Ženski so všeč taki tipi, kot jih je imela do 25-ega leta
To je ženski nagonsko najbolj všeč. To samo bebci verjamejo, kako se ženska spremeni, pa prešalta iz frajerjev v usnjenih suknjičih na družinskega dedca. Prešalta že, samo v glavi ne. Vedno bo gledala za takimi tipi, kot so bili njeni prvotni fantje. Če hočeš žensko res razumeti, moraš raziskati njeno zgodovino ter samo ugotoviti, kdo jo je kavsal, ko je bila stara 20. ker to ona je. Vse ostalo so samo kozmetični civilizacijski popravki. Če so jo pr 20 kavsale budale, to pomeni, da je v osnovi ena, ki jo privlačijo budale. In smao vprašanje časa je, kdaj bo njen nič hudega sluteči mož prevaran. Take ženske relativno hitro prepoznaš še kasneje, izdaja jih že obnašanje, ono, “ma ja, jaz sem s ezresnila, ampak to ni bila moja odločitev, ampak pač, ker so vse kolegice v vezah, sem jaz tudi kao resna”. Vara pa ob prvi priliki.
Potem zagovarjaš tudi resnico, da so ti danes všeč enake knjige kot pred desetletji. Je tako tudi s tvojim okusom, vonjem? Si obstal? Ali bi rekel, da si ujet med tem kaj bi (pa ne moreš) in kaj lahko dosežeš?
pajk, nije za guske seno, zate pa niso opojne substance, ker je nemogoče, da bi v normalnem stanju pisal take budaleštine
Na-a, ne morem se strinjati.
Skupaj najpogosteje pristanejo ljudje, ki imajo podoben čustveno-osebnostno-razvojni ‘psihološki odtis’. Torej če se v zvezi samo 1 spremeni, 2. pa ne, se bo celotna zveza spremenila in bo en težil, da izstopi iz nje zaradi drugačne postavitve ‘partnerske konstalacije’.
Torej, če je žensko privlačil pri 18 nek frajer in jo podobni fantje privlačijo tudi pri 30, čeprav ve, da niso primerni za ustalitev in družino npr., kar ona npr. sedaj išče, se njeno razvojno osebnostno okolje ni nič spremenilo – ni odraščala ali zorela preko izkušenj – kar je potem razlog za skrb, če nismo tudi psihološko-čustveno zoreli z leti in delamo še vedno iste napake kot 12 let nazaj.
Normalno, da se ženska ne spremeni, spremenijo se le njene prioritete.
Prioritete pa so že prej bile del nje.
Tebi tud samoprepricevanje ne prime vec. Nekaj bolj mocnega rabis. 🙂
Verjetno ti tud kakanje v plenicke se vedno pase. 🙂
Večina žensk so ovce, ponavljajo druga za drugo, ponavadi za svojimi prijateljcami. Če majo vse njene prjatlce tipa ona ga pa nima se počuti manjvredno. Na podoben način razmišlja, ko vid eno, ko si je uspešnga, premožnga deca ubodla, njen je pa kr en papak. Zato pač se po 30ih babe kao zresnejo.
Zanimiva teorija, vendar Gordijski vozel je treba presekat, ne reševat (Poirotovo poizvedovanje po njeni spolni zgodovini). Ker saj veš, bolj ko mešaš drek, bolj smrdi. 😛
Problem je, ce ima clovek odnose le z zenskamu, ki varajo. Dobi obcutek, da so vse take. Na eni tocki bi se pa vseeno moral vprasati, zakaj se to njemu dogaja, medtem ko drugim se ne. Ugotovitev, vsi drugi so naivni, le jaz ne, je ena od moznih. Skoda, ker ni prava.
Marko in Matjažko se popolnoma strnijam…,.
me presenečate eni tu gor.. 🙂 še sposobni razmišljati.
da mi nikoli niso bili všeč frajerji v usnjenih suknjičih.
a pajkec ima spet razsvetlenje, da noče špricat po Robi… v neko vrečo
ker iz njegovih klopotcev skozi gnilaka itak nič ne špricne
Moškim so pa všeč tumaste suhe radodajke z blontnimi lasmi. Kasneje si pa eno omislimo, za katero sklepamo da bi znala biti tudi partnerica in mati.
Zase govor.
Najprej napišeš neki k je res, ampak si tako čudno ‘zamorjen’, da si stvari potem čisto narobe potem razložiš.. Pa zmeri.
Mah, sej te lušni, ko ansprotujete, drkađije pač iz trme, babe iz sprenevedanja, ampak še vedno je res…
Jp noben motorist ne uide mojim očem. 🙂 🙂
ostalo pa je bedarija 🙂
Jaz sem od 23-tega let a skupaj z njim, tak da spider theorija špila v nulo … Hehehe
Evo, ti si prava. Vidš zato je vse normal, sej to pravimo, najbolje žensko spoznato do njenega 25ega.. pol je že vprašaj:)
Ponavadi se dekle zaljubi v primernega fanta zato ni važno kuliko je star .
In sicer če se v osnovni šoli zaljubita šošolec in šošolka se lahko vroče stiskata .
Mislim da je to res kajti imam iskusnjo z punca .
No koje punca stara 22 let me prosi če bi bil njeni fant .
Upam da se nisem nobeni uprl .
Ko je stara 30 let me nezno prime za roko in mi reče sedaj sem toliko stara dasem lahko steboj v srcu ljubezni .
Vendar enkrat se je zgodilo nekaj žalostnega z prijateljico sva bila dobra prijatelja tudi fanta je imela .
No malo prej ko je bila stara 30 let jo je fant zapustil .
Seveda je kolegica prijokala k meni v objem ter rekla Jožko zaslužiš si imeti mene zato bi rada bila steboj par ljubezni .
Forum je zaprt za komentiranje.