ženski čvek
Tole zna biti pa še zanimivo. 🙂
Če bi jaz bil ženska, bi mi bil všeč John Wayne, Enrice Iglesias in Jure Košir.
Kaj pa vam?
:=)
Ričard.
Bljk…meni pa je všeč Bruce Willis, Nicolas Cage, od naših pa Jan Plestenjak…:-))))
Živjo,
meni pa John Malkovich, Mr. Darcy, Hugh Grant, Jake Gyllenhaal,…
ola!!!
men pa Jasmin Hukič(kera budala ga je pustila iz OLIMPIJEEE), pa Brendan FEHR…mjami:))):
Men osebno je Gene Kelly ko je bil mlad dobr zgledu.Da ne omenjam da je noro dobr plesal.Tud kaksen Paul Newman sploh ni bil slab.Tud Mel Gibson(sploh v Mad Max-u…mmmmmm njam!)
Od naših pa mislm,da več dobrih tipov vsak dan na cesti vidm kukr kakšne estradnike.
men so pa všeč: Christopher Lambert, ma ful lepe očke, pa Keanu Reeves, pa Aidan Qiunn….od naših pa….noben!
meni pa Bruce Willis,
pa un ta blond odvetnik iz une nadaljevanke v nedeljo zvečer…
Collin Farell definitivno, pa Anthony Kields (pevec Red Hot Chili Pepers). Pa še bi se našel kdo. Od naših? Noben.
Meni pa : Keanu Reeves (njamsi, njamsi), Denzel Washington (tudi njamsi,njamsi)
slo scene, maneken Kobilica
Nicolas Cage, Sean Penn, Travolta (sedaj, ne včasih, sedaj se mi zdi “pravi dec”, morda zaradi filmov). Od naših mi pa tako na hitro noben ne pade na misel (kar ne pomeni da jih ni). Vse je tako povezano z vsebino-noben pevec mi recimo ni tak dec, ker si ne predstavljam, da bi mi kot moški bil všeč ali bil z mano (kot partner) pevec. Ne vem, če bi ga resno jemala…
Kaj pa Shean Connory (saj ne vem če sem prav napisala) ampak on je pa res šarmanten…
Men pa je full dobr Keanu Reeves, od naših pa Jan Plestenjak čeprav bi bil zame full prevelik :-).
Lp, KlaRa
pa čeprav je plešast ti je všeč?
Robbie Williams aaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh……………………
Uf, meni pa so všeč: Denzel Washington, Ryan Phillip, Simon Baker (Odvetnik z ulice),… Od naših pa… Hm – Jan Plestenjak, Lado Bizovičar… Ampak čez mojega možička ga pa ni… He he – vsaj zame…
LP
Aja – bo ta forum zaživel al ne?!
nika
moj mož ……..njammmmmmmmiiiiiiiiiiiii :o)
Keanu Reeves, od naših pa ta mlad Cavazza 🙂
Meni pa B.Willis pa J.Malkovich.Od naših pa ????????????????????? ka vem!
Jaz pa “globoko diham” ob pogledu na lepega, visokega in črn’ga detektiva iz nadaljevanke NYPD – Newyorška policija……..
Kaj pa Charlie Chaplin,on je bil obseden z najstnicami.In to že takrat.
hehe…. že spet ena neumesna iz “Remedyjeve košare neumnosti” :
če bi bil jst ženska, pol bi bil sigurno lezba!!! Ker so mi namreč BLAZNO všeč ženske :)) aja…. pa cele dneve bi sam sebe po joških šlatal :))))))))
LP
neumesni Remedy
Ženske pomoje da niste poštekle bistva….
Če bi bila jaz moški bi mi bila všeč Cameron Diaz, Jenifer Lopez,…
:=))))
Pa zlat jogi bi po vsej verjetnosti na hrbtu nosil,kaj ne ???!!!! To je citat mnogih človečkov moškega spola, ki mislijo, da lahko ženska pride naprej samo s p….
lp,Beruška
Forum je zaprt za komentiranje.