Ženski firbec ali cagavost?
Da razložim situacijo.
Nekega popoldnrva iz dolgčasa poskusim ta Tinder. Poštimam profil in gledam kaj bo. Hmm nekaj zadetkov in nato si začnem dopisovati. Torej v večini primerov se je dopisovanje končalo po tednu ker se bodisi nismo mogli srečati ali pa sem padel pod ignore. Vseskozi sem imel občutek kot da ženske bolj firbcajo po teh spoznavnih omrežjih kot pa iščejo družbo.
Sedaj se z eno že 3 tedne usklajujeva kako in kdaj. No en teden nazaj sem jo vprašal če bi šlo da bi se dobila. Odgovor sem dobil šele čez en teden z opravičili itd itd. Povprašam če je še vedno vse kul ali prekinemo… spet ignoriranje…
V bistvu nisem pričakoval da bom sploh srečal koga “človeškega” ki bi se vsaj pogovoril kot človek ne pa kot cinca ki se zmišlja kdaj bi se in kdaj se ne bi razgovarjal.
Najraje bi odjebal vse skupaj. Profil je že neaktiven sedaj se moram znebiti le še kontaktov. Me pa zanima ali lahko Remotely obstaja šansa da interes je le da ni poguma?
Kako vi gledate na to. Jaz sem se le dokončno prepričal da je na spoznavnih omrežjih sam šrot od šrota s socialnimi veščinami na nivoju toasterja.
Lp!
Če je sama pri sebi začutila za se srečat s tabo, bi se že srečala. Če ti je nekaj pomembno ali se ti zdi ok, zbereš tudi pogum za to.
Jaz mislim, da je na tinderju tako kot ti, zgolj za firbec. Ne misli nič resnega tam dobit. Oz. ne misli tam sploh nič dobit 🙂
Tudi sam si šrot. Če ne bi bil, bi ženske zunaj spoznaval.
Pozdravljeni.
No tudi jaz imam mnenje, da po raznih flirt in sex portalih ni kaj dosti resnosti. Celo občutek da samo denar izvabljajo, ker če nisi član ne moreš komunicirat. Ok, to nekako razumem. Ko pa že plačaš članarino, pa naletiš na neresnost žensk. Sem na “skrivni kontakt.si” poskusil in kupil nekaj bonus točk da poiskusim. Za vsako poslano sporočilo plačaš, le tako je možna komunikacija. Bi rekel da ženske verjetno ravno tako morajo plačat, vendar odgovarjajo po večini čisto na kratko, kot da te hočejo obdržat da jim spet pišeš. Bonus točke zelo hitro skopnijo. Ženske v glavnem ne pristanejo na zaseben klepet na zasebnem emailu, ” kao” je imela že slabo izkušnjo?! Ali je problem če bi se zasebno še nekaj časa spoznavala in ne hitela, ne pa da vztraja na plačljivem portalu. V bistvu se potem bolj izplača portal kjer plačaš članarino ki je omejena na čas trajanja in ne na količino sporočil. Naprimer urgenca.com¨, vendar sem tudi bral, da je tam veliko takih ki hočejo le za denar…
Ne mislim ravno plačevat, če bi hotel tako bi pač iskal drugje. Pač, rabil bi normalno urejeno žensko za občasen seks, najraje vezano, diskretno, ki doma ni potešena, tako kotnisem jaz. Sigurno jih je kar nekaj. V bistvu jo najdeš na portalu, ki ima take želje in je zainteresirana, pa kar zavlačuje in se ne odloči za sestanek. V čem je fora? Je res toliko moških prevarantov da imajo strah in kolebajo? Saj če sta oba v vezi in želita diskretnost je to ja najboljša rešitev, mar ne? Nekaj poštenosti in spoštovanja pa kljub temu mora biti v takem primeru eden do drugega. Če ni medsebojne simpatije pa itak ni verjetno da se spuščata v odnose, pač si zaželita srečo in gresta vsak svojo pot.
