Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Žensko pogruntaš že iz načina oblačenja

Žensko pogruntaš že iz načina oblačenja

Odgovor na objavo uporabnika
Bivša, 12.11.2024 ob 07:06

Kaj pa rečeš o teh, ki se tlačijo v pajkice, ki popolnoma zlezejo v rit?

Temi mi pravimo, da rit “južna”.

Južna je pri nas malica 🙂

Zartrose, 12.11.2024 ob 11:09

Bivša, 12.11.2024 ob 09:29

Anonimno 8483, 12.11.2024 ob 08:29

en iz bifeja, 12.11.2024 ob 06:49

Tu se pa redkokdaj zmotiš. Najstnica v ohlapnih oblačilih je verjetno plaha oseba, skriva svoje obline, mogoče je bila že nadlegovana od kakšnega perverzneža. Ženska srednjih let v hlačah in čevljih brez pete ali z minimalno peto je ponavadi odločna oseba, ki v svetu ne deluje z ženskimi čari oz. ne pristaja na neko podredljivo spolno vlogo v družbi. In potem imaš te, ki so vedno bolj v manjšini in se tlačijo v preozka krila in visoke pete in trdijo, da to delajo zaradi dobrega počutja. Pri teh se vidi, da so obtičale v neki podredljivi vlogi v družbi, čeprav mogoče nehote.

Kam bi pa dal dekleta, ki se oblečejo v slim kavbojke, visok pas, srednje vioke petke, zgoraj ali elegantna bluzica, ali elegantna majka, ne oversize, ampak takšna, da tudi povdari kakšno oblino, dekolte popolnoma zakrit. Make up, čisto naravno, samo namazane trepalnice, brez nekega pudra, in brez šminke, samo brezbarvna labela za negovane ustnice.

V kater koš pa takšna ženska spada?

Zelo prikupen stil za lepo mlado punco. Vendar škoda, da vztrajate samo pri oprijetih hlačah. Predlagam tudi kdaj pa kdaj široke hlače z visokim pasom, če si višje postave in oprijet kratek zgornji del. Ali pa vsaj kavbojke na zvonec, ki so v stegnih oprijete. To je drugje že dolgo in, pa si slovenska dekleta še kar ne upajo nosit. Všeč mi pa je, da so se uveljavila dolga krila, ta naredijo mlade punce res krasne.

jaz obožujem hlače na zvonec, zgornji del na riti stegnih oprijet.. samo je problem, ker jih ni za dobit.

sicer nizek pas, tej visoki so mi zoprni, nizke pa spet ne dobiš.

moda je ozka, to imajo ženske najraje, zato to trgovine dobavljajo, kar se prodaja je za njih bistveno.

VIdiš, jaz sem pa komaj čakala, da se končno vrnejo visoki pasovi, ker so za moje boke primernejši.  Slovenke zelo težko sprejemajo novosti pri oblačenju. Bojijo se, da bodo v širokih hlačah izgledale debele. Hrvatice in Srbkinje so hlače na zvonec in široke hlače pograbile praktično takoj, ko so se pred leti spet pojavile na sceni. Tu pa še vedno vztrajajo pri teh dolgočasnih in preživetih korenčkih… Meni sicer to kar paše, ker sem v raznih outletih zelo poceni dobila precej odličnih širokih hlač v moji velikosti 38, ki je drugače najhitreje razgrabljena številka in na razprodajah ponavadi ne dobiš nič več.

Kako mimo ste udarile, večina nas 20 letnic nosi široki kroj, tudi zvonec, na korenček le redko odvisno od obutve, posodobi se Zartrose okus 100 letnice imaš, pa nosi predpasnik in ruto.

na dobrem geštelu vse dobro stoji, tud žakelj, kot se govori že 100 let… ampak glavno merilo naj bi bili čevlji, obuvalo, tud tisto za na vrt, njivo.., tam se vidi stil in estetika, seksi pil ženske..

