Žensko britje depiliranje – resnica
Pripadnice nežnejšega spola, dajmo enkrat dokončno že priznat resnico o britju naših intimnih delov. Propaganda še vedno deluje v smeri popolne depilacije. Sama težko verjamem, da smo vse vedno depilirane. Jaz priznam, da nisem. Na 14 dni spodaj postrižem in to je to. Na nulo se depiliram spodaj samo pred dopustom. Pod pazduho pa potegnem z britvico dvakrat na teden. Moja starost 38. Dajmo napravit anketo, kako ste ostale urejene spodaj in pod pazduho ter kako pogosto in na kakšen način to urejate. Pa še vaša starost bi bila dobrodošla.
Poleti sem priznam, bolj pridna kot pozimi, ko kdaj mine tudi 10 dni brez britvice po nogah.
Poleti pazduhe in noge praktično vsak dan (moja koža žal ne prenese voska ali sladkorja ali depilatorja – pojavijo se mi vrasle dlake, ki se zagnojijo v ogromne mozolje- sem tudi že vztrajala cca 2 leti pa se koža ni navadila, ostale so mi pa brazgotine), intimne predele skrajšam na nekaj milimetrov s strižnikom za brado. Pozimi podobno – le manj pogosto.
Jaz si mednožje popedenam sama, z epilatorjem takim malim. Prvič je bilo hudo, zdaj pa sproti enkrat na teden potegnem, da ulovim morebitne pobegle dlake in je super. Ne rabim nič čakat in hodit h kozmetičarki. Imam pa kosmat trikotnik, ampak pristrižen. Ostalo redno po potrebi, ker epiliram. Torej mogoče na dva, tri tedne.
Nimam torej kaj priznavat, da sem včasih bolj ali manj zanemarjena, vedno je cirka isto. Stara 50 let.
Tudi ti verjetno počneš kaj, kar ni nujno. Na primer zakaj imaš pet parov hlač, dva sta čisto dovolj. In majice/srajce različnih barv? Ne rabiš, lahko bi jih imela pet iste barve in istega modela. Zakaj oblačiš različne majice, samo zato, da bi bila všeč svojemu tipu, ostalim tipom ali kako? Čemu mučenje in kombiniranje in dileme vsako jutro?
Tudi ti verjetno počneš kaj, kar ni nujno. Na primer zakaj imaš pet parov hlač, dva sta čisto dovolj. In majice/srajce različnih barv? Ne rabiš, lahko bi jih imela pet iste barve in istega modela. Zakaj oblačiš različne majice, samo zato, da bi bila všeč svojemu tipu, ostalim tipom ali kako? Čemu mučenje in kombiniranje in dileme vsako jutro?[/quote]
Mučenje, dileme , kombiniranje ? Nobenih takih težav nimam.
Majice različnih barv imam, ker mi je tako všeč. Si pa težko predstavljam, da je komu všeč vneta, mozoljasta koža, trpinčenje ob depiliranju in kaj vem kaj še vse opisujete. Čisti dokaz, da so moški bistveno bolj pametni kot ženske. Redko kdo se gre tako mrcvarjenje samega sebe kot ženske.
Da ne naštevam potem še zastrupljanja las z barvami, mučenja v visokih petkah in vse to. Res, moški so bistveno pametnejši od žensk. Redkokateri bedak se gre take afnarije kot ženske.
Noge si brijem na nekaj dni, pozimi, poleti, nima veze, ni razlike. Tudi ni razlike, ali imam moškega ali nimam. Rok si ne brijem. Pazduhi pobrijem vsak drugi dan. Po spolovilu ne brijem oziroma zabrijem v smislu podaljšanega britja nog – ker žal ima ful poraščene noge in se moram briti do riti. Venerin hribček le oblikujem, da je vse znotraj gatk.
Brijem se zase, izključno zase. Da bi mi moški sugeriral, bi se žal tisti moment poslovila. Pa ni bilo nikoli treba, kakšen mi je celo sam pobril noge …
Stara sem 41. Noge in pazduhe si brijem od svojega 11 leta.
a ni avtorca vprašala za mnenje ženske in ne neki vmešavanje descov,ki v vsakem postu tukaj najdete razlog, da se izažate…vsak ma svoje mnenje in pravice in razloge da se ali se ne brije,depilira…
veliko moškim je poraščenost všeč,nekaterim sploh ni….mojga ne moti, če se “vmes mal zaraste” mu je bolj kot kocine pomembno kaj je pod kocinami:)))
Tudi ti verjetno počneš kaj, kar ni nujno. Na primer zakaj imaš pet parov hlač, dva sta čisto dovolj. In majice/srajce različnih barv? Ne rabiš, lahko bi jih imela pet iste barve in istega modela. Zakaj oblačiš različne majice, samo zato, da bi bila všeč svojemu tipu, ostalim tipom ali kako? Čemu mučenje in kombiniranje in dileme vsako jutro?[/quote]
Mučenje, dileme , kombiniranje ? Nobenih takih težav nimam.
Majice različnih barv imam, ker mi je tako všeč. Si pa težko predstavljam, da je komu všeč vneta, mozoljasta koža, trpinčenje ob depiliranju in kaj vem kaj še vse opisujete. Čisti dokaz, da so moški bistveno bolj pametni kot ženske. Redko kdo se gre tako mrcvarjenje samega sebe kot ženske.
Da ne naštevam potem še zastrupljanja las z barvami, mučenja v visokih petkah in vse to. Res, moški so bistveno pametnejši od žensk. Redkokateri bedak se gre take afnarije kot ženske.[/quote]
Če imajo nekatere težave zaradi britja, ne pomeni, da jih imamo vse. Nekateri ljudje imajo pa muke z oblačili, torej jih imaš tudi ti – tako gre logika tvojega razmišljanja namreč.
Mimogrede, tudi tipi se brijejo vsepovsod, sploh mladi. Tega je vedno več. Tudi na brazilsko mednožja hodijo …
Sicer pa živi in pusti živeti.
Ja, res, a ne. Zato ženska doma v trenirki, copatih, ko je pri svojem tipu. Ko gre pa od doma, stran od svojega tipa pa se napravi v fina oblačila, visoke petke. Da je komu všeč?[/quote]
Govori zase, a ne.
Sicer pa, če se ženska brije in potem čez obleče ter gre ven, težko govorimo o tem, da to počne zaradi drugih, razen če se v javnosti ne sprehaja gola.
Ja, res, a ne. Zato ženska doma v trenirki, copatih, ko je pri svojem tipu. Ko gre pa od doma, stran od svojega tipa pa se napravi v fina oblačila, visoke petke. Da je komu všeč?[/quote]
Govori zase, a ne.
Sicer pa, če se ženska brije in potem čez obleče ter gre ven, težko govorimo o tem, da to počne zaradi drugih, razen če se v javnosti ne sprehaja gola.[/quote]
Uf, torej visoke petke skrije pod kaj?
Glede na to, da vseeno nekaj počneš, si verjetno ena tistih srečnic, ki ne ve, kaj pomeni poraščenost. jaz ima noge tako poraščene, kot kakšen fejt kosmat moški, kot sem napisala, do riti, pa še črne so (sama sem pa temno blond), zato je to nujno, ker je res grdo videt. Pazduhe, na 14 dni? Bi lahko kitke spletla verjetno.