Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu ženske – v čem je smisel?

ženske – v čem je smisel?

……kot da se dedi ne zavedamo, tistega reka : **Vsak je nadomestljiv, vedno bolj in bolj.***

dokaz….Ženska običajno pozabi v tednu……le zakaj bi imela fanta ki je prijazen, prijeten, iskren,ustražljiv….. itd. ,če lahko svoje hormone potroši na nekomu, ki slučajno pride mimo in ima poleg tega še nekaj pod palcem….upssssssssss
In dedci smotani na koncu celo veramemo, ko reče: »nikoli te ne bom pozabila«,……..čeprav kmalu opaziš da so bile to le njene nepremišljene besede…
In tak ji, nikoli ni dolgčas…res super!

, drage mje gospodinje—žal tak je!!!?

leta letijo - iščem stevardeso

če tu gor koga ne razumem, potem si to ti, ne mirella

---------- le vent nous portera...

jaz pa mislim, da je razo nekaj posebnega:)
al je curast
al je nesramno bogat
al pa zelo lep….

da ima toooolk problemov z babami:)))))

al nobeno od tega? pa mal zdravi komplekse?

Nesamozavestni dedci jočejo, da je ženskam samo do avta, bogastva (navadno je tak bolj reven in neuspešen), da jim gre samo za velikega lulčka(navadno ima tak malega), da ….ničejo sexat(najbrž jo je večkrat razočaral, ker je navalil kot zajec)…., da gledajo samo na zunanjost (se ozira za lepšimi od sebe)….kaj še razo?:)

Uživaj ko me ne bo:) ….

Včasih se ob tvojih zapisih prav zares vprašam, s kakimi ženskami imaš ti opravka.
Jaz ne poznam čist nobene take, pa jih veliko poznam!

Da bi enega prijaznega, prijetnega, ustrežljivega, iskrenega… pozabila v tednu dni?!?!?!?!
Ni šans. Je že moral met še cel kup slabih lastnosti….
Ženske že po osnovni definiciji nismo “oplojevalke”, ki bi se potikale od gnezda do gnezda, to je po Darwinovi lestvici domena moških.
Ženske se bolj “damo oplodit”, potem pa v gnezdu tičimo in mladičke negujemo…. pa dedce čakamo, ki se želijo okoli plodit…
(Seveda ne vsi!!!!! Veliko jih je sprejelo svojo vlogo družinskega očeta in uspešno krotijo svoj nagon!!!!!)

Se boš moral preselit na kak drug konec Slovenije, da “prave ženske” srečaš!

… ali pa na drug konec sveta, na drug konec vesolja… razo, ne obupaj, nekje v širnem vsemirju te gotovo čaka izbranka tvojega srca!

---------- le vent nous portera...

New Report

Close