Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ženske z dolgimi sivimi lasmi so ogabne

Ženske z dolgimi sivimi lasmi so ogabne

Imam sive lase do ram. Ko bi vi vedeli, kaj si jaz mislim o vas in o sodelavcih!

Od nekdaj me fascinirajo ljudje, ki si jemljejo pravico odločanja, kako naj izgledajo drugi, pa še kako naj se obnašajo in kaj naj delajo. Noro.

Kakšna pravica do odločanja? Pa daj nehaj dramatizirat zadevo, kot da gre za odvzem volilne pravice. One so se odločile kar same, kako bodo izgledale, mi pa imamo pravico povedati, a nam je všeč ali ne. Je tak?

V bistvu nas niti ne zanima kaj si misliš o nas. Zakaj misliš, da smo s tem obremenjeni?

Kdo ste to “vi”?

Kdo ste to “vi”?
[/quote]

Mi tukaj. Kdo si pa ti?

Kakšna pravica do odločanja? Pa daj nehaj dramatizirat zadevo, kot da gre za odvzem volilne pravice. One so se odločile kar same, kako bodo izgledale, mi pa imamo pravico povedati, a nam je všeč ali ne. Je tak?
[/quote]

Meni se je zdelo opletanje z “ogabno” že precej dramatično. Pač mislim, da bi imel vsak s sabo čisto dovolj dela, da bi se spravil v red, pa s tem ne mislim las, ampak tisto pod njimi.

Meni se je zdelo opletanje z “ogabno” že precej dramatično. Pač mislim, da bi imel vsak s sabo čisto dovolj dela, da bi se spravil v red, pa s tem ne mislim las, ampak tisto pod njimi.
[/quote]

A zato si 15/24 na netu, ker pucaš v svoji glavi?

Se spomnim ene sivolase gospe.
V srednji šoli sem se vozila z mestnim avtobusom do šole in vedno je bila ena sivolasa gospa z dolgimi lasmi spetih v figo z ono usnjeno in leseno palčko čez v avtobusu.
Meni se je zdela pravljična !
Še vedno mislim tako.

Sivi lasje so trenutno zelo in. Meni so zelo všeč.
[img]https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/519c%2Boo4ofL._SY355_.jpg[/img]

Imam precej sive lase, sicer kratke, a jih ne zamenjam za nobene pobarvane. To sem jaz in dobro se počutim v svoji koži, čeprav verjamem, da marsikomu mlademu ni všeč. Meni in mojemu je.

Poglej celotno podobo ženske. Ne govorimo o takih. Tudi ne o sivih laseh na splošno.

Poglej celotno podobo ženske. Ne govorimo o takih. Tudi ne o sivih laseh na splošno.
[/quote]

Replicirala sem avtorici, ki v svojem butastem postu posplošuje.

V bistvu nas niti ne zanima kaj si misliš o nas. Zakaj misliš, da smo s tem obremenjeni?
[/quote]

Saj tudi ne mislim povedat. Je pa zanimivo, kako si hitro odgovorila, kot bi letelo nate osebno. Le zakaj? 🙂

Meni so noro všeč zrihtane sivolase Italijanke. Zgleda, da smo samo tu tako zarukani.

Moja soseda ti ne bi bila, ker ni zrihtana, samo siva je in ji redki mastni lasje padajo na ramena. Mislim, da tukaj ni govora o zrihtanih.

Ene si na sivo pobarvajo. To je bila lanskoletna moda se mi zdi. Meni so všeč.

Povsem drugače izgledajo ta pravi starostni sivi lasje. Ki so v resnici beli lasje brez pigmenta. Radi se malo skodrajo, tako da še bolj izstopajo od naravnih. Ti mi niso všeč, četudi je frizura ok. Me pa ne motijo na drugih. Vsak sam ve, če se dobro počuti.

Meni ni nihče bolj ogaben od osebe, ki piše daSte.

Meni ni nihče bolj ogaben od osebe, ki piše daSte.
[/quote]

Ojoj, ogaben mimobrc 😉

[/quote]
63 in ful žejna 🙂

penzija je premala za barvanje, tako da že dve leti nisem bila pri frizerki, tudi čikom sem dala slovo, pijem samo vodo in čaje, ki jih sama naberem in posušim

ko me srečate, sivolasko s čopom, spetim z navadno gumico, mi lahko plačate frizerja 😉

Po stilu pisanja, se mi zdi, da tebe res veliko stvari moti. Kaj če odpreš eno samo temo, pa not pišeš vse kar te moti: od sivolask, pobarvanih, s tatuji, z dolgimi nohti, s celulitom, samske, brez otrok, z otroci, priimkov na ić …. do veganov, mesojedcev, pasjeljubcev, Janše in zdaj aktualni medvedi….
Kaj praviš? Ena univerzalna tema…samo tvoja;)

New Report

Close