Dobrodošli komentarji in izkušnje tako žensk in moških. Pa nikar preveč obsojanja, vem da nisem edini…
Brat od prijatelja je pa dejansko na tinderju spoznal resno punco! 🙂 Oba sta namreč iskala resno zvezo in imela to napisano na profilu.
Se pa strinjam, da je najbrž večina uporabnikov na tinderju zgolj iz firbca. Tudi jaz bi bila, če bi ga uporabljala, ampak raje tipe spoznavam v živo.
Vsaka resna ženska bo takoj šla na osebno dopisovanje. Vse drugo so nastavljene igralke, ki so tam, da iz vas izbezajo denar. Slaba izkušnja zaradi maila? Si pač odpreš en račun samo za “bedarije”.
Tudi ti ki imajo v profilu napisano da so resni. Mislim moske. So neresni. No vsaj za dva lahko povem iz svojih izkusenj. V drugi polovici 35. Okolica lj. Da ne bo katera nasedla. In tudi ce sta imela resno zvezo obstaja razlog zakaj je bejba usla. Samo jaz sem ga prepozno izvedela. Vsaj za 1ga. In verjamem da jo je maltretiral in silil v stvari,ki jih ni zelela. Bolje da se spoznavate preko prijateljev. V teh casih se res ne ve vec kdo je kdo.
Brez iskrenosti dobite figo v žepu. Tako je na portalih in v reali.
pametnjakpvic ne nabiji:-))
Tudi moški nekateri samo čas kradejo tam gor. Ko bi se zadeva morala prestaviti v živo, milijon izgovorov in “življenjskih situacij” ali pa nikoli nimajo časa …. Zakaj bi potem sploh koga želel spoznati, če nimaš časa?
Da vezanih in poročenih, ki se izdajajo za samske, niti ne omenjam.
Se bom kar navezal na zgornjo temo in resno sprašujem, na katerem forumu,portalu bi lahko našel punco za občasen neobvezen sex?
Urgenca so večinoma punce za protiusluge ali pa parčki , skrivnikontakt so nastavljene igralke, ki ti samo jemlejo denar…… avantura je skromna s ponudbo (ženska išče moškega)….
Ali še kaj “pamentenga “obstaja ?
F.
Takih portalov v Sloveniji ni. Ali imaš nastavljene igralke, ki iz tebe zgolj zvabljajo denar v korist lastnika portala ali pa imaš prostitutke, ki jih plačaš in so večinoma v vprašljivem higienskem stanju. Še portali za iskanje resne zveze so precej okrnjeni, omejeni na specifično populacijo.
Žal sem to tudi sam ugotovil….
Obstaja en za take one day akcije.Tudi za mejo se, da zmenit če poznaš jezik. Še posebno Graz je poln razočaranih gospodinj
Samo ni naš. Tukaj je v večini samo nateg.
In kateri portal je to?
Hej, a se je kdo dobil s kaksno zensko preko portala skrivnikontakt ? Meni v dveh mesecih ni uspelo…
Ne, to je larifari, samo nateg in izvabljanje denarja. Imajo nastavljene v glavnem… Ven boš moral v life…
V bistvu je največji seks portal ona-on, ki ga mnogi in mnoge izrabljajo v te namene. Malo resne debate in smo že pri žgečljivih temah. Tako jim ni v osnovi zoprno in če bi hotel bi lahko šel vsak teden z drugo. Sam sem naredil tudi preizkus in dvajsetim poslal žgačkljivo povabilo v katerega sem vnesel kar veliko seksualne energije. Samo ena je bila proti, vse ostale so kar navalile.
Kolega je probal. Zagonil kup denarja, na koncu (ni ravno brihten) ugotovil, da je komuniciral z lažnimi profili, da so zvabljali denar od njega.
No v bistvu je dobil kar je iskal. Samo da so njega nategnili…
Forum je zaprt za komentiranje.