Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Žensko pogruntaš že iz načina oblačenja

Žensko pogruntaš že iz načina oblačenja

Tu se pa redkokdaj zmotiš. Najstnica v ohlapnih oblačilih je verjetno plaha oseba, skriva svoje obline, mogoče je bila že nadlegovana od kakšnega perverzneža. Ženska srednjih let v hlačah in čevljih brez pete ali z minimalno peto je ponavadi odločna oseba, ki v svetu ne deluje z ženskimi čari oz. ne pristaja na neko podredljivo spolno vlogo v družbi. In potem imaš te, ki so vedno bolj v manjšini in se tlačijo v preozka krila in visoke pete in trdijo, da to delajo zaradi dobrega počutja. Pri teh se vidi, da so obtičale v neki podredljivi vlogi v družbi, čeprav mogoče nehote.

Ja, bodo kar drzali tvoji argumenti.

Sem zenska v srednjih letih v hlacah in cevljih brez pet 😊

Kaj pa rečeš o teh, ki se tlačijo v pajkice, ki popolnoma zlezejo v rit?

Odgovor na objavo uporabnika
en iz bifeja, 12.11.2024 ob 06:49

Tu se pa redkokdaj zmotiš. Najstnica v ohlapnih oblačilih je verjetno plaha oseba, skriva svoje obline, mogoče je bila že nadlegovana od kakšnega perverzneža. Ženska srednjih let v hlačah in čevljih brez pete ali z minimalno peto je ponavadi odločna oseba, ki v svetu ne deluje z ženskimi čari oz. ne pristaja na neko podredljivo spolno vlogo v družbi. In potem imaš te, ki so vedno bolj v manjšini in se tlačijo v preozka krila in visoke pete in trdijo, da to delajo zaradi dobrega počutja. Pri teh se vidi, da so obtičale v neki podredljivi vlogi v družbi, čeprav mogoče nehote.

To pa ne bo držalo. Imaš take kot jaz, ki imam v istem dnevu lahko do 5 outfitov, vsak popolno nasprotje prejšnjega. Tak življenjski slog. Ti boš videl enega in mislil, ah glej jo.. taka pa taka. Ni res. Kaj veš kam ženska gre in kaj počne in zakaj mora biti tako oblečena? Ti povem en banalen primer: zjutraj peljem otroke v šolo kar v pižami in copatih. Za v vrt se oblečem v udoben kombinezon in škornje, v času kosila grem na sestanek s poslovnim partnerjem uštimana poslovno, ob vrnitvi se preoblečem v udobno, ohlapno trenerko za delo, ki ga opravljam za računalnikom, taka grem do trgovine po kruh, skuham kosilo, se preoblečem v športno opremo in odlaufam 5km, se po tuširanju preoblečem v obleko za večerno pijačo s prijateljico…. V vsakem izmed teh oblačil se takrat počutim okoliščinam primerno in lepo, urejeno. Moja energija je tista, ki da življenje oblačilom in ne obratno. Lahko žarim tudi v raztrgani in razvlečeni trenerki, kot v obleki od Prade. Moja energija je tista, ki doreče kako izgledam, kako se počutim, koliko samozavesti oddajam. In ravno to, da sebe postavljam vedno na prvo mesto, da se ne zmenim za mnenja drugih pri tem kako moram živeti, me dela karizmatično in magnetno privlačno drugim. Nasmeh in srčnost sta najmočnejše orožje v teh bitkah. Če si avtentičen, to ljudje znajo prepoznati in cenijo. Zato pa z lahkoto privabim vse dobro v svoje življenje in me ni strah ne sram stati ob boku ali nasproti komurkoli na svetu. Enako se bom vedla do predsednika ZDA ali Franceljna iz kantine.

Konec koncev, obleka res ne naredi človeka, v to sem se sama prepričala z leti in z milijardo izkušenj z ljudmi. Ampak ljudje najtežje sprejmejo to svojeglavost in ljubezen do sebe, ker je sami nimajo. Zato se soočam z drugimi težavami, ki jih “uniformiranci” nimajo. To je zavist in škodoželjnost, ker ti ljudje preprosto ne morejo privoščiti sreče, svobode, da si upaš biti ti.

