Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Ženske z bogatim oprsjem so pač privlačne

Ženske z bogatim oprsjem so pač privlačne

A lahko kdo reče, da je Kelly Madison grda?

sem ženska in ja veliko je privlačno….

sem ženska in ja veliko je privlačno….
[/quote]

Si privlačila?

[img]https://i.ibb.co/bLD6TMc/download.jpg[/img]
Ja, fuuuj, komu je to lepo ???

Moški z bogato denarnico so pač privlačni.

Meni niso velike joške všeč, smilijo se mi ženske z velikimi. Všeč so mi ženske, pri katerih rit dominira, ampak so že zmeraj atletske. Če eni pravijo, da je ideal 90-60-90, se meni ideal zdi kakšnih 80-60-95.

[/quote]

Meni se zdi lepa in privlačna. Posebna. Ti pa zagotovo na kaj boljšega drkaš.

Meni se zdi lepa in privlačna. Posebna. Ti pa zagotovo na kaj boljšega drkaš.
[/quote]

Lahko mirno rečem, da ni neka lepotica.

Ampak bi vseeno prste in bradavičke lizal, če bi se te taka usmilila.

Ampak bi vseeno prste in bradavičke lizal, če bi se te taka usmilila.
[/quote]
… da tako velike joške sploh niso lepe, sploh niso estetske, veliko lepše so premajhne kot prevelike. Prevelika ženska rit je mnogo lepša kot prevelike joške, če je že treba izbirati med temi dvem možnostmi.

… da tako velike joške sploh niso lepe, sploh niso estetske, veliko lepše so premajhne kot prevelike. Prevelika ženska rit je mnogo lepša kot prevelike joške, če je že treba izbirati med temi dvem možnostmi.
[/quote]

Ne vem, ti imaš verjetno majhne, pa ne štekaš večje estetike. Velike joške so lepe, pa ti govori, kar hočeš.

Ne vem, ti imaš verjetno majhne, pa ne štekaš večje estetike. Velike joške so lepe, pa ti govori, kar hočeš.
[/quote]
Prav butajo v oči. Govorim o zelo velikih. Ampak če imaš take, pač imaš. Meni so lepše majhne in mi velike niso všeč.

Velike so lepse, kot majhne. Ne smejo pa seveda biti ogromne, povesene, ali velike na debeli zenski.

vsake velke se prej ali slej povesijo, že mečka pamet ti pove, kar je veliko je tudi težko in se povesi.. no razen plastičnih… kaj ste eni moški hecni, imeli bi eno z velkimi a ne povešenimi, malo logiko vklopite no

“Ženske z bogatim oprsjem so pač privlačne” – nekaterim ja, drugim ne, kot vse stvari v življenju…

vsake velke se prej ali slej povesijo, že mečka pamet ti pove, kar je veliko je tudi težko in se povesi.. no razen plastičnih… kaj ste eni moški hecni, imeli bi eno z velkimi a ne povešenimi, malo logiko vklopite no
[/quote]

Kakšno logiko? Pri spolnih zadevah logike ni. Ko se zaljubiš v žensko poudarjenih oblin, ni tu nobene logike in pameti, je samo strast. Ne razmišljaš ti takrat, kako bo ona videti čez trideset let. Vsaka z leti nekaj izgubi na telesnih čarih, tako tista, ki ima velike, kot ona, ki ima majhne. Potem se pa preusmeriš na njene duhovne kvalitete in ti je spet luštna.

Meni se še nobeden ni potožil, da imam premajhne.

[/quote]
To je grdo meni. Extra preveliko, neokusno.
Moje zensko mnenje.
Boga hrbtenica, zelodec ki drzi to kilazo.
To je zame vime iz hleva.

Jaz komot to rečem. Bolj natančno – neproporcionalna in posledična odbijajoča v postavo. Obraz zgleda biti kar simetričen in OK.

To je grdo meni. Extra preveliko, neokusno.
Moje zensko mnenje.
Boga hrbtenica, zelodec ki drzi to kilazo.
To je zame vime iz hleva.
[/quote]

Foušija?

[/quote]Kot en transvestit.

Meni je bolj všeč razmerje med ozkim pasom, ritjo in prsmi. Če je pas ozek in prsni koš ne preveč širok, potem boki pridejo do izraza. Pa da je kaj za prijet, nobena skrajnost pa ni ok. Debela ali suha, ogromne joške, ogromna rit… razmerja pa so ok.

Foušija?
[/quote]

Mi ni estetsko in pika.
Proti vecjim nimam nic, pol manj od te so se sprejemljive. Za moj okus.

Mi ni estetsko in pika.
Proti vecjim nimam nic, pol manj od te so se sprejemljive. Za moj okus.
[/quote]

Če bi bila dec, bi drugače govorila.

New Report

Close