Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženske v pajkicah so zakon

Ženske v pajkicah so zakon

Jaz jih Tut za na njivo meni

Upam da bo čas teh ogabnih porisanih pajkic čim prej minil. To ni za nikamor, pa nima veze, suha, debela, pajkice so samo za doma .

Moški radi gledamo, tako da ne bo nič minilo. Če pa katera nima lepe postave, pa znamo tudi stran pogledat.

Čisto enostavno je. Foušarija in napadi tega ne bodo spremenii.

Zelo malo je takih, ki jim res pašejo. V kombinaciji z daljšo tuniko so ok. Se pa vanje spravijo kakšne debele in mislijo kako so fajne.

Pajkice so zato, ker je ful neudobno hodit v kavbojkah, a je vam ful udobno? Lahko pa tudi v trenirki okol hodim, mi ni problem, sam ne vem, kaj je bolj kmečko.

Meni pa ta oprijeta plastika nikakor ni ok.

Odgovor na objavo uporabnika
moški radi ledamo, 26.09.2024 ob 16:48

Moški radi gledamo, tako da ne bo nič minilo. Če pa katera nima lepe postave, pa znamo tudi stran pogledat.

Čisto enostavno je. Foušarija in napadi tega ne bodo spremenii.

Ne gre za fovšarijo. Jaz imam lepo postavo, ampak pajkice pa niti za v trgovino nimam, samo za doma. Sploh tiste pisane , meni prav neokusno izpadejo

Jaz grem že proti 70. letu pa jih občasno nosim. Vedno črne, enobarvne. Sem srednje postave, nisem debela, špeh mi ne visi. Ko imam pajkice, pa imam vedno tuniko, ki je malo daljša. Tako se čisto dobro počutim, nič mi ne fali. Kako so drugi oblečeni, v to pa se ne vtikam.

Jaz tako rad vozim avto na servis, tam je šefica stara kakih 35 let zelo seksi postave, zelo odprta in velikokrat v usnjenih pajkicah 😍

U ja ja, oprijete pajkice, pa da je še mal bl pr seb, ni lepšega pogleda, vsaj zame

Ej, kje je ta servis s šefico v pajkicah?

Pri večini mi gre na kozlanje. Debele, kratke noge, zaspehana rit, celulit se vidi skozi pajkice….Dobro izgledajo le profesionalne manekenke

Razigran:

Med Slovensko Bistrico in Celjem 😁

Ne gre za fovšarijo. Jaz imam lepo postavo, ampak pajkice pa niti za v trgovino nimam, samo za doma. Sploh tiste pisane , meni prav neokusno izpadejo

Ja to vsaka reče, ko se doma skriva, da ima lepo postavo. Meni so všeč pogumne ženske, samozavestne. Meni tudi niso pisane pajkice top, morajo bit tiste sive športne našponane, pa dobra rita, to je tisto tapravo, da nam moškim polepša dan.

Jaz spodbujam vse ženske, da si dajo pajkice gor, da so samozavestne, ker zakompleksanosti in nizke samozavesti je preevč. Če slučajno nimajo dobre postave, bomo pač stran pogledali. Samo keremu moškemu so pa tudi bolj okrogle všeč, bo se pa njemu polepšal dan.

Lahko malo bolj natančno napišeš, na katerem servisu lahko vidimo to seksi mačko v pajkicah?

Slovenska Bistrica – Celje je veliko področje.

Zreče – Konjice 😇😇😇

Za doma bi se morala zrihtati da si lepa mozu ne pa vsem ostalim moskim, doma pa zanemarjena v razvlecenih majicah

Pajkice da ali ne?? Vse je odvisno s čim in kako kombiniraš in če znaš so odlična izbira, ki deluje zelo lepo.

Kako znate eni popredalčkat ljudi na podlagi enega oblačila kot so pajkice. A to vam je višek življenja, da se ubadate z drugimi in jih presojate na podlagi njihovih oblačil?

Jaz se oblačim zase, ne za druge. Oblečem tisto kar mi je fino v določenem trenutku. In me boli k….. kaj si o tem mislite drugi. In tako vzgajam tudi otroke.

Meni je čisto vseeno kdo nosi pajkice. Če se v njih dober počutijo, pa naj jih. Očitno so veliko bolj pogumni kot večina tu gor. Vidim polno mladih v pajkicah. Eni z oversize pulavarji, druge s prekratkimi puloverji. Vidim kar nekaj odraslih žensk ki jih nosijo namesto najlonk s tuniko ali obleko. Vidim veliko rekreativnih športnikov ( tudi moških) ki jih nosijo za rekreacijo.

Sama jih nosim predvsem za športanje. So daleč najboljše za športne aktivnosti. Za šport se jih nosila tudi ko sem imela višek kil.

Pajkice za špoort in doma ja. Za ven pa eno tuniko čez rito. Mi ni v interesu, da me tuji moški v rito zijajo. Isto kot da bi potem nosila debelejše nogavice brez krila. Deluje ceneno. Podobno kot da bi moški nosil pajkice in bi mu poudarila korenjaka z mošnjama, ogabno. Tako dajo ženske s pajkicami rit na izvoli.

Nosim tudi pajkice, ker mi tako paše in mi je popolnoma vseeno kaj si kdo misli.

Letos jih počasi zamenjujejo hlače na zvonec.

Štajerc990: 

Mogoče na koncu Konjic v smeri Vojnika na levi strani ceste?

Pajkice ja, tunike ne. To jaz priporočam

Odgovor na objavo uporabnika
dolgolaskica, 25.05.2023 ob 12:37

Pajkic ne nosim,to je za na njivo.

Pajkic3 nosijo debele zenske v vecini ful neprivlacno.

Sploh ksne tight ass da un speh dvigne al majo pa trdo nabito rit k tipi nbm kaj je grse.

Lepe zenske smo doma v trenirki,za ven se zrihtamo. Kasne pajkice neki.

Trenirke so grde.

meni pa ženske z brado

New Report

Close