No, 12.11.2024 ob 07:08

To pa ne bo držalo. Imaš take kot jaz, ki imam v istem dnevu lahko do 5 outfitov, vsak popolno nasprotje prejšnjega. Tak življenjski slog. Ti boš videl enega in mislil, ah glej jo.. taka pa taka. Ni res. Kaj veš kam ženska gre in kaj počne in zakaj mora biti tako oblečena? Ti povem en banalen primer: zjutraj peljem otroke v šolo kar v pižami in copatih. Za v vrt se oblečem v udoben kombinezon in škornje, v času kosila grem na sestanek s poslovnim partnerjem uštimana poslovno, ob vrnitvi se preoblečem v udobno, ohlapno trenerko za delo, ki ga opravljam za računalnikom, taka grem do trgovine po kruh, skuham kosilo, se preoblečem v športno opremo in odlaufam 5km, se po tuširanju preoblečem v obleko za večerno pijačo s prijateljico…. V vsakem izmed teh oblačil se takrat počutim okoliščinam primerno in lepo, urejeno. Moja energija je tista, ki da življenje oblačilom in ne obratno. Lahko žarim tudi v raztrgani in razvlečeni trenerki, kot v obleki od Prade. Moja energija je tista, ki doreče kako izgledam, kako se počutim, koliko samozavesti oddajam. In ravno to, da sebe postavljam vedno na prvo mesto, da se ne zmenim za mnenja drugih pri tem kako moram živeti, me dela karizmatično in magnetno privlačno drugim. Nasmeh in srčnost sta najmočnejše orožje v teh bitkah. Če si avtentičen, to ljudje znajo prepoznati in cenijo. Zato pa z lahkoto privabim vse dobro v svoje življenje in me ni strah ne sram stati ob boku ali nasproti komurkoli na svetu. Enako se bom vedla do predsednika ZDA ali Franceljna iz kantine.

Konec koncev, obleka res ne naredi človeka, v to sem se sama prepričala z leti in z milijardo izkušenj z ljudmi. Ampak ljudje najtežje sprejmejo to svojeglavost in ljubezen do sebe, ker je sami nimajo. Zato se soočam z drugimi težavami, ki jih “uniformiranci” nimajo. To je zavist in škodoželjnost, ker ti ljudje preprosto ne morejo privoščiti sreče, svobode, da si upaš biti ti.

@No, iz katerga filma si to zgodbico vzela? 🤭

Japa246, 12.11.2024 ob 07:41

@No, iz katerga filma si to zgodbico vzela? 🤭

Res, če ne bi pisala o kombinezonu in škornjih, bi morda še bilo verjetno.

Večina žensk 30 – 60 let je obečena zgornji del poljubno, oprijete kavbojke/ črne leggice in superge.

Ne razumem jih:

1. ali menijo, da s takim oblačenjem delujejo mlajše

2. ali nimajo stila

3. ali nimajo denarja, da bi se lahko oblekle ženstveno in prefinjeno

Kam bi pa dal dekleta, ki se oblečejo v slim kavbojke, visok pas, srednje vioke petke, zgoraj ali elegantna bluzica, ali elegantna majka, ne oversize, ampak takšna, da tudi povdari kakšno oblino, dekolte popolnoma zakrit. Make up, čisto naravno, samo namazane trepalnice, brez nekega pudra, in brez šminke, samo brezbarvna labela za negovane ustnice.

V kater koš pa takšna ženska spada?

Jaz imam v enem dnevu 3 različne outfite, včasih tudi 4!

