Ženstvena ženska samo ob bogatem partnerju
bozomon, 22.11.2024 ob 17:40
evo ga spet, 22.11.2024 ob 17:32
bozomon, 22.11.2024 ob 17:26
Anonimno 10744, 22.11.2024 ob 16:16
daisycutter, 22.11.2024 ob 16:10
Anonimno 10744, 22.11.2024 ob 16:01
Vprasanje kdaj so bile zenske bolj srecne,zadovoljne,zenstvene zdaj ko smo enakopravni ali vcasih ko nismo bili enakopravni?
Res škoda, a ne, da jih takrat ni nihče nič vprašal…na, pa boš ostal brez odgovora…
V kolikor jaz vem zenske ki so zivele v tistem casu ko se je zacel feminizem in enakopravnost promovirat sploh niso zelele odgovornosti da bi volile in hodile v sluzbo….tako da????
REs niso zelele. Niso mele sufrazetke toliko pristašic. Isto feministke. So rekle zakaj da gremo delat?
Pojma nimaš kaj feminizem sploh pomeni. Pomeni izbiro. Da lahko greš delat. Ne da moraš it. Toliko časa, nafutrana rit na toplem….pa se ti tud malo ne da kaj novega se naučit a? Da ne bi bilo nerazgledano teslo na grbi teh feministk in feministke doma ki ti s pomočjo ostalih groznih žensk to udobje nudi. Mislim logiko imaš za zjokat res. Mozak čist gnil od neuporabe. Ti tudi nočeš delat. Si praviš moški. Predvidevamo potem lahko da moški ne želite biti enakopravni in vam vzamemo pravice?
TI šipta nona prokleta kjafirska ne ves kaj je feminizem. Ti!!!
Za izboljsanje polozaja zensk nasploh. Za enake moznosti in pravice. Kar se strinjam! In podpiram! Strinjam se da so mogoce prve zenske imele iskrene namene. Potem je pa to postal trojanski konj! Infiltrirali so.
Uceri je bila tema za niko kovac… kao za zenske se bori.
Lažeš!!! Sej ne vem a je to kak iz njenega tabora napisal da oblikuje javno mnenje al pa neka glupa feministka laže.
Na yutubu mas njen zadnji posnetek iz gostovanja na 24h.
Ene stvari ni o ženskah!!! Ne ti meni za zenske. V vse drugo se vtikuje. Voda pa ovo pa ono pa tisto. To so tebi zenske??!!
V sloveniji je najmanj razlike in neenakosti med spoloma. To so dejstva.
Ajde šipta. Nastej mi eno pravivo ki jo moski ima a da je zenska nima?!?!
In kaksen je njen namen potem!!!
Ajde prokleto bilo na svim svjetovima?! Odgovori?!
Lažeš!!!!!
LAŽEŠ KJAFIRE!!!!
Tale ki jo omenjaš je toliko feministka kot si ti moški 🙂
No ona se vsaj pretvarja da želi biti koristna in jo zato plačujemo. Tebi se še to ne da.
V praksi drži, 22.11.2024 ob 18:08
tam ena, 22.11.2024 ob 17:39
No, 22.11.2024 ob 17:26
Pojma nimate o ženstvenosti, to kar opisujete nima nobene zveze. Ženstvenost je energija. Vsaka jo ima v sebi, koliko pa imate vi dostop do te energije in zakaj ga nimate, je pa druga zgodba.
Težko je biti ženstvena, mila in mehka, če imaš trdo in težko življenje.
Jaz opazujem starejše gospe nad 65 let. Se dobro vidi, katero je življenje mazilo in pazilo in katero ne.
Tiste ta “scrkljane” ponavadi že na daleč dišijo pi denarju. Lepo urejene in oblečene pritegnejo poglede in delujejo žensko.
Žal je v onih drugih, trdih potez in upognjenega hrbta, zelo malo ženskosti. Nekako postanejajo podobne moškim.
Tako, da ta svet niso nebesaza vse ljudi.
Zelo dobra primerjava. Večinoma gre za ženske, ki so še dobrega pedigreja, jim ni bilo hudega že v otroštvu, so, se običajno gibalne v takih krogih, imajo ženstvenost položeno že v zibelko. Kot omenja zgoraj No, imajo te ženske priložnost, da so prebudile to žensko energijo, ki jo imamo vse v sebi.
👍
V neki meri je ženstvenost pogojena tudi s tem v kakšnih okoliščinah ženska živi. V dobrih in (lagodnih) pogojih se ženska energija lažje izrazi in prebudi v ženski, kot pa v težkih razmerah, kjer se ženska ukvarja z golim preživetjem.