Že Ajništajn je rekel “močno žensko prepoznaš po svoji preprostosti in enostavnosti”…

Nesamozavest in nemoč prepoznam tudi po tem, če je ženska polna botoxa in plastična, takoj mi je vse jasno. In recimo, sploh si ne predstavljam, da bi hodila na psihoterapijo k taki osebi (vsi vemo, koga imam v mislih), kako naj pomaga drugim, če sebi ne more…

Anonimno 6478, 12.11.2024 ob 12:21

Kako mimo ste udarile, večina nas 20 letnic nosi široki kroj, tudi zvonec, na korenček le redko odvisno od obutve, posodobi se Zartrose okus 100 letnice imaš, pa nosi predpasnik in ruto.

Super. Jaz se sicer bolj gibljem v krogih med 35 do 55 letnicami. V službi sem praktično edina s širokimi hlačami. Prav v čast mi je izvedeti, da se zelo mlade punce tudi tako napravite 🙂

🙈, 12.11.2024 ob 09:18

No, 12.11.2024 ob 07:08

To pa ne bo držalo. Imaš take kot jaz, ki imam v istem dnevu lahko do 5 outfitov, vsak popolno nasprotje prejšnjega. Tak življenjski slog. Ti boš videl enega in mislil, ah glej jo.. taka pa taka. Ni res. Kaj veš kam ženska gre in kaj počne in zakaj mora biti tako oblečena? Ti povem en banalen primer: zjutraj peljem otroke v šolo kar v pižami in copatih. Za v vrt se oblečem v udoben kombinezon in škornje, v času kosila grem na sestanek s poslovnim partnerjem uštimana poslovno, ob vrnitvi se preoblečem v udobno, ohlapno trenerko za delo, ki ga opravljam za računalnikom, taka grem do trgovine po kruh, skuham kosilo, se preoblečem v športno opremo in odlaufam 5km, se po tuširanju preoblečem v obleko za večerno pijačo s prijateljico…. V vsakem izmed teh oblačil se takrat počutim okoliščinam primerno in lepo, urejeno. Moja energija je tista, ki da življenje oblačilom in ne obratno. Lahko žarim tudi v raztrgani in razvlečeni trenerki, kot v obleki od Prade. Moja energija je tista, ki doreče kako izgledam, kako se počutim, koliko samozavesti oddajam. In ravno to, da sebe postavljam vedno na prvo mesto, da se ne zmenim za mnenja drugih pri tem kako moram živeti, me dela karizmatično in magnetno privlačno drugim. Nasmeh in srčnost sta najmočnejše orožje v teh bitkah. Če si avtentičen, to ljudje znajo prepoznati in cenijo. Zato pa z lahkoto privabim vse dobro v svoje življenje in me ni strah ne sram stati ob boku ali nasproti komurkoli na svetu. Enako se bom vedla do predsednika ZDA ali Franceljna iz kantine.

Konec koncev, obleka res ne naredi človeka, v to sem se sama prepričala z leti in z milijardo izkušenj z ljudmi. Ampak ljudje najtežje sprejmejo to svojeglavost in ljubezen do sebe, ker je sami nimajo. Zato se soočam z drugimi težavami, ki jih “uniformiranci” nimajo. To je zavist in škodoželjnost, ker ti ljudje preprosto ne morejo privoščiti sreče, svobode, da si upaš biti ti.

V pižami in copatih greš v vrtec??? Ljudje ste res izgubili kompas, najprej ste začeli v pižami hoditi na letališče, zdaj berem, da takšni hodite v vrtec. Kaj bo naslednji korak? V pižami v  trgovino, na črpalko, pošto??? Eh, zakaj ne kar v službo!

no to pa se res ne spodobi, no to pa res lahko marsikaj pove o človeku. To, da je nekdo otroka v vrtec pripeljal v copatih in pižami, pove da je en navaden lenuh. Če logično pomislimo, bo šla ta oseba torej ko otroka porine v vrtec, domov po možnosti še nazaj spat, sigurno pa ne v službo. Torej meni že to, da je npr. mamica doma, ampak otroka pa da v vrtec, veliko o njej pove. Ajde od 3 leta dalje je fino zaradi socilnega vidika, ampak do 3 let je otrok komot doma. Torej z neko mamico, ki visi doma bi lahko bil otrok. Samo ženskam, ki v pižami pripeljejo otroke v vrtec se pač ne da ukvarjat z otročki….. potem ne more doma ležati!

