si 20, misliš, da imaš vse življenje še pred sabo, izkušnje pač kakor so… In seveda so ti vse bejbe stare od 30 let naprej.

Fast forward.

Star si 40 let, za seboj imaš neuspeli zakon, otroka. Sta imela pač druge predstave o partnerstvu in življenju nasploh. Ko sta se poročila, sta mislila, to je to. Po 15tih letih ugotovila, da si ne dišita kot bi si morala (ker intime prave itak nikoli ni bilo v bistvu).
Če gledaš za 30-letnicami zdaj, se moraš zavedati, da jih lahko priganja biološka ura, in spet si na podobnem kot z ženo, da sčasoma to spet zvodeni. Ko pride otrok, ona dobi svoje in si ti v drugem planu (ok, malo pretiravam, ampak je dostikrat tako). In gre z mlajšim;)
Seveda malo pretiravam, ker je to totalno posploševanje, kar ni prav.

Nikoli sicer nisem razumela starostnih razlik več kot 20 let med pari. A vendar jih ne obsojam, ker je vsak človek individuum in naj dela kot mu paše, samo da je konsenz obeh v paru. Meni pač 20 let mlajši deluje kot da je moj sin in pač to mi ne bi šlo. Ok, pogledam lepe ljudi, v smislu kako je ta lušten, luštna, otroci, mladi, stari, nasmejani, srečni, kdorkoli. Problem je pač v tem, ko ogromno ljudi gleda druge kot seksualne objekte na podlagi videza pač. In na tem služi vsa globalna lepotna in modna industrija. Kako površinsko, kako fejk, koliko enega ukvarjanja z videzom, namesto, da bi se ukvarjali z vsebino… Jaz bi se lahko ‘slinila’ le po nekaj urnem pogovoru in ko bi se vsaj nekajkrat do solz nasmejala. Ampak pač smo si različni.

10 let mlajši moški in pri moji starosti nekaj čez 50 pa….. Saj izgledava skoraj enakih let :):) Ko imaš srečo z genskim zapisom, skoraj nič sivih las, normalne postave, brez izmetničenosti (v tej poplavi umetnih nohtov, trepalnic, obrvi, jošk, las – smo take že skoraj eksotika:=) Na obrazu namesto botoxa nosim širok prijazen nasmeh.. In glej ga zlomka, TO fantje pogrešajo. Tudi mlajši. In seveda pogledajo tudi 35letni za 50letnico, pa še kako. Ker ima tisto nekaj, kar ima le redka mlajša. SPREJELA SE JE in se ne pretvarja več. Dol visi, kako jo vidi svet, ona je sebi dovolj in je seksualno prerojena, po vseh življenskih prelomnicah je ostala sama svoja, srečna.

Ko sem sem se bližala petdesetim, sem končno dojela tisto ‘najlepša srednja leta’. In vse je v glavi. Vse postane boljše. Sx, sončni zahodi, počasno prebujajoča jutra, karkoli pač se človeku dogaja.

In tudi približno se ne bom sekirala zaradi let. Šla bom na koncerte, partije, evente… kamorkoli pač se mi bo zahotelo, če bom le zdrava in se mi bo dalo. In dol mi bo viselo, kaj si ljudje mislijo o meni. Bom pač spala in počivala malo dlje kot v rosno mladem obdobju.
SO WHAT :):)

Pa srečno vsem. Bodite prijazni. Do sebe in do drugih.

Primitivka. Zaradi ene kranjske (ali celo afriške) klobase,

– Sram naj jo bo.
. Naj si kupi nekaj vibratorjev in 15 kompletov rezervnih baterij.

Smisel življenja namreč ni, da si ženmska nenehno polni piz.do, ali da moški redno prazni jajca.

Smisel je v inteligenci človeka, v osebni rasti, v razmišljanju, v empatiji do drugih. Seveda tudi v delanju dobrega.

Ne pa v gonjenju, kot se gonijo mačke ali golobi.

Ja, sem starejši, če vas že zanima.
In tudi še vedno lahko in to brez viagre, ampak se mi zdi tistih nekaj sto tisoč gibov z medenico (not-ven) neko brezvezno guncanje naprej in nazaj.

Do kondicije se da priti tudi drugače…

Do “pameti” pa zagotovo ne z nenehnim flodranjem, ali nenehnim tapkanjem po telefonu.

New Report

Close