Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženski hlačni kostimi po ugodni ceni – Ljubljana

Ženski hlačni kostimi po ugodni ceni – Ljubljana

Sem malo bolj okrogla, sploh trebuh je še ostal po porodu. Rada bi si kupila kakšen kostim, zato prosim, če mi svetujete kam naj grem pogledat, pa da ne bo predrago. Hvala za vaše odgovore. Lep dan vsem skupaj.

Orsay, Zara, HM, Xanaka…to je tako bolj ugodno…

Sam tle ni za okrogle s trebuščkom. Da ne boš razočarana, ker je največja številka 38, če maš srečo je kaj 40. O večjih lahko sanjaš v teh trgovinah. Naletiš tudi na XL, pa si že celi veseli, ampak je to taka mikro XL številka, tako da …

Veliko potrpljenja ti želim.

Aja, odgovora pa nimam, ker še nisem skontala, kje bi imeli za nas hlačne kostime. Ostane samo šivilja.

LP

“Sam tle ni za okrogle s trebuščkom. Da ne boš razočarana, ker je največja številka 38, če maš srečo je kaj 40. O večjih lahko sanjaš v teh trgovinah. Naletiš tudi na XL, pa si že celi veseli, ampak je to taka mikro XL številka, tako da …

Veliko potrpljenja ti želim.

Aja, odgovora pa nimam, ker še nisem skontala, kje bi imeli za nas hlačne kostime. Ostane samo šivilja. “

HM ima ogromno večjih stvari. Jaz iščem 38, je vedno vse razgrabljeno, od 42 naprej pa kolikor hočeš. Kupim večkrat kaj za mami, ki ima tud okrog pasu mal več (št. 42), pa dobim več kot zame. Pejt pogledat. Fino je, ker lahko vzameš drugo cifro hlače in suknjič.

Koliko imaš pa številko? Jaz sem shujšala in imam kup lepih kostimov in hlač št. 42, pa ne vem kam z njimi.

>Hlačni kostimi so itak passe. Če pa že hočeš zgledat dobr, pejt u Marino Rinaldi na Dalmatinovi.

New Report

Close