Vsi ljudje oddajamo energijo. Nesrečna in izžeta ženska je prazna, in je težko v stiku s seboj in svojo ženstvenostjo.
tam ena, 22.11.2024 ob 18:28
👍
V neki meri je ženstvenost pogojena tudi s tem v kakšnih okoliščinah ženska živi. V dobrih in (lagodnih) pogojih se ženska energija lažje izrazi in prebudi v ženski, kot pa v težkih razmerah, kjer se ženska ukvarja z golim preživetjem.
Vsi ljudje oddajamo energijo. Nesrečna in izžeta ženska je prazna, in je težko v stiku s seboj in svojo ženstvenostjo.
Tudi to je žal še kako res, da izžeta ženska, polna skrbi in stresa, ni v stiku s seboj. Lahko potrdim na lastnem primeru. Še bolj kot delo samo, vpliva strs in skrbi. Sem imela obdobje, ko sem veliko delala, cele dneve, a je delo teklo dobro, v prijetnem okolju, bilo dobro plačano, kljub odgovornosti brez velikega stresa. Bila sem povezana, v stiku s seboj, počutila sem se žensko. Zdaj se včasih sama sebe ustrašim, če se slučajno zagledam v ogledalu. Drža, pogled, trd izraz na obrazu. Kljub trudu mi ne uspe med meditacijo najti stika s seboj, kaj šele da bi bila ves čas povezana.
Anonimno 10744, 22.11.2024 ob 18:43
Se pravi zenska ki hodi v sluzbo ali si ustvarja kariero postane bolj mozata?
Ja. Na temu izviru je trnje.
Lej niste ve za to. Pac moje mnenje. Al kaksno stanje je u praksi? Ti ce gledas?
Jst kar gledam po soseski. Prav nekako zgubljene. Zadnjic kontam neki… te moje sosede. One niso zmozne tam najt neko stvar, s tipi se izpregovarjat in pogodit, pa to naprej dat…
Je en rap komad… jabuka berem ja (sise mencam😋🤭) GLUMIM JOJ TRENERA.
ja. Rabi vodstvo.
bozomon, 22.11.2024 ob 18:49
Ja. Na temu izviru je trnje.
Lej niste ve za to. Pac moje mnenje. Al kaksno stanje je u praksi? Ti ce gledas?
Jst kar gledam po soseski. Prav nekako zgubljene. Zadnjic kontam neki… te moje sosede. One niso zmozne tam najt neko stvar, s tipi se izpregovarjat in pogodit, pa to naprej dat…
Je en rap komad… jabuka berem ja (sise mencam😋🤭) GLUMIM JOJ TRENERA.
ja. Rabi vodstvo.
Luzer stoletja, ki očitno živi v naselju ostalih luzerjev, pametuje in uči druge kako živeti 🙂 Mislim še najboljši scenarist si ne bi bil zmožen takega lika namislit. Ne bi nihče verjel da je lahko resničen.
Mogoče greš lahko še krave učit kako travo prežvečit :). Pa kure kako jajca znest 🙂 Stručko stoletja 🙂
vodstvo rabi, 22.11.2024 ob 18:59
Luzer stoletja, ki očitno živi v naselju ostalih luzerjev, pametuje in uči druge kako živeti 🙂 Mislim še najboljši scenarist si ne bi bil zmožen takega lika namislit. Ne bi nihče verjel da je lahko resničen.
Mogoče greš lahko še krave učit kako travo prežvečit :). Pa kure kako jajca znest 🙂 Stručko stoletja 🙂
LEj… piše.
i ti ćeš vidjeti, a i oni će vidjeti,
ko je od vas lud.
In tle v soseski pa tudi na šire se lepo kaže kdo je zmešan. Čigava deluje in čigava vode ne pije.
Pajade, 22.11.2024 ob 15:56
Se strinjam, 22.11.2024 ob 14:11
Se strinjam! Je tudi žena od unga Logina al kaj je že ta s tem mačkonom. Ženstvena za desetko! Preskrbljena za cel lajf in še več in samo za svojo lepoto skrbi 24/7. Krasna!
Verjamem, da je fajn ženska, sam lepa pa res ni, no.
Hahah, Iza je še manj notranje lepa kot zunanje.
Odvisno kako ljudje gledajo na bogastvo. Jaz pravim da nikoli ne moreš reči, da se življenje ne zna tudi obrniti. Osebno rada delam, po naravi sem garač. Rada grem od doma, tudi hitenje in gužva na cesti mi ni hudega. Zenstvenost? Vedno sem urejena, tud doma, vedno imam umite lase. In urejeno pričesko, sem nalicena, oblečena prijetno za pogled. Nikoli ne bi zelela biti doma in skrbeti samo za svojo rit. Pred letom sem zbolela za depresijo in najbolj mi je poleg Asentre pomagala prav kreativnost. Tudi če bi imela 100 milijonov v naložbah,bi jaz delala. Smo taki čudaki 😄.
