Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženski in Moški čvek – središče za razsvetljênje

Ženski in Moški čvek – središče za razsvetljênje

Če ste se kadarkoli spraševali kdo ste, kakšno je bilo vaše otroštvo, kako vas vidijo drugi, kakšni so vaši dosežki, kaj pravzaprav vi sami v globinah nezavednega mislite o sebi, kako izgledate, s čim se prehranjujete, kje preživljate prosti čas, kakšni so vaši hobiji, kako srečni ste v življenju, kakšna je vaša izobrazba, koliko znaša vaš mesečni dohodek in – zelo pomembno – kakšna bo vaša prihodnost, ste na pravem mestu.

Tukaj boste izvedeli vse. Na tem forumu že več let gostuje izbrana elita, ki vas pozna do obisti. O vas vedo vse. Ne pošiljajte dragih sporočil in ne trošite denarja za drage vedeževalke ali psihoterapevte. Le nadenite si vzdevek, napišite nekaj besed in takoj boste prejeli podrobno analizo o vaši osebnosti.

Na voljo so vam 24 ur na dan, vsak dan. Ne sprašujte se ničesar več in ne mislite o sebi ničesar več. Vse odgovore boste prejeli tukaj in zdaj. Povsem brezplačno. Izkoristite ugodno ponudbo še danes.

Super.

Dobiš pa še drugo mnenje, vedno. To drugo mnenje je pa ponavadi ravno kontra prvemu mnenju :).

pa ne samo kar je naštela AB .. dobite tudi vse domiselnosti kako ste neka druga osena (aka nick), zamenjajo vam spol, določijo stopnjo trpljenja vaših bližnjih in daljnjih ker obstojite …
Dobite pa tudi ponudbo za pretepanje, seks z njihovim strašem …

obiranje je sladko 🙂

sam včasih traja, da dočakaš. matjažko recimo mora marsikdaj še v knjižnico preden odgovori.

🙂

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

A še danes?
Boš mi tudi ti na “voljo”?

Čitam te kot odprto knjigo, ker ste ženske zelo transparentne.
Če ti še kaj ni jasno o sebi, me kar vprašaj. 😀

Z modro tabletko boš mogoče dočakal, če si že malo v letih, Boom.
Če pa ne, pa kar škatlica, mogoče bo srce zdržalo. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Z modro tabletko boš mogoče dočakal, če si že malo v letih, Boom.
Če pa ne, pa kar škatlica, mogoče bo srce zdržalo. :))[/quote]

Eni vsaj dočakajo pa magari s tabletko. Vam drugim pa niti cela knjižnica ne pomaga in še tista redka (če ne kar edina) priložnost pobegne, ko vidi nočno omarico polno priročnikov ter je v nasprotno ne prepriča nobeno moledovanje in izjave, da goreče želje temeljijo izključno na želji po samopodarjanju iz čiste ljubezni :-))

Najbrž zoprna reč, če “trofijo” in je kaj slabega.
Jaz se naprimer,ob vseh teh analizah precej zabavam :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

:))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ja, jaz sem danes izvedela, da je moj partner Nigerijec in da imam dva otroka. No, partner ima očitno vitiligo, za otroka moram pa verjetno natančneje vse omare in skrite kotičke prebrskat.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kaj se babe nekaj užaljene delate, itak ste vodilne v teh analizah. Po vaše so vsi samski forumaši itak zašpehane propalice na minimalcih ali brez minimalca. Ko pa kdo o božanstvih kaj napiše, pe je vse narobe.

Po moje ne. Samo je res, jaz nisem baba. 😀

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

ne užaljene, v bistvu fascinirane, v mojih časih smo se take igrice igrali v vrtcu in smo jim rekli “telefon”. prvi je rekel “dan je lep”, do zadnjega se je to transformiralo v “slon leti čez mavrico, medtem ko si tlači čokoladno torto v rit”. nisem vedela, da nekateri odrasli še vedno to prakticirate.

hja, vsaka se prej ali slej naveliča, ko samo o sebi govorite :)))

Pa dobro, zakaj se vidve zdaj tu z nampi zašpehanci ukvarjata. Kaj sta vajina tipa na fuzbalu, ali kaj…

moj ne špila fuzbala. :))))
itak je nekaj narobe s tabo, da te bolj zanima, kje so nepoznani moški, kot pa kje so nepoznanie ženske.
a si siguren, da nisi podzavestno toplovodar in si tega nočeš priznat, glede na to, da raje lezeš tipom v rit kot puncam med noge??? :))))

Ma zakaj bi mi ti bila zanimiva, lepolaska? Pa tudi če bi bil toplovodar, bi s tem kršil kakšen zakon?

Kaj je na tebi takega, česar ni moč videti na vsaki 19-letni na pol pijani brucki?

o moj bog, samo tega ne :))))))
res ne. sem prepričana, da si lahko boljšo najdeš :)))) vztrajam :))))))

Zakaj pa 19letne brucke žališ sedaj? Tale naša Lepolaska bi jim bila lahko že mati.

Ja, ampak po njenem je ona še premlada za otroke :)))

ša malo bom tu, pa bom že za v penzijo :)))))))

Nej počaka še ene 10 let, večje šanse, da bo skotila identično verzijo sebe.

O lej, teta ANA je prišla, a je šla veza ŽE v k?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close