Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženstvena ženska samo ob bogatem partnerju

Ženstvena ženska samo ob bogatem partnerju

babe bi morala družba obravnavat, kot moške. Sej to hočete, ve hočete bit emancipirane, ne pa porcelanaste lutke. Torej, ne vem zakaj rabimo ženske kvote in 8. marec. Do ženske s emoraš obnašat, kot da je moški. Po moje je to edino spoštljivo. če si do nje pokroviteljski, jo že obravnavaš seksistično. Jaz noseči ženski odstopim sedež, ampak tudi bolanemu ali staremu moškemu ga.

Z žensko moraš komunicirat, kot da je moški. vse drugo je seksizem.

Odgovor na objavo uporabnika
hm…, 23.11.2024 ob 07:18

Anonimna190, 22.11.2024 ob 13:52

Ah kje pa. Z lahkoto bi bila doma, z možem sva zelo premožna, ampak ga ni denarja, jaz moram delati, moram biti kreativn, moram imeti svoj prihodek, da se počutim živo. To kar opisuješ so sponzoruse in zelo malo žensk se v tem najde. Veliko zelo bogatih žensk ima neko zaposlitev, nekaj s čimer se ukvarjajo. Brezdelje človeka uničuje. Salone pa ne rabim obiskovati vsak dan.

Ti mislis, da je delo edino sluzba?

Sem poskusila oboje, biti doma in hoditi v sluzbo, pa ti povem, da sem bila veliko bolj aktivna na vseh podrocjih, ko sem bila doma, tudi veliko bolj kreativna, ustvarjalna in veliko bolj druzabna.

Razumem, da nekateri potrebujete potrditve v sluzbah, da ste vredni obstoja in se brez tega ne znajdete, pac drugace ne znate.

Tole zadnje si dobro napisala.

Žal je  nekaterim (ženskam)  sistem dobro opral možgane, zato svojo vrednost enačijo s položajem v službi in plačilno listo.

Če moški nima denarja za avto,  si ga ne kupi. Če nima denarja za jahto, si jo pač ne privošči. Če nima denarja, da bi preskrbel ženo in otroka ….

Modre ženske vedo, da so vredne, da so boginje, zato ker lahko partnerju oplemenitijo življenje, ampak tudi to ima svojo ceno.

Vsak ima to, kar si lahko privošči.

Ma kake boginje, se vam babam počasi kisa že? ve ste samo ljudje z malo drugačnimi spolnimi organi. Stopite že na zemljo.

samski cinik, 23.11.2024 ob 16:22

babe bi morala družba obravnavat, kot moške. Sej to hočete, ve hočete bit emancipirane, ne pa porcelanaste lutke. Torej, ne vem zakaj rabimo ženske kvote in 8. marec. Do ženske s emoraš obnašat, kot da je moški. Po moje je to edino spoštljivo. če si do nje pokroviteljski, jo že obravnavaš seksistično. Jaz noseči ženski odstopim sedež, ampak tudi bolanemu ali staremu moškemu ga.

Z žensko moraš komunicirat, kot da je moški. vse drugo je seksizem.

Kakšne kvote? Kje imamo kvote? Kje imajo ženske prednost? Pri zaposlitvi? Ja, po spolu talajo šihte? Jih ja, moškim 🙂 Daj spravte se že dol iz teh ameriških incelskih forumov. Patetično do amena. Dobesedno njihov šit, ki nima nobene veze z realnostjo v sloveniji prepisujete. In zato ste samski. Ker niste glih kaj hudo brihtne sorte. Dobesedno živite na internetu, berete zgodbice ki so se zgodile na drugem koncu sveta, načine življenja na drugem koncu sveta….in jih tu prodajate kot da so slovenska realnost. Če bi kdaj nos izza ekrana pomolili bi opazili da niso. Ampak to verjetno pretežko. Lažje viset na netu in bevskat čez ženske. Jih sovražit kao. Je lažje kot si priznat da umiraš od želje po njih, samo nimaš dostopa. Le zakaj….