Anonimna683, 22.11.2024 ob 19:24
Odvisno kako ljudje gledajo na bogastvo. Jaz pravim da nikoli ne moreš reči, da se življenje ne zna tudi obrniti. Osebno rada delam, po naravi sem garač. Rada grem od doma, tudi hitenje in gužva na cesti mi ni hudega. Zenstvenost? Vedno sem urejena, tud doma, vedno imam umite lase. In urejeno pričesko, sem nalicena, oblečena prijetno za pogled. Nikoli ne bi zelela biti doma in skrbeti samo za svojo rit. Pred letom sem zbolela za depresijo in najbolj mi je poleg Asentre pomagala prav kreativnost. Tudi če bi imela 100 milijonov v naložbah,bi jaz delala. Smo taki čudaki 😄.
NI to ta zenstvenost…
Jst gledam kaksno vcasih pa tko mal razmisljam in si razlicne situacije predstavljam.
Recimo v grupi ljudi npr na kakem srecanju bi kar ona poleg moza glasna bila, vodila, njega ko da ni, češ kaj bo on. Tko totalno neokusno.
Piše vam v tišini.
Halo?!, 22.11.2024 ob 19:46
Sliši se dobro. A jaz bi delala ne gkede na to koliko denarja bi imel moj mož. Brezdelje te prej pripelje v propad, v demenco itd.
Mene isto. Jaz sem zbolela za depresijo ker se nisem počutila kreativno, ker sem umirala na obroke. Danes sem super, čeprav hitim, stojim v guzvi, delam, ampak živim, se veselim vsakega dneva. Doma bi umrla , na obroke, na koncu pa zblaznela ali pa postala dementna. Ni to zame, ne glede na denar. Urejena sem pa vedno, tudi doma, vedno . Taka sem od nekdaj . Zame Tina Gaber ni ženstvena, čeprav ima neomejeno čas samo zase. Niti nima kaj pokazati.
Anonimno 10744, 22.11.2024 ob 20:08
Saj lahko delate ce zelite bistvo je da vam nebi bilo potrebno. 🙂
Spet uzaljeno monovsko incelovje ne more preboleti, da današnjim ženskam ni več glavni cilj in prioriteta v življenju za, da bi ugajale moškim in obupano iskale tistega, ki bo skrbel za njih.
Avtor pravi, da je ženstvena tista ženska, ki ima denar in ji ni treba delat. Tako kot Cher, ki ji je mama rekla, naj pusti kariero in si najde bogatega moškega…Cher je pa odgovorila “Mama, jaz SEM bogat moški”
Ampak pol se usuje , da ojoj, če pa dela za svoj denar, potem pa ne more biti ženstvena. Groza. In nikakor vam ne potegne, da taki ženski globoko dol visi, kaj si vi mislite….
Ženstvene ženske so tiste ki so zadovljne z življenjem, srečne….potem so lahko v svoji ženski energiji. To je pa odvisno od veliko dejavnikov, še najmanj je povezano z veliko denarja. Še manj pa s tem da ne hodi v službo. Ženska je lahko ženstvena kadar živi po svojih željah, je zadovoljna z življenjem ki ga živi in zna biti srečna.
Okej cher vzamem nazaj…
Seveda ne replika. Glupa si ko točak.kaj točak eeeej.
Ravno prej kontam. Absolutno nič ne date. Sploh pa ne tega od cesar bi se moski pocutu fajn. To je zenstvenost.
In potem ti glupača napises…
“”In nikakor vam ne potegne, da taki ženski globoko dol visi, kaj si vi mislite….”””
Ja a pol je zenstvena ali ni?
Ti mas neko skrivljeno podobo. Pa ne samo ti. Če ni skrivljena in imate prav… zakaj niste uspešne. Zakaj ne deluje? Kako da potem ne gre in ni rezultatov?
Hehehhe repla. Mislis da revca brez kesa rabis denar da bo drugace? A!, poj b’se pa spremeniüo ajga. Bi bila druga situacija?
Neeeebi replika.
Pisu sm ze to. 4 stvari porocijo zensko drzi se vere. Ok. Vem zakaj.
Tebi denar ne pomaga replika. Reku sm ze to. Ne sicer za tebe ampak nic ti ne pomaga. Niiiič. Niiiiiič replika.
Menda moski ve kaj mu je dobro in kaj bi mel. In ve tega ne dajete. A ratumes ti. JA ČU DA KAŽEM ŠTA VALJA I ŠTA TI PRIJA I ŠTA ČEŠ DA UZMEŠ!!!!
e pa kurac!!! Lej vas. Sirotice. Reve. Podajajo si vas. Zmucena zmozgana oprana. Pridete domou ko furije.
