Ženski prsti na nogah
Ok, ne me napast da haluciniram ali da sem prismojena. Zdajle sem opazovala svoje prste na nogah in ugotovila, da so se moja stopala popolnoma spremenila.
Prej so bili prsti lepo po vrsti, torej palec najdaljši in vsi ostali prsti v sosledju.
Sedaj je moj drugi prst na nogi, t.i. kazalec, daljši od palca… Kako je to mogoče? Visoke pete nosim že vsaj 15 let, prav nobene spremembe v obutvi ni, kako se mi lahko stopalo tako transformira???
Še kdo tak??
Hm zanimivo, no jaz sem 30 stara in nosim vse sorte čevlje od balerink, štiklov, škornjev skratka menjam in imam še vedno enake prste. Pravijo da če je drugi prst na nogi daljši od prvega da zna biti težko nositi določene čevlje ker ta drugi prst moti.
Mogoče se ti je ta deformacija zgodila zaradi prevelikega nošenja določenih čevljev ali so to štikli ali kakšni drugi ne vem. Če te zelo moti in ovira pri hoji pojdi k ortopedu, mogoče ti bodo dali kakšne vložke za v čevlje ali boš pa dobila ortopedske čevlje za nekaj časa dokler se ti prsti ne uredijo.
Ne sekiraj se, gre za transformacijo uma in ne noge
Stoletja je namreč veljalo, da so osebe , ki imajo na nogah kazalce daljše od palcev, boljše vodstvene sposobnosti. Dokazov, ki bi to teorijo potrdili, sicer ni, lahko pa preverite pri vaših domačih, kdo je glava družine in kakšni so njegovi prsti na nogah
vam povem, da sem 30 let nosila štikle, zdaj se mi pa maščuje.
Kako?
Tako; pred letom dni so me začeli na eni nogi boleti prsti spodaj (blazinice) in noge so me neznosno bolele ob nošenju pet. Mislila sem da je to prehodna zadeva, vendar po letu dni udobnejše obutve ni variante da bi še kdaj obula pete.
Moja mati pri 80 letih nosi pete (prava gospa), jaz pa v širokih balerinkah….oh ja.