Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Ženske v Zadnji besedi

Ženske v Zadnji besedi

V ministrsvu za kmetijstvo je bila sekretarka, nekaj takega. Pred skoraj 10 leti.
[/quote]

A ona bo sedaj namesto Milene? Je pa Milena, kakorkoli že, vseeno boljša izbira.

A ona bo sedaj namesto Milene? Je pa Milena, kakorkoli že, vseeno boljša izbira.
[/quote]

To pa res ne. Potem bo edina, kstero se bo dalo poslušat Katarina. Vido težko, težko poslušam, Jadranka mi tudi ni najbolj, Mileno še kar lahko.

Najboljša trojka je bila: Milena, Katarina, Polona.
Sedaj nekaj improvizitajo s tisto Žabotovo. Ni nič prijetna. Jadranka je, izgleda, kar ostala. Sem mislila, da bo le 1x, 2x. Pa ta sedaj z dvema priimkoma:((.

Ste vidle kakšne pete je imela Žabotova prejšnji teden?

https://4d.rtvslo.si/arhiv/zadnja-beseda/174671996 pri 18:56

Stara je 63 let. Ene takrat že palico rabijo 🙂

tiste, ki Milene ne prenesete ste zagrete levičarke, zato pa je ne prenesete. Tudi zadnjič se je videlo katarini,da se ji je skoraj para spustila iz glave medtem ko je Milena govorila o sedanjem stanju in potem je začela Katarina kako je vse super in da je normalno da PV kar tako odstopajo in da je brezvladje in da ni nič narobe če je tako. Seveda, ker je levičarka.

meni je vse zanimivo poslušati, vsaka ima svoj vidik, ki ga pove. Edino to, da Vido sem tudi že jaz opazila,da večkrat vskoči v besedo in to ni ok.

Bi pa dala kritiko formatu oddaje – prejšnji mi je bil veliko bolj všeč, ker so bile tri teme na oddajo dovolj in se je lahko razvila debata… zdaj pa imajo en kup tem – to mi ni všeč da so spremenili. Enako tudi ne s tem menjavanjem gostov – prej so bili neki stalni in en povabljeni strokovnjak za določeno temo, zdaj pa je to kar nekaj ne ko menjavanje vsakih pet minut. To so v zdajšnji sezoni naredili kiks, vsaj po mojem mnenju, meni ni všeč, da znotraj oddaje po temna toliko gostov zamenjajo za tista dva stavka. Sploh ni niti oddaje, ko začnejo govoriti, je praktično že konec teme, čist mimo.

Meni je najboljša gospa Milena Miklavčič, njo lahko pohvalim, ker nikdar ne filozofira v prazno, ker je človekoljubna, zelo prizemljena, realna in ker pove bistvena dejstva in tudi rešitve. Tista Katarina Kresal po moje preveč govori v približkih, nerealno, filozofira in naklada v prazno, če ji kakpna oporeka, se nevljudno in nevzgojeno prepira in odvzame besedo, tudi voditeljici, zato mi je zares zoprna do konca! Tudi Žabotovo rada včasih slišim, samo včasih, ko pove globoko resnico, psihološko dokazano dejstvo, sicer pa neke splošno znane stvari preveč strokovno razlaga – včasih nekoristno v splošnem smislu..

New Report

Close