get a f*** life, 23.11.2024 ob 21:09

Kakšne kvote? Kje imamo kvote? Kje imajo ženske prednost? Pri zaposlitvi? Ja, po spolu talajo šihte? Jih ja, moškim 🙂 Daj spravte se že dol iz teh ameriških incelskih forumov. Patetično do amena. Dobesedno njihov šit, ki nima nobene veze z realnostjo v sloveniji prepisujete. In zato ste samski. Ker niste glih kaj hudo brihtne sorte. Dobesedno živite na internetu, berete zgodbice ki so se zgodile na drugem koncu sveta, načine življenja na drugem koncu sveta….in jih tu prodajate kot da so slovenska realnost. Če bi kdaj nos izza ekrana pomolili bi opazili da niso. Ampak to verjetno pretežko. Lažje viset na netu in bevskat čez ženske. Jih sovražit kao. Je lažje kot si priznat da umiraš od želje po njih, samo nimaš dostopa. Le zakaj….

STari… tko ko se vas bere… ej pa eno stvar nimamo prav. Dobesedno vse se motimo moski.

A je to mozno?

bozomon, 23.11.2024 ob 21:20

STari… tko ko se vas bere… ej pa eno stvar nimamo prav. Dobesedno vse se motimo moski.

A je to mozno?

Ne posplošuj na vse moške. Večina ni tako ruknjena kot teh par ki tu visite. So čisto normalni in ne bluzijo take gluposti kot vi. Tudi drkajo ne sami za ekrani 🙂 Obstaja razlog zakaj ste sami…večina moške populacije ni samske. 3/4 odraslih slovencev nad 20 let je v vezi. Obstaja razlog zakaj niste med njimi.

monovka, 22.11.2024 ob 16:09

Avtor

Če si mislil na okus pri oblačenju in izgledu ter čas, ki ga lahko temu nameniš, je gotovo lažje imeti kvalitetna oblačila, obutev, make-up, frizuro, stilista… z več denarja, časa in možnosti. Vsekakor pripomore tudi več brezskrbmosti.
Ženska z resnimi eksistenčnimi skrbmi, triizmenskim delom in sebi enako utrujenim partnerjem gotovo nima možnosti toliko skrbi posvečati izključno sebi. Z rokami v zemlji in čistilih, s sključeno držo od dela in podočniki od utrujenosti in nizkocenovnimi oblačili pač ne izgledaš kot razstavni eksponat.

Ampak ženstvenost je prirojena, le malce jo lahko dodelaš z vsem zgoraj naštetim.

Obratno tudi velja. Imaš zgoraj nekaj dobrih pojasnil.
Nad štorasto, grobo žensko lahko pošlješ najboljše stiliste sveta, pa bo še vedno kramp.
Poglej recimo Camilo- angleško kraljico. Pa nič proti njej, ampak ob vsej negi, denarju, kraljevskem življenju – se ti zdi ženstvena v takem smislu, kot večina ljudi to razume?

Kako dober primer! Kamila kot kramp! Res je!

Ženstvenost imaš ali pa nimaš!  Poznam eno resnično ženstveno, nežno žensko, ki trdo dela, polno skrbi, a je res ženstvena. Ob boljših finančnih razmerah bi bila za na naslovnice!

get a f*** life, 23.11.2024 ob 21:30

Ne posplošuj na vse moške. Večina ni tako ruknjena kot teh par ki tu visite. So čisto normalni in ne bluzijo take gluposti kot vi. Tudi drkajo ne sami za ekrani 🙂 Obstaja razlog zakaj ste sami…večina moške populacije ni samske. 3/4 odraslih slovencev nad 20 let je v vezi. Obstaja razlog zakaj niste med njimi.

Rečmo ok ampak zdej si isto preložila na nas. Pise da neverniki zanikajo.

Ok mi smo kr eni…. samo kaj bi pa tem dobrim rekle?

A oni želijo od zenske kaj drugace?

A zenske vase starosti in vasega stanja zlahka dobijo moskega ki si ga zelijo?

Lej. Treba bo delat na sebi. In to trdo delat na sebi.

Nocem zalit ampak zelo zelo grde in odvratne karakterje imate.

Prej sem neki kontal.

Da bi vsaj priznale. Pac ok je tako, nimas kaj… gremo poiskat skupno resitev. Ves da se tistemu ki prizna, polovico oprosti.

Ve pa do konca stari… nenenennenenennee

Lej te uprasam a je res mozno da se tlele z vsakim zapisom, cisto vsak moski moti? Da nima prav? Da niiič ni res kar reče? 😧

Jah menda res je tako.

