Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ženske trenirke

ženske trenirke

Kje v Ljubljani jih lahko kupim, lahko samo spodnji del trenirke?

Champion na Kolodvorski ulici, niso ravno poceni, so pa kar kvalitetne.

Glede kvalitete Champion-a bi se pa dalo v razpravljat. Kupila sem njihovo trenirko, ki mimogrede res ni bila poceni, pa se je že po prvem pranju začela trgat (in to kar na sredi, ne po šivu), tudi sprana je zgledala že zelo kmalu. Saj za doma je še dobra, ampak filling je pa slab, ker misliš da kupiš prvo klasu, v resnici je pa žnjta.

Jaz sem nazadje kupila spodnji del od trenirke v stari ljubljani v GET trgovini.

Jaz bi imela rjave barve sp.del trenirke.KjSte jih kje videle, da jih imajo? Mogoče H&M tudi?

Rjave sp. dele trenirk sem ravno včeraj videla v city parku v new yorkerju, cena je bila pa nekaj malega čez 3.000 sit, evri mi še niso domači, tko da vem sam za site.

lp

o thanks,bom šla pogledat

Tudi Mango je imel luštne trenirkice.

Slončica, res je že precej časa, kar sem si kupila zadnjo. Je pa res, da kvaliteta izdelkov pada vsepovsod.

Champion je pa obup. Kupilka trenerko, katere zg. del je bil po pranju širši kot daljši, zadrga je bila takoj fuč, sp. del pa po dveh pranjih tak kot, da bi bil star 20 let. Da ne govorim o oblačilih za otroke. Katastrofa!
Mene tam več ne vidijo!

Danca

Tudi jaz imam slabe izkušnje s Championom. Kupila zgornji del trenirke na razprodaji za 13.000 SIT, pa je šla zadrga, kupila majčko, ki mi je bila ravno prav, po zagotavljanju prodajalke, da se ne skrči, se mi je skrčila. Potem spodnji del trenerke se mi je začel trgati po šivu. Tako da to ni to!!

No, zato pa je bolje kupit poceni, pa se vsaj ne sekiraš, če je kmalu fuč! :)) Včasih te pa še preseneti, da se kaj poceni pravzaprav izkaže za zelo kvalitetno!

New Report

Close