Za v službo se oblečem poslovno elegantno, vedno okusno. Ko pridem domov nase navlečem cunje za doma, kakšne široke kavbojke, trenirko, oversice majice in puloverje. Ko grem športat, oblečem pajkice, pohodne hlače, tekaške majice itd…. Ko kam grem, pa se spet oblečem na podlagi priložnosti! Če grem na večerjo se oblečem bolj resno in elegantno, če grem na piknik, se oblečem v kavbojke in elegantne supergice. Če grem pa žurat in kam plesat, se pa oblečem lahko tudi malo bolj sexy. In kako boš potem ocenil kakšna sem jaz? Pa me lahko vidiš v razvlečenem puloverju, lahko pa doterano u piko in sexy.

normalno, da se oblačimo različno za različne priložnosti, jaz sem tudi v povprečju športna, kavbojke, nizki čevlji, bunda, plašč itd….Ampak to ni tema. Govora je o recimo ženski, ki ima povperečno službo, lahko je tudi učiteljica, uradnica na občini iotd..ki nima potrebe po tem,da pride v službo v kostimu in petkah. Ampak vseeno se najdejo take, ki v take službe hodijo v službo tako oblečene, mini krilo, oprijete srajčke, visoke pete.. itd..

Men je pa komentar od “no” všečn. Kaj je pa narobe s takšnim outfitom za vrt?

vse najstnice se oblačijo v široka oblačila, oziroma tako, kot je trenutno moderno..Če pa ima zgoraj oprijetno majico, pa ni s tem nič narobe in to ne povezujem s tem,da se mora komurkoli dokazovati. Pri odraslih je drugače, pa vseeno so določene ženske, ki so se od nekdaj bolj izzivalno oblačile, hočejo pokazat svojo dobro postavo, noge itd..ni nujno, da je tu kakšno ozadje za tem.

Preprosti v glavo ljudje mislijo da je ves svet tako preprost kot oni. No ni 🙂

Kaj vse zamujate, ko tako predalčkate ljudi. Ko se niti trudite ne spoznati kdo so. Se kar odločite, na podlagi svojih predsodkov. Najbolj groteskno pri vsem tem je pa to da resno verjamete da imate prav. Da si domišljate da veste stvari o človeku, ki ga bežno vidite.

Zakaj je pa njen argument tako nerealen?

Jaz se zjutraj oblečem v razvlečeno trenirko za doma, ker delam v pisarni, se v službo večinoma odpravim v pajkicah in oversized hoodiju, takšna grem tudi po trgovinah. Za sprehod se oblečem športno (pajkice, aktivno perilo), obujem pohodne čevlje in se spravim na hrib. Zvečer pa greva v restavracijo, kjer sem v srajčki in elegantnih hlačah, ko pridem domov, se vrnem v razvlečeno trenirko. Kadar grem zlagat drva, pa v škornje in neka delovna oblačila. Torej se oblačim okoliščinam primerno, pa v vseh teh oblačilih se v določenih okoliščinah počutim super 🙂

here we go again, 12.11.2024 ob 09:00

Preprosti v glavo ljudje mislijo da je ves svet tako preprost kot oni. No ni 🙂

Kaj vse zamujate, ko tako predalčkate ljudi. Ko se niti trudite ne spoznati kdo so. Se kar odločite, na podlagi svojih predsodkov. Najbolj groteskno pri vsem tem je pa to da resno verjamete da imate prav. Da si domišljate da veste stvari o človeku, ki ga bežno vidite.

Ploskam 🙂

V pižami in copatih greš v vrtec??? Ljudje ste res izgubili kompas, najprej ste začeli v pižami hoditi na letališče, zdaj berem, da takšni hodite v vrtec. Kaj bo naslednji korak? V pižami v  trgovino, na črpalko, pošto??? Eh, zakaj ne kar v službo!

🙈, 12.11.2024 ob 09:18

V pižami in copatih greš v vrtec??? Ljudje ste res izgubili kompas, najprej ste začeli v pižami hoditi na letališče, zdaj berem, da takšni hodite v vrtec. Kaj bo naslednji korak? V pižami v  trgovino, na črpalko, pošto??? Eh, zakaj ne kar v službo!

