Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ženske zdaj, ko ste doma, se kaj uredite za svojega moškega?

Ženske zdaj, ko ste doma, se kaj uredite za svojega moškega?

Ste urejene ali v razvlecenih trenirkah? 🙂

V bližini moža sem vedno urejena. Razen ko so bili otroci manjši, takrat ni bilo časa oz ni to bila prioriteta.
Danes pa odišavljena, dišeče mleko za telo od l’ocitane orhideja..njegovo najljubše bdw. Parfum za uha. Uhančki. Negovana stopala in nohti, urejena dišeča pričeska. Vedno v čistih oblačilih, s podarjenim dekoltejem. Med vikendi oblekce in krilca doma ter žabe z vzorčki. 🙂 Ličim se vsak dan, med vikendi si uvijem lase, ker je nor na kodrčke 🙂 ipd
Lepo je obema, ko kuham se mu zmeša, ker imam zasedene roke in mi skozi “nagaja”, pravi da se ne more zadržati… ni lepšega občutka kot ko si te tvoj moški noro želi. Jaz ga pa z veseljem izzivam ves dan, do večera…

Jaz mislim, da imamo ženske pravzaprav vse karte v rokah, da moškega naredimo moškega oz iz njega to moškost izvlečemo na tak ali drugačen način. To je le ena misel, ki se mi je utrnila zaradi enega pogovora na sprehodu danes s ptijateljico…a po mojem je to fix. Ni treba čakati na nič, kar si želiš. Si moraš te stvari enostavno vzeti in pika! 😊


[/quote]

V njeni domišljiji! 1mesec nazaj je pisala, kako jo je pustil mož, in otrok nima.

Ko bre? Ove zagamane slovenke.

Doma sem vedno v razvlečeni trenirki. Pa brez modrca.


[/quote]

Slabo bereš, sem ločila zadnjo misel v poseben odstavek, ravno zato poudarila, da je to misel, ki se mi je utrnila na sprehodu danes med klepetom s prijateljico na to temo in z zgornjim odstavkom pač nima zveze, razen to, da je v istem odgovoru.. 🙂

Ce mal karikiram, bi se lahk naga sprehajala mem njega, posuta z zlatim prahom, ali pa v vreci za krompir, pa me ne bi opazil. Tako, da se zrihtam edino zase, ker se bolje pocutim, za mojega “sostanovlaca” pac ne.

Enako 🙁

Urejene.. v najlonkah, tangicah.. saj jih potem prodajajo med malimi oglasi v sosednjem Forumu “Seks v mestu” in drugod po spletu.
Pač korona-ekonomija.. alternativni viri dohodka.. pa še fant/mož.. je procesov zelo vesel!

De omnibus disputandum..

Kaj pa s sendvičem v roki?

[img]https://lh5.googleusercontent.com/-sAoe1RYZplw/To1ycDTLQvI/AAAAAAAABJs/j2OI6wsE6QM/s800/two-men-emotion-hungry-horny.jpg[/img]

De omnibus disputandum..

Urejam se predvsem zaradi sebe. Če do sebe in svojega telesa ne čutiš spoštovanja, je vse ostalo brez veze. In moj standard se zaradi korone ni prav nič spremenil, razen tega, da moram za več stvari poskrbeti sama namesto v salonu.

V moji omari razvlečenih stvari ni. Jaz sem vedno primerno oblečena, če kdo pozvoni da ga ne rukne kap. Imam lep bel nizki puli s črno mašnico okoli vratu našito, udobne črno rdeče karo hlače, tople Bele nogavice in črne copate zajčke z rdečim noskom in učki. Procesana sem, umita tud. Komur ni kaj prav lahko stran gleda. Šminkam se pa jaz v nedeljo popoldne ne, pa če bi Trampova delegacija prišla v našo dnevno sobo, ne pa dec ki ga vsak dan gledam. :))
Bejž bejž

Tud moja skače cele dneve v razcapanih trenirkah. Pa bolj k skačem okol nje slabše je. Jaz pa se lepo obrijem uredim tako po moško pa skačem naokoli napol nag izpod tuša ,da ja vse diši po stanovanju . Una pa nič . Tko, da tud JST žalosten 😭😭😭

Pa zdej k smo več doma. Bolj na izi sprosceni. Otroci veliki. Midva sama. Uhhjjjjaaaa pa nič . Je cel dan brez modrčka se ji bradavičke nabreknejo začnem neki. Pa nič od nič . Tkole mamo . Pol pa jezna k me pod tušem vid kako si ga zrihtam na hitro.

