Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Žensko mnenje: darilo za ženo iz sex shopa

Žensko mnenje: darilo za ženo iz sex shopa

Ker ste ženske modre in globoko cenim vaše mnenje, me zanima, kako gledate na darila – erotične pripomočke.
Sicer pa sva stara 35 skupaj že 14 let imava dva otroka. Čez teden sva precej zbita, tako da sexava (rekreativno – rutinski sex) približno enkrat tedensko. Če se mogoče kakšna prepozna, bi bil vesel njenega mnenja – bo žena vesela, se mi bo posmehovala, ali bom dobil vibrator (naj kupim vibrator ali kroglice?) v glavo? Svojo ženo sicer dobro poznam, tukaj pa si nisem na jasnem kako in kaj.
Opravičujem se, da sem vdrl na vaš forum in se vam v naprej zahvaljujem za mnenja.

Za moje pojme najprej vibrator, če še nimate nobenega, lp.

js bi ga bla vesela! sicer pa – malo “potipaj”!

LP

Pomoje pa kroglice,
jaz bi bila bolj vesela kroglic,
so nekako bolj izvirne.

pozdravček

če bi jaz dobila vibrator, bi ga možek res dobil v glavo :-)) (sori, ma se bi mi zdelo v stilu – na tle, če ti moj ni dovolj…)
raje bi kroglice

dobro izbiro ti želim.

Raje prej malo povprašaj, preden navališ z nakupom vibratorja, mogoče res boljše kroglice.

Sama sicer nimam nič od tega, vendar bi bila bolj vesela kroglic
(a mu naj to omenim, ali naj si jih sama nabavim??)

Kar omeni mu, po moje (če sodim po meni) bo vesel.

Definitivno – kroglice!

Seveda je dobro, če ji jih boš pomagal uporabljati – v nasprotnem primeru pa, glede na leta in dva otroka, jih bo pa lahko uporabljala v ‘zdravstvene namene’ – preventiva :))

Lep pozdrav

Huh, srečna ona! Js bi kr oboje!!!! :))))))))) Če bi se pa mogla odločit za eno, bi se za kroglice. mmmmmmmmmmmmmm
Za sigurno, da res ne bo kej letelo naokrog, pa po ovinkih potipat.

Jaz imam kroglice (sama kupila), bi bila pa zelo vesela tudi vibratorja (mi ga je že obljubljal, pa še čakam). Tudi midva imava dva otročka, sva skupaj 13 let, stara cca kot vidva. Midva sicer ne seksava rutinsko enkrat na teden, raje 14 dni nič, pol pa enkrat, da si zapomniva oba. (he,he). Jaz za kroglice sploh nisem vedela, dokler se ženske niso “razpričale” o njihovi uporabnosti na forumu Starši-staršem. S kroglicami po mojem nimaš kaj falit. Če pa bo kaj čudno gledala, pa ji povej, naj si gre z iskalnikom prebirat o njihovi uporabnosti na prej omenjeni forum. Pa kupi silikonske, ne kakšne plastične. Po mojem lahko fasaš sam kakšen dober seks za povrh.

Sith, lahko jih daš čudovito darilo. Erotični večer. Najprej ji pokloni dišečo svečko, jo prižgi, potem ji daš lahko tudi eno fino dišeče olje za telo…(seveda jo lepo naoljiš…) in pa KROGLICE! Definitivno. (Pa na vlažilni gel tudi ne pozabit) Men so ful dobre ene roza silikonske na baterije, garantiram, da bo oba ornk “treslo”.

Pa lep vikend 😉

Moj je meni kupil vibrator pa nisem zadovoljna in on tud ne ker je večji od njegovega moja pa se pol na vibrota raztegne in on skor v prazen šopa, ha, ha. Kroglic bi bila bolj vesela, čeprav mi je bil nekaj časa tud vibri všeč pa sem se ga naveličala ampak verjetno bi se krogllic tudi s časoma.

kupi je kroglice

Samo vibratorja ne.
Pojdi v LaPerla in ji kupi spodnje perilo.
Pa veliko uzitkov v zakonu.

