Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Ženske zakaj ste tako ponosne, da ne osvajate moškega?

Ženske zakaj ste tako ponosne, da ne osvajate moškega?

Si toliko časa sitnarila, da se je vdal v usodo. 😂
[/quote]
Pravzaprav sem mu bila zelo vsec,na moje vprasanje(kasneje v vezi) zakaj se je zadrzano drzal je rekel,da si ni mislil da ima sploh kake sanse (glede na najina razlicna svetova iz katerih izhajava),da moski osvaja pac tisto pri kateri misli da ima vsaj malo sans in nikoli tisto pri kateri oceni,da jih nima,navkljub temu,da mu je vsec.
Moski in njihovi cudni mozgani ,nimas kaj

Sej nismo ponosne. Osvajamo tistega ki nam je všeč.

Malo se zamisli zakaj do tebe nobena ne pride.

Pregej si še enkrat druge poste ki si jih objavljalo, pa ti bo jasno.

Taka je ulov za daljšo zvezo. V resnici je nedostopnost simpatična in mikavna. Če se moški odloči, da bo dobil to žensko, jo bo tudi dobil.
[/quote]

Kr neka teorija je to, brez osnove.

No, lahko se zgodi tudi tako ja. Ženska da nek namig, signal, whatever in moški skoči. Seveda, če se oboje zgodi v pravem momentu. In ja, moški mora imeti interes, da se odzove na signal.
[/quote]

Res je 🙂
—————————————–

Sicer pa lahko sami prevrite malo pri dolgoletnih parih. Če je kolega iskren vam bo priznal, da ni bilo vse v njegovih rokah, da se je tudi punca trudila, da bi se spoznala. Pa da ne boste mislili, da ženska nikoli ne pristopi (pustimo “uradne” zgodbice), ampak tudi to se dogaja, sicer pa je na koncu koncev pomemben cilj… ;-).

Načinov lovljenja je malo morje. Saj to ne pomeni, da gre za alfa samca, ki se tolče po prsih, ob tem ko nosi puško na rami. Lahko gre za preproste, drobne geste, ki pridejo s strani moškega. Tudi introvertiran računalničar točno ve, kaj mu je storiti, če želi pokazati zanimanje za dotično dekle. Drugo pa je, če mu to ni v interesu ali je gej. In ne iščite sto in en razlog za opravičevanje neobstoja o lovcih. Naravno je, da je moški lovec in naravno je, da je ženska očarana nad tem.
[/quote]

Vidiš, lesena klada, čisto bukov, kot je bil v pristopu do žensk, bi še dandanes ostal samski devičnik in ne bi ničesar vedel o nasprotnem spolu, če tebe ne bi spoznal, ki si mu morala hlačke dobesedno pred nos potisnit, da se je liml zmigal. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pardon, tebi sem hotel tole napisat, sem pa Goldfish. 🙂 Ona rabi lovca, čeprav se mi zdi, da je ona sama ta lovec, kakor ti? 😀

Vidiš, lesena klada, čisto bukov, kot je bil v pristopu do žensk, bi še dandanes ostal samski devičnik in ne bi ničesar vedel o nasprotnem spolu, če tebe ne bi spoznal, ki si mu morala hlačke dobesedno pred nos potisnit, da se je liml zmigal. :)))

Zenski, ki tako ali drugace ze na zacetku ne pokaze vzajemni interes, zame prakticno ne obstaja. Pa kateri papak se bo pretegeval in dokazoval okoli zensk. S taksnim nacinom si zagarantiras mesto servilneza.

Zenske, ki kot Mona Lize cakate, igrate hard to get, itd… skoda zgubljat besed na vas, lol.

Pardon, tebi sem hotel tole napisat, sem pa Goldfish. 🙂 Ona rabi lovca, čeprav se mi zdi, da je ona sama ta lovec, kakor ti? 😀

[/quote]
Haha po tvoje je bil ziher se devicnik,ko je mene spoznal :))
Matjazko on je imel same lepe punce,take ti lahko samo sanjas, se jaz bi bila z njimi ce bi bila moski 🙂

Haha po tvoje je bil ziher se devicnik,ko je mene spoznal :))
Matjazko on je imel same lepe punce,take ti lahko samo sanjas, se jaz bi bila z njimi ce bi bila moski 🙂
[/quote]

A prilastila si si ga!? 🙂 Menda mu je potem naenkrat postalo jasno, da je čas za ustalitev in družino, prej pa nič, ko je bil obkrožen z lepimi puncami in svoboden kot ptiček na vejici.. 😀

Saj, mislim, kdo se te ne bi bal, še tu na forumu se te bojijo, poglej si samo Viharnega, kako trepeta pred tabo.

jst,če mi je kdo všeč,mu to tud ne povem več. To je najslabš za žensko. K sm bla mlajša sem,ampak se je vedno slabo končalo. Sploh pa zdej,če mi je kdo všeč sem tiho in nesem s sabo v grob. simple as that. Ne da se mi. Preveč drame.

Dejstvo je, da v Sloveniji ženske pecajo moške in le, žal, na tak način prej ko slej koga dobiš na daljši rok. Vse moje prijateljice in tudi sama sem jaz osvojila moža. Zanimivo pri tem pa je, da vsi možje mislijo, da so oni upecali žensko.
V tujini, samo čez mejo, so drugačni moški. Tam pa res oni upecajo in ti dajo vedeti, da si za njih pomembna. Ampak za Slovence je to še daleč.

No, kaj sem rekel.

Zato, ker sta takšni grdavži, da ni koga za osvajat.

A prilastila si si ga!? 🙂 Menda mu je potem naenkrat postalo jasno, da je čas za ustalitev in družino, prej pa nič, ko je bil obkrožen z lepimi puncami in svoboden kot ptiček na vejici.. 😀

Saj, mislim, kdo se te ne bi bal, še tu na forumu se te bojijo, poglej si samo Viharnega, kako trepeta pred tabo.
[/quote]
Kar je moje je moje :))
Ja lej imele so priloznost,niso znale izkoristit

Nič nisem ponosna in ga osvajam, da se kar kadi 💘
Vsak dan znova, z vsem kar sem, kar delam, kar znam, kar čutim ☺

Pa saj bi neumen, če bi skakal za žensko, ki te ne šmirgla.

Avtor, če tebe nobena ne osvaja, potem že imajo dober razlog da se te na kilometre izogibajo.

Južneje od Kolpe ni običajno, da ženska leta za moškim in ga osvaja. Toliko pa imajo jajc, da upajo pristopiti ženski, pa čeprav jih ta zavrne. V Sloveniji pa pričakujejo rdeče signalne rakete, ali pa morajo biti fajn nažgani, da si kaj upajo.

Slovenci so emancipirani. In to že od druge svetovne vojne.

Tako se govori! 👍

New Report

Close