Pa če dela od doma ajde, je peljala otroka vseen v pižami?! Halo!? Kje živimo, vsaj toliko bod človek in imej toliko kulture in bontona, da se vsaj v trenirko preoblečeš in ne prideš kar v pižami in copatah. To je pač lenoba, nekultura, brez bontona, brezobrazna oseba!

Šimfarca, 12.11.2024 ob 12:42

no to pa se res ne spodobi, no to pa res lahko marsikaj pove o človeku. To, da je nekdo otroka v vrtec pripeljal v copatih in pižami, pove da je en navaden lenuh. Če logično pomislimo, bo šla ta oseba torej ko otroka porine v vrtec, domov po možnosti še nazaj spat, sigurno pa ne v službo. Torej meni že to, da je npr. mamica doma, ampak otroka pa da v vrtec, veliko o njej pove. Ajde od 3 leta dalje je fino zaradi socilnega vidika, ampak do 3 let je otrok komot doma. Torej z neko mamico, ki visi doma bi lahko bil otrok. Samo ženskam, ki v pižami pripeljejo otroke v vrtec se pač ne da ukvarjat z otročki….. potem ne more doma ležati!

Pa če dela od doma ajde, je peljala otroka vseen v pižami?! Halo!? Kje živimo, vsaj toliko bod človek in imej toliko kulture in bontona, da se vsaj v trenirko preoblečeš in ne prideš kar v pižami in copatah. To je pač lenoba, nekultura, brez bontona, brezobrazna oseba!

Pri nas na horensk otroke s traktorji in v ibercugu prpelemo s kravjaku na podplatu IIIIIIIIN???

Avtorica No, ja v pižami in copatah se pa res lahko počutite urejena?’

Bivša, 12.11.2024 ob 12:17

VIdiš, jaz sem pa komaj čakala, da se končno vrnejo visoki pasovi, ker so za moje boke primernejši.  Slovenke zelo težko sprejemajo novosti pri oblačenju. Bojijo se, da bodo v širokih hlačah izgledale debele. Hrvatice in Srbkinje so hlače na zvonec in široke hlače pograbile praktično takoj, ko so se pred leti spet pojavile na sceni. Tu pa še vedno vztrajajo pri teh dolgočasnih in preživetih korenčkih… Meni sicer to kar paše, ker sem v raznih outletih zelo poceni dobila precej odličnih širokih hlač v moji velikosti 38, ki je drugače najhitreje razgrabljena številka in na razprodajah ponavadi ne dobiš nič več.

ja, široke hlače so tudi meni všeč, ampak ne begi stil, temveč tak, da je na riti oprijet potem pa hlačnice široko padejo dol, sem jih tudi kar nekaj imela tekom lajfa.. sem pa isto na 38, lani na 36, pa me je poškodba malo nahecala, da sem v mirovanju namesto v gibanju. Te oprijete, večinoma kavbojke pa mi niso všeč, večini žensk pa so. Ali pa pajkice, koliko jih nosi, jaz niti enih nimam, mi pač niso všeč.

ne vem kaj šimfaš moj okus, ker jaz imam žilico za lepo, stil in okusno.. in oprijete kavbojke ki jih danes trgovine ponujajo niso nič od tega, jaz to ne nosim, sploh pa ne grde hlače na korenčka, to so zelo neženstveni kosi.

Zartrose, 12.11.2024 ob 14:49

ne vem kaj šimfaš moj okus, ker jaz imam žilico za lepo, stil in okusno.. in oprijete kavbojke ki jih danes trgovine ponujajo niso nič od tega, jaz to ne nosim, sploh pa ne grde hlače na korenčka, to so zelo neženstveni kosi.

za neko 20 letnico.. čeprav dvomim da je na forumu za stare res kaka 20letnica, ampak okej..

