Ženstvena ženska samo ob bogatem partnerju
Replika… tudi ostale samske nezadovoljne nesrecne zenske… kaj te je pripeljalo sem kjer si? Odlocas se sama. No kaj te je pripeljalo sem? Tocno to kar govoris.
Lej. Jst svojo kri smatram za vrednejso od tvoje. Pa v moji lastni druzini to kar ti govoris ne deluje. Bo pa pri tebi seljančuri? Pri kateri drugi kasneje rojeni? Eto ti si iz 20 stoletja, ima njih replika iz 21. što tako misle, pa NE GRE.
Kaj pise v bibliji? V tisini. Nema bereketa. Ni blagosljovljeno. No moja teta je isto mislila da ve kako se dobi dober moz, pa kako lahko hcerki dobi moza… pa bo mela fakulteto pa te vase.. bo ona povedala vse to. Bo ona kolovodila.
Ne deluje pri sestricni. Zajebala se je. Ni se porocila. Brez otrok. Ne more dobit dobrega moskega. Bludnica je danes. Ni porocena. Teta pravi da nima vnuka. Da pelja psa od hcerke namesto da bi vnuka vodila za roko.
Neeee dela replika.
Anonimno 10744, 22.11.2024 ob 20:42
Ok kaj je potem zenskam v zivljenju najbol pomembno?
Da bi si ustvarila druzina ali kaj drugega?
In ne razumem kaksen odnos je to da zenske ne briga kaj zelijo moski oziroma ni pomembno?
Ne. Ne da jih ne briga kaj želijo moški, nisem tega napisala.
Samo da ni celo njihovo življenje posvečeno lepoticenju in afnanju, pa gruntanju kako bi ujagale bogatega samca…ampak da imajo tudi SVOJE življenje, cilje in zanimanja, svoje prioritete, ki jim lahko sledijo, ker imajo svoj lastni denar.
Večina jih želi družino, ampak v partnerstvu z moškim, ne v službi moškega. Ne vidim problema v tem.
Se sploh ne da objasnit. Stari kakor vam grem dajat diagnozo in izdelovat psiholoski profil. Pa stari ti si ena retardirana glupača prizadeta v življenju. Zguba. Drugače s tako glavo ti ne more bit.
Mora da si dobar salesman. Ti nudiš in celo prodaš ne to kar ljudje hocejo. Ti prodaš in to drago to kar nočejo. 💪
Svaka čast.
Jst bi se mogu učit od tebe.
Pa a res? Seveda ne. Sleparke. Kokr zacnes preizprasevat te vase in malo u prakso to upeljevat in si predstavljat kako to zgleda te lahko samo pošlješ u štalo!
Dama samo taka… si čista? Si devica? Pa te gleda prizadeto “o čem ti”?
Kot da kaj je stabo narobe… a ti pa nisi na mojih tirnicah.
Piše ti u tisini. Jst ne vem zakaj. Pravi ti tam da izklopis custva.
daisycutter, 22.11.2024 ob 21:18
Ne. Ne da jih ne briga kaj želijo moški, nisem tega napisala.
Samo da ni celo njihovo življenje posvečeno lepoticenju in afnanju, pa gruntanju kako bi ujagale bogatega samca…ampak da imajo tudi SVOJE življenje, cilje in zanimanja, svoje prioritete, ki jim lahko sledijo, ker imajo svoj lastni denar.
Večina jih želi družino, ampak v partnerstvu z moškim, ne v službi moškega. Ne vidim problema v tem.
REplika… tocno to so moji odgovori ko se zacnem sprasevat kaj je mogla moja teta govorit moji sestricni.
Jaaaaa. Zavrsis fakultet… bos mela svoj denar… ta cas uzivas… zdivjas se… jaaa svoj denar… bos neodvisna… ampak seveda pricakujes da on placa… potem seveda samo gledas kaj ti bo ponudil… kaj ti nudis o tem ni govora… ti si seveda se vedno dobra.. saj si moja ne… iz mene izpadla. Moj drek ne smrdi. Ti pa že ne ane…
Pri tebi je drugace ane… to kakor je bilo in kako se je delalo, sklapalo zakone, to niti ne pade ba um… ce pa že, ti ne potpadas pod to. Zate so ekstra pravila. Mamina jedinica. Ženske smo zdej ta glavne! Bomo me povedale. Kaka tisina.
E pa malo ste tu vašu enačbu narobe sestavle. Ni enaka. Na eni sttani je veliko vec, na drugi pa veliko manj.