Lej. Noben pameten nebo sledil temu vasemu. Pustil da ga taka vodi. Ve verjamete u pravljice.

Beli vitez gor..si se malo razjezu? Sej bi še kaj napisal..ampak ko mi butli začnete z vezami mahat..mi je jasno da ne razumete nič. Škoda mojega cajta kaj razlagat.

bozomon, 23.11.2024 ob 21:51

A zenske vase starosti in vasega stanja zlahka dobijo moskega ki si ga zelijo?

Lej. Treba bo delat na sebi. In to trdo delat na sebi.

Nocem zalit ampak zelo zelo grde in odvratne karakterje imate.

Prej sem neki kontal.

Da bi vsaj priznale. Pac ok je tako, nimas kaj… gremo poiskat skupno resitev. Ves da se tistemu ki prizna, polovico oprosti.

Ve pa do konca stari… nenenennenenennee

Lej te uprasam a je res mozno da se tlele z vsakim zapisom, cisto vsak moski moti? Da nima prav? Da niiič ni res kar reče? 😧

Jah menda res je tako.

Lej. Noben pameten nebo sledil temu vasemu. Pustil da ga taka vodi. Ve verjamete u pravljice.

Zanimivo, kako ravno ti kritiziraš karakter kogar koli. Če strnemo: osnovno šolo si zaradi neprilagojenega in kriminalnega vedenja poskušal končati v Planini. Najbrž ti ni uspelo ker sam praviš, da nisi hodil k pouku, ampak si naključno žgal lase učiteljicam, ki bi po tvoje morale biti pokrite. Nadaljeval si po zaporih, službe niti ne iščeš niti ne bi mogel najti, tudi če bi hotel, obtičal si na materini grbi, cele dneve si na raznih forumih, niti slovenščine se nisi naučil, saj se nisi šolal, stikov z ljudmi, vsaj slovenci, pa itak nimaš.  Ženske nimaš, otrok nimaš, službe nimaš. Ves čas pa zate ni ovire, da ne bi kritiziral ljudi na forumih, pretežno seveda ženske.

Praviš, da bo potrebno “trdo delat na sebi”. A to tako, kot ti “delaš na sebi”? A tu je mišljeno citiranje koranskih stihov in prepričevanje ljudi, da ženska sodi za štedilnik in da ji mora biti moški gospodar. Po možnosti tak neuki  luzer kot ti, ki je pol življenja preždel po prevzgojnih domovih in zaporih. Hmmmm, ne bo šlo. Po moje tudi svojo ubogo mater teroriziraš, ustrahuješ in ji jemlješ denar. Ne rečem dvakrat, da je ne pretepeš, če se te kdaj upa prositi, da si najdeš službo. Baba naj bo kar tiho, ne?

no ja, 23.11.2024 ob 23:04

Zanimivo, kako ravno ti kritiziraš karakter kogar koli. Če strnemo: osnovno šolo si zaradi neprilagojenega in kriminalnega vedenja poskušal končati v Planini. Najbrž ti ni uspelo ker sam praviš, da nisi hodil k pouku, ampak si naključno žgal lase učiteljicam, ki bi po tvoje morale biti pokrite. Nadaljeval si po zaporih, službe niti ne iščeš niti ne bi mogel najti, tudi če bi hotel, obtičal si na materini grbi, cele dneve si na raznih forumih, niti slovenščine se nisi naučil, saj se nisi šolal, stikov z ljudmi, vsaj slovenci, pa itak nimaš.  Ženske nimaš, otrok nimaš, službe nimaš. Ves čas pa zate ni ovire, da ne bi kritiziral ljudi na forumih, pretežno seveda ženske.

Praviš, da bo potrebno “trdo delat na sebi”. A to tako, kot ti “delaš na sebi”? A tu je mišljeno citiranje koranskih stihov in prepričevanje ljudi, da ženska sodi za štedilnik in da ji mora biti moški gospodar. Po možnosti tak neuki  luzer kot ti, ki je pol življenja preždel po prevzgojnih domovih in zaporih. Hmmmm, ne bo šlo. Po moje tudi svojo ubogo mater teroriziraš, ustrahuješ in ji jemlješ denar. Ne rečem dvakrat, da je ne pretepeš, če se te kdaj upa prositi, da si najdeš službo. Baba naj bo kar tiho, ne?