Zartrose, 12.11.2024 ob 14:45

ja, široke hlače so tudi meni všeč, ampak ne begi stil, temveč tak, da je na riti oprijet potem pa hlačnice široko padejo dol, sem jih tudi kar nekaj imela tekom lajfa.. sem pa isto na 38, lani na 36, pa me je poškodba malo nahecala, da sem v mirovanju namesto v gibanju. Te oprijete, večinoma kavbojke pa mi niso všeč, večini žensk pa so. Ali pa pajkice, koliko jih nosi, jaz niti enih nimam, mi pač niso všeč.

A baggy stil hlač si omenila, to so “posranke”, ne te meni tudi nikoli niso bile všeč. Ali pa mama stil hlač ne maram. To, da so na bokih tesne in se potem razširijo oziroma ravno padejo dol, je pa super. Imam ene take kavbojke in še par elegantnih hlač na črto. Kaj pa praviš na hlačno krilo? To je šele kul. Ko stojiš, izgleda kot da si v širokem krilu. Ko pa hodiš, se vidi, da so hlače.

Bivša, 12.11.2024 ob 15:51

A baggy stil hlač si omenila, to so “posranke”, ne te meni tudi nikoli niso bile všeč. Ali pa mama stil hlač ne maram. To, da so na bokih tesne in se potem razširijo oziroma ravno padejo dol, je pa super. Imam ene take kavbojke in še par elegantnih hlač na črto. Kaj pa praviš na hlačno krilo? To je šele kul. Ko stojiš, izgleda kot da si v širokem krilu. Ko pa hodiš, se vidi, da so hlače.

všeč mi je, sama ga sicer nimam, ker nisem našla, ko sem iskala, imam nekaj hlač z malo manj širokimi hlačnicami in tri četrt, te so mi tud hude.. pa ene full lepe elagantne z zelo širokimi hlačnicami do tal, prav posebne, pa ko sem bila v njih na eni novoletni zabavi, gor oprijet zgornji del, spodaj pa obute martenske, so večinsko rekli, sem najbolj fajn oblečena, večina punc je pa bila v miničih in ekstra visokih petkah in globokih dekoltejev. tko da tudi tipi so prej za mano pogledali, kot za njimi, res pa sem izstopala s svojo opravo med njimi ki so si bile precej podobne..

Kje to vidite ljudi v pižamah v javnosti? Mater da jaz to vidim bi mislila da so iz kje ušli :). Bolj očitno težko pokažeš da si obupal nad sabo.

Zartrose, 12.11.2024 ob 16:13

všeč mi je, sama ga sicer nimam, ker nisem našla, ko sem iskala, imam nekaj hlač z malo manj širokimi hlačnicami in tri četrt, te so mi tud hude.. pa ene full lepe elagantne z zelo širokimi hlačnicami do tal, prav posebne, pa ko sem bila v njih na eni novoletni zabavi, gor oprijet zgornji del, spodaj pa obute martenske, so večinsko rekli, sem najbolj fajn oblečena, večina punc je pa bila v miničih in ekstra visokih petkah in globokih dekoltejev. tko da tudi tipi so prej za mano pogledali, kot za njimi, res pa sem izstopala s svojo opravo med njimi ki so si bile precej podobne..

Si te kar predstavljam, kako si zažigala. Mogoče te bom posnemala na naši letošnji zabavi, saj ne boš huda 😇?Martenske sem jaz sicer že davno upokojila, raje izbiram škornje nežnejših oblik, ker imam nogo 41 in hitro izgledam kot Jaka racman v robustnih čevljih.

Hlačno krilo sem jaz dobila v second hand shopu. Pa kakšna šivilja ti ga lahko naredi, ali pa sama, če znaš. Kroj je kar enostaven.

Bivša, 12.11.2024 ob 16:34

Si te kar predstavljam, kako si zažigala. Mogoče te bom posnemala na naši letošnji zabavi, saj ne boš huda 😇?Martenske sem jaz sicer že davno upokojila, raje izbiram škornje nežnejših oblik, ker imam nogo 41 in hitro izgledam kot Jaka racman v robustnih čevljih.