Ženstvenost, 22.11.2024 ob 13:42
Ženska je lahko ženstvena samo ob finančno dobro stoječem in uspešnem partnerju.
Zakaj tako menim?
Ženska je v pravi ženski energiji takrat, ko se ji ni potrebno obremenjevati in se boriti za vsakodnevno preživetje.
To žensko izčrpa in postara.
Ženska, katera je finančno odlično preskrbljena, lahko skrbi samo zase in za družino, s pomočjo privat kuharice in čistilke.
Ni zgodnjega vstajanja, mobbinga na delovnem mestu, hitenja po trgovinah, nočnega dela in obremenjevanja s denarjem.
Vsak dan se lahko razvaja – joga, savna, osebni fitness trener, masaža in frizer.
Ima razgiban lifestyle – opera, gledališče, večerje v prestižnih restavracijah, prireditve in zabave za izbrance, obiski modnih revij …
Vikend oddihi na morju ali v wellnes centrih. Šopinigi v tujini.
‘Za vsak dan’ se (lahko) oblači izbrano in prefinjeno. V brezčasno ali modno eleganco … v ženstvena oblačila (obleke, krila, bluze, hlačne kostime, elegantne plašče, salonarje) kvalitetnih krojev in vrhunske kvalitete. Je negovana in urejena od nog do glave, deležna vrhunskih storitev.
Na kratko, ima vsakodnevne priložnosti za prefinjen in ženstveni outfit.
Povrečna ženska (kavbojke, superge, čevlji), ki večino dneva preživi v službi, trgovini in za štedilnikom … nima niti volje, niti časa, niti priložnosti … da bi sijala v vsej svoji lepoti in ženstvenosti, ker za to je potrebno biti spočit, imeti čas in denar.
Vaše mnenje?
Ženstvenost? Mar nismo temu včasih rekli infantilnost? 🤔
#tatinamaza.press
redke, 22.11.2024 ob 20:36
Ženstvene ženske so tiste ki so zadovljne z življenjem, srečne….potem so lahko v svoji ženski energiji. To je pa odvisno od veliko dejavnikov, še najmanj je povezano z veliko denarja. Še manj pa s tem da ne hodi v službo. Ženska je lahko ženstvena kadar živi po svojih željah, je zadovoljna z življenjem ki ga živi in zna biti srečna.
redke 22.11.2024 ob 20:36
Ženstvene ženske so tiste ki so zadovljne z življenjem, srečne….potem so lahko v svoji ženski energiji. To je pa odvisno od veliko dejavnikov, še najmanj je povezano z veliko denarja. Še manj pa s tem da ne hodi v službo. Ženska je lahko ženstvena kadar živi po svojih željah, je zadovoljna z življenjem ki ga živi in zna biti srečna.
Podpis! 👍
Anonimna190, 22.11.2024 ob 13:52
Ah kje pa. Z lahkoto bi bila doma, z možem sva zelo premožna, ampak ga ni denarja, jaz moram delati, moram biti kreativn, moram imeti svoj prihodek, da se počutim živo. To kar opisuješ so sponzoruse in zelo malo žensk se v tem najde. Veliko zelo bogatih žensk ima neko zaposlitev, nekaj s čimer se ukvarjajo. Brezdelje človeka uničuje. Salone pa ne rabim obiskovati vsak dan.
Ti mislis, da je delo edino sluzba?
Sem poskusila oboje, biti doma in hoditi v sluzbo, pa ti povem, da sem bila veliko bolj aktivna na vseh podrocjih, ko sem bila doma, tudi veliko bolj kreativna, ustvarjalna in veliko bolj druzabna.
Razumem, da nekateri potrebujete potrditve v sluzbah, da ste vredni obstoja in se brez tega ne znajdete, pac drugace ne znate.
bozomon, 22.11.2024 ob 21:06
Replika… tudi ostale samske nezadovoljne nesrecne zenske… kaj te je pripeljalo sem kjer si? Odlocas se sama. No kaj te je pripeljalo sem? Tocno to kar govoris.
Lej. Jst svojo kri smatram za vrednejso od tvoje. Pa v moji lastni druzini to kar ti govoris ne deluje. Bo pa pri tebi seljančuri? Pri kateri drugi kasneje rojeni? Eto ti si iz 20 stoletja, ima njih replika iz 21. što tako misle, pa NE GRE.
