Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Žensko z velikimi prsmi

Žensko z velikimi prsmi

Iščem žensko z velikimi prsmi. Postavo naj bi imela dobro. Lahko se dobivava po dogovoru. Iščeš tudi kaj podobnega?

Tudi

Odgovor na objavo uporabnika
Lisicka479, 12.04.2025 ob 11:59

Tudi

Se spoznava? Email si tudi lahko izmenjava?

Napiši ga

Lisicka479, 12.04.2025 ob 12:36

Napiši ga

maj0601@gmail.com

Lisicka479: Jaz sem avtor oglasa. Moj email je zadovoljimkobiti@gmail.com. Mi pišeš na moj email?

Tisti email od uporabnika Anonimno8609 je od druge osebe, je napačen, se je eden drugi vsilil, da sem jaz!!

Anonimno 8609, 12.04.2025 ob 15:49

Lisicka479: Jaz sem avtor oglasa. Moj email je zadovoljimkobiti@gmail.com. Mi pišeš na moj email?

Tisti email od uporabnika Anonimno8609 je od druge osebe, je napačen, se je eden drugi vsilil, da sem jaz!!

Če prav vidim 8906 in 8609 niso enake številke…

Lisička tudi meni se lahko oglasiš na: lojz.koren@gmail.com

Žensko z velikimi prsmi in dobro postavo iščem, da bi se dobivala po dogovoru. Imaš tudi ti tako željo? Sporoči na moj email zadovoljimkobiti@gmail.com in se zmeniva, če te zanima.

Anonimno 8609, 12.04.2025 ob 11:47

Iščem žensko z velikimi prsmi. Postavo naj bi imela dobro. Lahko se dobivava po dogovoru. Iščeš tudi kaj podobnega?

IN kolk velike prsi  morajo bit

Pisi na peco.bp@gmail.com

Ena187, 13.04.2025 ob 01:38

IN kolk velike prsi  morajo bit

Oj…jaz bi tudi se igral s prsi🤣🤣

Piši…ninja31051977@gmail.com

Pišite 35 letnemu samskemu, ki ima rad velike prsi 😉 pajek740@gmail.com

Ena187:

Prsi naj bi bile velike neke srednje velikosti, lahko tudi večje kakor srednje. Koliko imaš ti velike? Lahko sporočiš na zadovoljimkobiti@gmail.com in se meniva na emailu?

Zahojeni alkoholik in pacient je spet na pohodu.

NE NASEDAJTE…

Saj ne vem kaj pišem 🤪

MaRko, 13.04.2025 ob 11:11

Saj ne vem kaj pišem 🤪

Pacient še kar naprej uporablja tuja imena. Tokrat piše v imenu MaRka. Na žalost ni mu pomoči.

Danes bo odprl še deset tem, bolnik, ne mu nasedat. S prevaro hoče denar za sobo na račun zmenka. Nič od tega ne obstaja. Ne mu zamerit, ker je resno in neozdravljivo bolan.

Sem pa dober kolega od MaRka, on je pravi lažnivec

Lojz510, 13.04.2025 ob 13:06

Sem pa dober kolega od MaRka, on je pravi lažnivec

Zanimivo, če sta dobra kolega, potem tudi ti nisi nič boljši. Priporočam ti, da se zapreš v tisto neobstoječo sobo, katero oddajaš za sex srečanje, tebi ni treba plačat tistih 40€, razen če si tako pohlepen, da boš zajebal sam sebe, pa se tam malo zamisli nad svojim početjem. Vsekakor si pa poišči zdravniško pomoč, ker sam ne boš zmogel.

Žensko z velikimi prsmi in dobro postavo iščem, da bi se dobivala. Koliko imaš velike prsi? Če imaš podobne želje lahko sporočiš na zadovoljimkobiti@gmail.com in se dogovoriva.

Anonimno 8609, 13.04.2025 ob 14:28

Žensko z velikimi prsmi in dobro postavo iščem, da bi se dobivala. Koliko imaš velike prsi? Če imaš podobne želje lahko sporočiš na zadovoljimkobiti@gmail.com in se dogovoriva.

Brez skrbi, se ti bo oglasil oni pacient (če se že ni) ki se kot ženska javlja na vse oglase, potem te usmeri na maul od svojega “prijatelja” kateri oddaja sobe v najem za 40€. V bistvu pa je to eden in isti prevarant s stotinami različnimi maili in imeni. NE NASEDAJTE TEMU ZAHOJENEMU ALKOHOLIKU.

Lojze spij liter v moje zdravje, jaz ti bom dal za vino.Kdaj mate obiske?

Franc946, 13.04.2025 ob 16:07

Lojze spij liter v moje zdravje, jaz ti bom dal za vino.Kdaj mate obiske?

Sam ga spij, si ga veliko bolj potreben. Rukni ga kar na tablete, da se ti še bolj “odpelje” če je to sploh mogoče. Ti si pravi medicinski fenomen, zrel za kakšen laboratorij. Zelo hvaležen za raziskovanje, pa še bele miši imaš vedno seboj.

Koja budalo

MaRko, 13.04.2025 ob 16:33

Koja budalo

In to je vse kar premorejo tvoji od alkohola, skurjeni možgani?

Žensko iščem z velikimi prsmi in dobro postavo, da bi se srečevala po dogovoru. Si za redna srečanja? Če te zanima lahko sporočiš na email zadovoljimkobiti@gmail.com, da se kaj zmeniva.

New Report

Close