Če dvomiš, so krogljice bolj nevtralne, manj seksapilne kot vibrator. Če bo palilo, potem imaš pa idejo za darilo za nasljednje leto. 😉

Če je ne poznaš tako dobro oz. če se o tem nista pogovarjala, ji ne kupuj ničesar, saj boš morda res dobil kaj nazaj v glavo. Morda bo užaljena, da z njo nisi zadovoljen in jo hočeš s temi darili pripraviti do tega, da bi bolj sodelovala. Predvidevam, da se o spolnosti ne pogovarjata kaj dosti, zato je bolje, da prej malo pripraviš teren. Morda bi šla pa kdaj skupaj v sex shop in jo tam povprašaj za mnenje.

Ej Sith (super sexy nike) jaz bi raje, da ti mene f….
Če pa ti meni vibrator ali kroglice pa jaz tebi umetno vagino … potem pa z drugim Sithom somewhere, somehow …

Hja, kolega, DZ je še najbolj prav povedal(a). Jest mam vse sorte predstave, kaj bi ženi pasal, vendar se to bore malo sklada s tem, kakšne predstave ima ona o tem, da bi rada kupila. Zadnjič si je kupila rdeče hlačkice z nekimi bleščicami, ki mene pustijo (skoraj) mrtvo hladne, njej pa se zdijo super. O kakšnih črnih pa niti slišati noče… Kaj pa zdaj?

Mogoče imajo pa mladega prodajalca v sex-shopu in bi se lahko tvoja žena potešila z njim? Sigurno bi ji bolj razgibal njeno rutinsko spolno življenje, kot pa stvari o katerih razmišljaš ti. Glede na to, da nisi prepričan v ženino reakcijo na takšna darila, predvidevam, da bi to vzburilo predvsem tebe in zato razmišljaš o nakupu. Drugače ne bi spraševal takšnih stvari po 14 letih skupnega življenja. Kaj ne poznaš svoje žene, njenih spolnih navad, želja? Kaj se nič ne pogovarjata? Saj se da med spolnim odnosom ali pa med predigro tudi pogovarjati o teh stvareh in tako lahko dobiš dobro predstavo o tem, kako bi žena reagirala. Dokler ne veš pri čem si, upoštevaj odgovor, ki ti ga je napisal-a DZ. Zdi se mi popolnoma pravilen. Ta čas pa raziskuj teren, potrudi se, saj so tudi pogovori o morebitni uporabi ali neuporabi teh pripomočkov dokaj velik stimulans, pa še ugotovil boš kaj si lahko, oziroma česa si ne moreš privoščiti. Pa brez teženja in siljenja, vse mora biti sporazumno. Če žena ne bo za to potem pa ….
LP

Meni je (takrat še) fant kupil en čist simpel vibrator (tak majčken, srebrn, totalno ljubek :)). Se mi zdi, da se mi je odprl nov svet.Res je, da sem mogoče malo bolj zadrta, zato je bil učinek še boljši. Sem se tako navdušila, da sem ga potem še svoji (prav tako zadrti :)) starejši sestri kupila in ji je tudi všeč. Najrajši bi jih kupila še vsem svojim prijateljicam, samo se mi zdi, da bi me imele za (vsaj) malo čudno. Od Božička pa sem si zaželela kroglice.Se že veselim.

Meni je čist mim, da si tja noter bašeš neko plastiko. Ma imam raje živo, toplo … stvar.

Hodite kaj v sexshope?
Meni je pa super tako darilo: vibrator, kroglice. Sem mislila, da ima vsaka ženska kaj takega doma.

Ma če ni zagovejana in zakompleksana,bo vesela tako vibratorja kot kroglic.

Nič od tega ne potrebuje, če je moški pravi. To je vse “umetno”. 🙂

Antilopka?? Nea me jezi no:)) Saj je lahko moški pravi…pa še igračka zraven tudi..))) Moški jo imajo prav tako radi…pa ne zase:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close