Kaj pise v bibliji? V tisini. Nema bereketa. Ni blagosljovljeno. No moja teta je isto mislila da ve kako se dobi dober moz, pa kako lahko hcerki dobi moza… pa bo mela fakulteto pa te vase.. bo ona povedala vse to. Bo ona kolovodila.
Ne deluje pri sestricni. Zajebala se je. Ni se porocila. Brez otrok. Ne more dobit dobrega moskega. Bludnica je danes. Ni porocena. Teta pravi da nima vnuka. Da pelja psa od hcerke namesto da bi vnuka vodila za roko.
Neeee dela replika.
Tvoja sestrična je zadela na lotu. Teta pa tudi. Bolje psa vodit na sprehod kot pa tebe. Se je reva verjetno bala da kaj tebi podobnega na svet spravi in je raje sama ostala. Dobro za njo. Pes verjetno dosti manj laja kot ti. Pa še ne bo ga imela do smrti na grbi, tako kot ima tvoja mati tebe.
Ženske z delujočimi možgani bodo pač raje same, če ne najdejo primernega partnerja, kot pa prenašale take norce: https://www.youtube.com/watch?v=d5yhT5NDojM
Tako da iščite med takimi poškodovanimi, zihr obstajajo.
Meni je pa zanimivo, da o vodenju vedno pametujejo ljudje, ki še svojega življenja niso zmožni voditi v smer kjer bi bili zadovoljni z njim in bi imeli tisto kar želijo. Ker so se rodili kot moški, si domišljajo da so se tudi rodili kot vodje :). Čeprav jim celo življenje že dokazuje svet da niso vodje :). Kako naj potem ena dopusti vodenje svojega življenja nekomu, ki še svojega ni bil zmožen voditi? Vodi se z vzgledom, ne z bevskanjem sem dedc vem boljš k ti 😀 Lahko imaš lulčka ja, ampak dedc ki bi bil zmožen voditi karkoli pač nisi, če nimaš življenja kakršnega si tisti ki si ga želiš voditi želi živeti. Recimo božek lahko bevska o vodenju tu 24/7, pa kdo pri zdravi pameti se bo pustil v življenju voditi bebotu na mamicinem jošku, na socialni, kriminalcu, nepismenemu bebotu….to te bo vodilo in vodilo tvoje potomce? Kam? Na socialno dno? Ali pa ostali ki tu cmerajo dan za dnem da se morajo ženske spremeniti zato da jih bi oni imeli. Pa nimajo nobene vrste. Niso nekaj za kar bi se kdo želel spremeniti očitno. Ampak bi vodili. Koga ne vem, ker niso niti sebe zmožni pripeljati do tistega kar hočejo. Cvilijo kot 12 letniki da se mora svet spremenit za njih. Ker so pomembni. Sam noben ne vidi tega, razen njih samih :). Jaka sposobnost vodenja je to 🙂
Avtorica, ti malo preveč gledaš tv. :))
Kuharica in čistilka je must have praviš? Ni to premalo? Vključiti je treba še lady’s maid- nekdo mora skrbeti za tvojo fancy garderobo, seveda ne smemo pozabiti na gospoda moža, obvezno moraš zanj najeti gentlemans gentlemana oz. če smo že skoraj royalty se izrazimo temu pravilno- mož rabi valeta. V hiši ne sme manjkati butler, niti housekeeperca, nekdo mora nadzirati moško in žensko osebje. Da kuharica ne bo preobremenjena in bo lahko v miru kuhala najokusnejše specialitete, obvezno najemi scullery maid, da bo posodo zlagala v pomivalca. Varuška, guvernanta in tutor bojo skrbeli za vzgojo in izobrazbo vajinih otrok, dokler jih ne pošlješ v boarding school. Če je tašča že vdova le glej, da ji priskrbiš companionko da ji ne bo dolgčas. Da boste kompletni manjka samo še chauffeur v tvoji zbirki.
hm…, 23.11.2024 ob 07:18
Ti mislis, da je delo edino sluzba?
Sem poskusila oboje, biti doma in hoditi v sluzbo, pa ti povem, da sem bila veliko bolj aktivna na vseh podrocjih, ko sem bila doma, tudi veliko bolj kreativna, ustvarjalna in veliko bolj druzabna.
Razumem, da nekateri potrebujete potrditve v sluzbah, da ste vredni obstoja in se brez tega ne znajdete, pac drugace ne znate.