Hlačno krilo sem jaz dobila v second hand shopu. Pa kakšna šivilja ti ga lahko naredi, ali pa sama, če znaš. Kroj je kar enostaven.

itak da ne hehe, ti kar zažigaj, tak outfit je ful lep.

aja, no to pa res, svoj čas sem tudi šivala, sedaj pa nimam šivalnega stroja več, v omenjeni trgovini pa nisem bila. a so okej drugače oz kako imajo kar se tiče oblačil..

Obleka ne naredi človeka. Človek je naredil obleko. 🤣

V 30+, ki želi biti mlajša kot je. Samska, bolj nesamozavestna, bolj neodločna.

Namenjeno za tole:

Kam bi pa dal dekleta, ki se oblečejo v slim kavbojke, visok pas, srednje vioke petke, zgoraj ali elegantna bluzica, ali elegantna majka, ne oversize, ampak takšna, da tudi povdari kakšno oblino, dekolte popolnoma zakrit. Make up, čisto naravno, samo namazane trepalnice, brez nekega pudra, in brez šminke, samo brezbarvna labela za negovane ustnice.

V kater koš pa takšna ženska spada?

Zartrose, 12.11.2024 ob 16:52

itak da ne hehe, ti kar zažigaj, tak outfit je ful lep.

aja, no to pa res, svoj čas sem tudi šivala, sedaj pa nimam šivalnega stroja več, v omenjeni trgovini pa nisem bila. a so okej drugače oz kako imajo kar se tiče oblačil..

V LJ je več takih trgovin. Vse imajo tudi t.i. vintage robo. Tam lahko najdeš kake hude, davno pozabljene kose oblačil. Na primer jaknice z močno podloženimi rameni, v metalik svetlečih materialih, retro plašče, usnjene jakne, obleke krojev 60, 70-tih let, srajce psihadeličnih vzorcev in špičastih ovratnikov, plisirana krila, pa mcHammer hlače…

Bivša, 12.11.2024 ob 18:58

V LJ je več takih trgovin. Vse imajo tudi t.i. vintage robo. Tam lahko najdeš kake hude, davno pozabljene kose oblačil. Na primer jaknice z močno podloženimi rameni, v metalik svetlečih materialih, retro plašče, usnjene jakne, obleke krojev 60, 70-tih let, srajce psihadeličnih vzorcev in špičastih ovratnikov, plisirana krila, pa mcHammer hlače…

sicer sem dve nekje v mestu videla, nisem šla pa nikoli pogledat. uh, ta podložena ramena mi pa niso bila všeč, sem še ven jemala iz kakšne jaknice haha.. sem si pa dostikrat kakšno stvar predelala, ker nisem našla tistega, kar sem iskala..

Najbolj zblojen outfit so mi plastične  pajkice v imitaciji usnja, ki jih naše oblečejo ženske ki imajo 60 let in več.

https://link.sk/hotwife

Ne razumem vas, ki hodite v službo v pajkicah ali trenirkah. Ajd, če ste uniformirane in se v službi preoblečete, drugače pa nikakor. V službi v pajkicah in hudiju, zvečer pa v petkah in obleki?! A svojega dela, službe, nič ne cenite? Ker s tem kažete enak odnos do sebe, kot tiste, ki gredo v pižami v vrtec. Pa nočem reči, da se je potrebno za v službo obleči v kostimčke in petke, ampak nek odnos (do dela, sodelavcev, in v prvi vrsti do sebe) pa to vseeno kaže.

Ne razumem pa tudi ne tistih, ki se na dan 5x preoblečejo. A to delate polovični delovni čas ali kako? Mislim, da se vam da… Evo, jaz pridem iz službe, grem pod tuš in pozimi velikokrat kar direkt v pižamo, pa tudi če je ura šele 6 popoldne. Zjutraj pa vstanem in iz pižame direkt v oblačila za službo. Pa v trgovino grem običajno kar na poti iz službe.

New Report

Close