Če imaš telo kot vrečo kromirja, te ne reši nobena dobra cunjica, medtem ko vrhunsko telo izgleda top tudi v capah. Kaj vam pomagajo ves kič na sebi, če ste v iber karakterno težke.

Si končno puščate brke?

Hočem nočem, se najlepše počutim, ko se redno negujem, urejam, lepo oblečem, da bi še sama sebe pojedla 😁 Takrat oddajam še več samozavesti kot sicer in mi padejo raznorazne ideje na pamet, še posebej ko si nadenem rdečo šminko. Ne vem, nekaj je na tem… morda je to od ženske odvisno in se ne počutijo vse lepo ko so uštimane. Moja sestrična naprimer je rada v moških oblačilih. Vsakemu kakor paše pa je. 😉

Sem se pa pred kratkim odpravila na hitro v kuhinjo iz spalnice po par stvari in sem si nadela felpo od moža, ki mi je segala do kolen. Tudi to ima en poseben čar 😉 njegov vonj, tisto ohlapno udobno in prijetno, ker veš da je njegovo. Sama voham njegove majice preden jih dam prat, mi tako dišijo po moškem, da se enostavno ne morem upreti.

Si končno puščate brke?
[/quote]

:))))))))))))
Tudi te so uštimane.

Upreti čemu? Da si jo na hitro sama zmencaš ? :DD Edino to je vredno nošenja rabljene partnerjeve “majice”. Če ga maš doma ga daš “nase”, ne pa njegovo “dirty but wearable” majco.

Upreti čemu? Da si jo na hitro sama zmencaš ? :DD Edino to je vredno nošenja rabljene partnerjeve “majice”. Če ga maš doma ga daš “nase”, ne pa njegovo “dirty but wearable” majco.
[/quote]

Slabo bereš. Če in ko je doma je non stop na meni, ob meni in pri roki za vse ideje, brez skrbi. Majico sem pa takrat oblekla, da ne hodim naga po hiši, ni pa bilo časa za oblačenje, ker sva bila sredi dela… pač tako je naneslo, pa sem navlekla njegovo na hitro. Majice pa voham, ker mi dišijo po njemu. Stopim se v trenutku, kaj čem..takšna sem

Karo črno rdeče hlače ?

….

Kaj je to?
Sopotniška uniforma za Golf GTI ???

Karo črno rdeče hlače ?

….

Kaj je to?
Sopotniška uniforma za Golf GTI ???
[/quote]

Ženske bojo že vedele, vi moški se pa itak ne spoznate na vzorce in materiale. Tko da je čist vseen. :))

Prav danes sem razmisljala, da sem doma vedno v nekih prevelikih komot oblacilih in da bi se pri svojih skoraj 50ih lahko zacela malo urejat tudi za doma.
Moz ni problem, skupaj sva ze 30 let, pa se njemu dvigne, ko grem mimo gola, v nulo zrihtana ali pa v vreci za krompir, on se pali na mene se vedno enako kot pred 30imi leti.

Drugace sem vedno umita, namazana s kremo, urejena stopala, roke in nohti, depilirana, umiti lasje, doma vecinoma v copu ali figi, skratka kar se tice nege, to imam postimano.
Oblacila pa… Kratke hlace, pajkice, debeli stumfi, zgoraj pa navadne majce in flis ali kapucar, pa vse v glavnem za eno stevilko preveliko. Tako mi je udobno. Hm, bo treba kaj spremeniti.

moje delo je ustvarjalno in v gibanju tako da nisem oblecena kot za v pisarnico, ki je smrt za mojo duso… in tudi ce mi kdo pozvoni na vrata sem v vsakem primeru lepa ne glede na to kaj imam ali nimam obleceno ane… mejkapa pa ze za ven ne rabim, kaj sele da bi ga doma pacala nase..

New Report

Close