Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženske v pajkicah so zakon

Ženske v pajkicah so zakon

Odgovor na objavo uporabnika
fajn pogled, 24.05.2023 ob 20:49

Veliko strank imamo in ogromno žensk pride v pajkicah. Lep pogled. Rit se odlično vidi. Nekatrim pa tudi češplja.

Gledam moške, so eni čisto slinasti. Tako, da super, da babnice sedaj hodijo v pajkicah že povsod. Sploh super je, če greš na kak ogled, ona pa v pajkicah pred tabo.

Jaz se včasih pohecam, da bi se moral nujno roditi vsaj 200 let ali več prej, ker takrat ženske niso nosile modrcov … kaj so jim to štrlele … ampak, ko si v zvezi, ne smeš gledati drugih.

Če se skozi vidi še lepa napeta lulika je to super.

Meni so pa vsec zenske z brki in brado. 😁

Moram probat to udobje enkrat, imam pa predsodke ta poliester limat nase, vidim pa da žensk nič ne moti rit takole kazat, včasih se je čez oprijeto vsaj še kaj čez dalo, zdaj ni pomembno, velika, mala, naj se vidi,

Pravkar po spletu naročila troje pajkice, ene troje iz omare so namreč za v smeti.

48 let in me niti pod razno ne zanima mnenje drugih!

Točno, kot si napisal. Na koncu Konjic……ful lepa punca

Pajkice so oblačilo za trening in rekreacijo.  In to, da s ejim dejansko od spredaj krap vidi, sploh če so pajkice svetle barve, je v bistvu ogabno.

Pajkice pašejo postavni ženski z dobro ritjo in obvezno naj bodo temno sive ali črne, da delujejo diskretno.

New Report

Close