Ljudje so izgubili kompas, ko so prenehali biti ljudje in so si z raznimi kostimi omogočili beg od lastnega sebe.

v večjih mestih v tujini ni redko, da vidim ljudi recimo dopoldan v kakšni trgovini, restavraciji s hitro hrano itd..kar v pižami..Tudi meni totalno mimo.

Anonimno 8483, 12.11.2024 ob 08:29

Kam bi pa dal dekleta, ki se oblečejo v slim kavbojke, visok pas, srednje vioke petke, zgoraj ali elegantna bluzica, ali elegantna majka, ne oversize, ampak takšna, da tudi povdari kakšno oblino, dekolte popolnoma zakrit. Make up, čisto naravno, samo namazane trepalnice, brez nekega pudra, in brez šminke, samo brezbarvna labela za negovane ustnice.

V kater koš pa takšna ženska spada?

Zelo prikupen stil za lepo mlado punco. Vendar škoda, da vztrajate samo pri oprijetih hlačah. Predlagam tudi kdaj pa kdaj široke hlače z visokim pasom, če si višje postave in oprijet kratek zgornji del. Ali pa vsaj kavbojke na zvonec, ki so v stegnih oprijete. To je drugje že dolgo in, pa si slovenska dekleta še kar ne upajo nosit. Všeč mi pa je, da so se uveljavila dolga krila, ta naredijo mlade punce res krasne.

avtor ne govori o vaših outfitih doma na vrtu ko cijazite froce od doma. ampak kako večinoma napravljene za ven, za med ljudi.

Jaz imam sedaj modro pižamo, prevelik hudi, ker je to sinov premajhen, pa ga imam jaz za pohiši, debeče kosmate štumfe, luštne rdeče copate-pa me tako zunaj ne bo nihče videl.

Da softička no nabija v tri dni je pa jasno že desetletja. vi pa kar nasedajte sluzenju dalje, se sluzavci hitro zvohate.

Bivša, 12.11.2024 ob 09:29

Zelo prikupen stil za lepo mlado punco. Vendar škoda, da vztrajate samo pri oprijetih hlačah. Predlagam tudi kdaj pa kdaj široke hlače z visokim pasom, če si višje postave in oprijet kratek zgornji del. Ali pa vsaj kavbojke na zvonec, ki so v stegnih oprijete. To je drugje že dolgo in, pa si slovenska dekleta še kar ne upajo nosit. Všeč mi pa je, da so se uveljavila dolga krila, ta naredijo mlade punce res krasne.

jaz obožujem hlače na zvonec, zgornji del na riti stegnih oprijet.. samo je problem, ker jih ni za dobit.

sicer nizek pas, tej visoki so mi zoprni, nizke pa spet ne dobiš.

moda je ozka, to imajo ženske najraje, zato to trgovine dobavljajo, kar se prodaja je za njih bistveno.

…. Zenska srednjih let v hlačah in čevljih brez pet… 🤣🤣🤣 Je najboljša🤣

To trobi eno zafrustrirano ženšče polno predsodkov, najverjetneje pa provocira

En iz bifeja..nato se vi lepite na tiste v ozkih natlačenih oblekcah..nas v hlačah in v  petkah sprwgledaš. Tipično moško.

Lepite se na te, ki vas razočarajo na polno. Ker vam možgani že skoz stoletja odpovedujejo. Nato smo vse ženske tiste ta grde. Kdo vas razume?

avtor ne govori o vaših outfitih doma na vrtu ko cijazite froce od doma. ampak kako večinoma napravljene za ven, za med ljudi.

Jaz imam sedaj modro pižamo, prevelik hudi, ker je to sinov premajhen, pa ga imam jaz za pohiši, debeče kosmate štumfe, luštne rdeče copate-pa me tako zunaj ne bo nihče videl.

*Beri za sabo.

vrtnarka709, 12.11.2024 ob 07:57

Res, če ne bi pisala o kombinezonu in škornjih, bi morda še bilo verjetno.

Prej bi rekla, da tista pižama in copati podrejo koncept. Drugače pa, trenIIIIIIIrka, porka motorka.

New Report

Close