Tale je pa bosa…pa ne samo bosa, še čevljev nikoli ni videla…
Komot si doma, ti nihče ne brani, uživaj, potrebna je samo ena malenkost : svoj denar.
Brez tega si na puklju nekoga in si odvisna od njegove dobre volje….
Sem mojster tega podrocja in ze vsaj 20 let to opazujem in cenim ženstvene zenske. Predvsem pa so mi privlacne. In ja, s tremi izmed najboljsih od njih imam tudi otroke (5 otrok). Jaz sem ta moski, ki je vse sam ustvaril in se razvil v najmocnejsega moskega. Nic podedovano. Poleg tega pa sem super prijeten, skromen in socialen . Sem primeren da odgovorim na to temo. Odgovor je DA, denar pri moskem pomaga, da je zenska bolj zenstvena. Najbolj pa pomaga, da je zaljubljena vate. Ko se zenska zaljubi, se vedno obnaša bolj zenstveno, punckasto. Rada je podrejena, ampak hkrati zelo cenjena. Ampak vse to ni dovolj. Mora delati na svojem spiritu, na sebi.. Bi rekel vsaj 15 let. Poznati mora sebe in biti pogumna zato, da se lahko ukvarja sv stvarmi, ki ji polnijo dušo in srce. To pa je žena next level. To pa je že dovolj. Moje ženske pa so seveda tudi naravno takšne že od otroštva. Hkrati pa zelo izobražene, lepe, mehke, družinske vrednote in super name. Sedaj žal že malo prestare za podmladek. V kolikor se kakšno spoznam, se ne bom zadrževal in hitro bom zelel naraščaj
Zdaj pa še nekaj zgodovinskih podatkov za moške, da bojo lažje razumeli, zakaj so bili bogati, samo moški, da se ne bojo preveč trkali po prsih, da so bolj sposobni od žensk. Nekoč je veljalo, da je ženska rojena samo zato, da bo žena in mati. Predvsem žena bodimo pošteni, torej na uslugo možu 24/7. Ko se je ženska poročila je vse njeno premoženje prešlo na moža, torej čim se je poročila je imela figo, njen mož pa obratno, njegovo premoženje se je povečalo. Da bi si ženska nekoč lahko privoščila samostojno življenje je morala imeti srečo v nesreči in sicer sreča je bila v tem, da je bila edini otrok svojih bogatih staršev, nesreča pa v tem, da so umrli. Na ta način je vse premoženje prešlo na njo saj ni bilo drugih potomcev-moških. Taka je lahko živela neporočena v luksuzu. Seveda je veljala za odpadniki ampak denar je le sveta vladar, so malo zamižali pa je bilo. Ženske so bile večinoma res gospe šele po moževi smrti, torej ko so imela status vdove. Takrat so šele zaživele. Če povzamemo pridemo do zaključka, da so bili moški skozi zgodovino nič drugega kot obični lopovi, ki so ženskam ukradli njihovo imetje.
Anonimno 3355, 23.11.2024 ob 09:45
Zdaj pa še nekaj zgodovinskih podatkov za moške, da bojo lažje razumeli, zakaj so bili bogati, samo moški, da se ne bojo preveč trkali po prsih, da so bolj sposobni od žensk. Nekoč je veljalo, da je ženska rojena samo zato, da bo žena in mati. Predvsem žena bodimo pošteni, torej na uslugo možu 24/7. Ko se je ženska poročila je vse njeno premoženje prešlo na moža, torej čim se je poročila je imela figo, njen mož pa obratno, njegovo premoženje se je povečalo. Da bi si ženska nekoč lahko privoščila samostojno življenje je morala imeti srečo v nesreči in sicer sreča je bila v tem, da je bila edini otrok svojih bogatih staršev, nesreča pa v tem, da so umrli. Na ta način je vse premoženje prešlo na njo saj ni bilo drugih potomcev-moških. Taka je lahko živela neporočena v luksuzu. Seveda je veljala za odpadniki ampak denar je le sveta vladar, so malo zamižali pa je bilo. Ženske so bile večinoma res gospe šele po moževi smrti, torej ko so imela status vdove. Takrat so šele zaživele. Če povzamemo pridemo do zaključka, da so bili moški skozi zgodovino nič drugega kot obični lopovi, ki so ženskam ukradli njihovo imetje.
Ta zapis je zelo dalec od resnice. Resnica pa je…hehehe..ne bom vam povedal. Sami ugottivite, ce ste tako pameetni. Pa malo se zgledujte na biologijo.