Zadnjic sem gledal eno sosedo… pac gledal. Sem pisal to. Prav jadno nosi tiste vreckice iz trgovine… gre domov. In tko iz dneva v dan. Sem si jo prav predstavljal se kot da je stara… reeeeeeva. Jadno.
OOOO PA JA PA MOCNA EEEEE. 🤪🤪🤪
bozomon, 22.11.2024 ob 20:44
Okej cher vzamem nazaj…
Seveda ne replika. Glupa si ko točak.kaj točak eeeej.
Ravno prej kontam. Absolutno nič ne date. Sploh pa ne tega od cesar bi se moski pocutu fajn. To je zenstvenost.
In potem ti glupača napises…
“”In nikakor vam ne potegne, da taki ženski globoko dol visi, kaj si vi mislite….”””
Ja a pol je zenstvena ali ni?
Ti mas neko skrivljeno podobo. Pa ne samo ti. Če ni skrivljena in imate prav… zakaj niste uspešne. Zakaj ne deluje? Kako da potem ne gre in ni rezultatov?
Hehehhe repla. Mislis da revca brez kesa rabis denar da bo drugace? A!, poj b’se pa spremeniüo ajga. Bi bila druga situacija?
Neeeebi replika.
Pisu sm ze to. 4 stvari porocijo zensko drzi se vere. Ok. Vem zakaj.
Tebi denar ne pomaga replika. Reku sm ze to. Ne sicer za tebe ampak nic ti ne pomaga. Niiiič. Niiiiiič replika.
Menda moski ve kaj mu je dobro in kaj bi mel. In ve tega ne dajete. A ratumes ti. JA ČU DA KAŽEM ŠTA VALJA I ŠTA TI PRIJA I ŠTA ČEŠ DA UZMEŠ!!!!
e pa kurac!!! Lej vas. Sirotice. Reve. Podajajo si vas. Zmucena zmozgana oprana. Pridete domou ko furije.
Zadnjic sem gledal eno sosedo… pac gledal. Sem pisal to. Prav jadno nosi tiste vreckice iz trgovine… gre domov. In tko iz dneva v dan. Sem si jo prav predstavljal se kot da je stara… reeeeeeva. Jadno.
OOOO PA JA PA MOCNA EEEEE. 🤪🤪🤪
Dej spizdi že v polje. Nobeno ne briga kaj ti hočeš. Noče niti isti zrak dihat kot ti, pa smo prisiljeni. Pezde moteno. Kdo za božjo voljo bo poslušal nasvete kaj moški hočejo od nečesa kar ni vredno da ga pes poščije? Od nečesa kar nočeš sploh da obstaja, kaj šele da je v tvoji bližini.
bozomon, 22.11.2024 ob 20:51
Tisti vaši jaaadni nemocni obupani pogledi… ko vidim da ona ve zakaj je nocem. In vidim da ona ve da vem zakaj je nocem. Zakaj se nocem obvezat, zakaj ne ogovorim, pristopim.
Neeeemocna. Spremenit ne more. Samo trpi lahko. Sluzba te caka!!! Gremo!
Moreš bit pa na enih fajn zdravilih ti :).
Ker mater da si domišljaš da na tem planetu obstaja ženska, ki ni imela poškodbe možgan nepopravljive, ki si želi da jo ogovoriš in pelješ domov k mamici, da bosta skupaj igrice na internetu igrala in čakala kdaj bo nova socialna….svaka ti čast ej da si si izboril karkoli ti že dajejo.
Anonimno 10744, 22.11.2024 ob 20:42
Ok kaj je potem zenskam v zivljenju najbol pomembno?
Da bi si ustvarila druzina ali kaj drugega?
In ne razumem kaksen odnos je to da zenske ne briga kaj zelijo moski oziroma ni pomembno?
TO je pa pač od ženske do ženske različno. Nismo vse iste no. Menda ti je to jasno? Nekatere si želijo družino, nekatere kariero, nekatere kdo ve kaj… In zaljubljena ženska, ki je z moškim ki ga obožuje, s katerim imata lepo partnerstvo bo z veseljem marsikaj zanj naredila. Isto moški za žensko. Ženska ki je pa s tabo zato da ni sama ali pa zaradi kakšnega drugega vzroka, ne zaradi ljubezni ki jo čuti do tebe, ta pa pač ne bo. Isto moški. Sebični ljudje niso zmožni ljubezni. Ko iščeš partnerja za življenje je najbolj pomembno da najdeš nekoga ki ima isti oz. želi isti ali pa vsaj zelo podoben življenjski stil kot ti. Ker če imata zelo različne poglede na življenje, bo slej ko prej zamere en gojil. Na to ljudje ne pazijo, ker jih zaslepijo hormoni in poželenje. Pa je najpomembnejše. Poleg ljubezni, ki pa ne pride čez noč.