AJoj😅

Ma gledu sm kosednarja pa tega fabija al kaj je…

Zajebano.

Čekamo muslimana! Nek ga Allah pomogne u borbi. Amin.

A za to tvoje. Imal do drugo iz tvojih usta nego laži?

bozomon, 23.11.2024 ob 23:20

AJoj😅

Ma gledu sm kosednarja pa tega fabija al kaj je…

Zajebano.

Čekamo muslimana! Nek ga Allah pomogne u borbi. Amin.

A za to tvoje. Imal do drugo iz tvojih usta nego laži?

Kakšne laži? Sam si pisal da si bil v Planini, da si zažigal lase učiteljicam, ker niso nosile rut. Enkrat si pisal tudi o tem, da si bil v zaporu. Pisal si o tem, da nimaš službe in niti ženske. Da živiš pri mami. Kaj točno je laž?

Ja. Bil sem tam. Zasluzil sem si da sem tam. Ni bila nobena nepravda, krivda nasprotnega spola. Izključno moje početje in moje napacne odločitve. Nevalja to što sam radio. Ni dobro. To se NE počne. To vse tako mislim in cutim. Takrat sem sicer vedel da se to ne pocne ampak se nisem oziral. Nisem kot hvala Bogu danes stremel k temu da je treba bit boljsi clovek.

Mozes li ti??? Ti sam napad zacnes. Tepes mamo… jemljes ji denar… a mislis da ona ne pozna 113? Ma za 10 minuta me izbaci😅

Nikol nisem rekel, razen mogoce v sali, pa se to se ne spomnim, da kao zenska sodi za stedilnik.

Mniipuliras. Pises tam da vecina moskih ni kot kao mi tuki. Kaj je z večino??? Zakaj vas nocejo? Nocejo na nacin kot si ve zelite.

A lahko ti priznas?

Lej… hotelo ne hotelo… skusalo skrit.. prikrit… zmanipulirat… vedno je kot piše.

Transparentno ni. Nisi v stanju odgovorit. Kamoli priznat. Kje sele priznat zmoto. Niste zastojn nevernice. Nobenemu moskemu se na da dajat s takimi osebami. Pa še nic nima od tega. Rabljeno tamalo in malo povesenih joskic. Pa ni to tolk vredno da se mu dnevno ob vas dviguje pritisk in ga tisci v prsih. Spregleda vas vsak kakor usta odprete. Poskodovane in ogabnega karakterja. Sramota za starse. Unicle in zafurale ste si zivljenje. Same. Ne mi rect da nimate svobodne volje? A se tu me boste skusal budalo narest? A to replika dovoli da ji kdo pametuj? Nima svobodne volje? Je dovolila da ji kdo govori? Same ste se odlocale. Zdej žri to.

Idu sunetlije.

https://m.youtube.com/watch?v=A4OSyWLeizo&pp=ygUMbWlyYW4gZmFiamFu

Dobr fajt je biu.

samski cinik, 23.11.2024 ob 20:50

Ma kake boginje, se vam babam počasi kisa že? ve ste samo ljudje z malo drugačnimi spolnimi organi. Stopite že na zemljo.

Seveda smo boginje, saj damo /podarimo življenje. Imamo intuicijo in veliko večjo notranjo moč, kot pa moški.

Ženske damo  duši možnost, da se preko našega telesa ‘utelesi’ na tem planetu. Kaj ni to veličastna kreacija? Brez nas ne bi bilo življenja, umetnosti, mehkobe …

Za vsakim uspešnim moškim, stoji uspešna ženska.

Na Zemlji, 24.11.2024 ob 07:28

Seveda smo boginje, saj damo /podarimo življenje. Imamo intuicijo in veliko večjo notranjo moč, kot pa moški.

Današnjim ženskam bi se od prepotentnosti že težko bolj kisalo.  Boginje z blazno notranjo močjo???

A ti slaboumno bitje sploh veš kaj je izvor ‘notranje moči’?  To, da si v življenju uspešno šel skozi še pa še zajebanih zadel.  Tako se človek utrdi.  Kako neki se bo utrdila povprečna zahodnjakinja, ki je vsestransko proviligirana, zaščitena in ujčkana, da ji ja ne bi bilo hudega, pa kljub temu indoktrinirana v prepričanje, da je žrtva?  Današnje ženske še veste ne kaj je notranja moč.

New Report

Close