Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zgaga, kaj pomaga?

Zgaga, kaj pomaga?

Res, kaj pomaga, ko te ornk peče nosečniška zgaga??

Vem, da Donat, sam ga nimam. A je še kak recept?

Ne morem ugotovit, al me peče na splošno, vsake tolk cajta, al me peče samo po določeni hrani….

Hvala bogu se mi to dogaja samo v nosečnosti, drugače nimam nikoli problemov z zgago!

Hvala, lp

Menda mleko, probaj.
Mene je tudi pekla, pa mi je Donat pomagal, mleka nisem nikoli poskusila, ker ga ne maram 🙂

********************************************************************************* Življenjska sreča se ne meri s številom vdihov, ki smo jih naredili, temveč s trenutki, ki so nam dih vzeli!

Lahko vzameš Rupurut oz. Rutacid, vendar je meni precej pomagal limonin sok.
lp

Ja, sem ravno hotela to napisat: RUPURUT ali RUTACID, samo preberi navodila če to kot nosečnica smeš ! Jaz imam stalno večjo zalogo doma, ker imam dosti problemov s tem…

pREPEČENEC.

Lahko, brez skrbi. Meni jih je predpisala ginekologinja v nosečnosti. Sicer pa, če jo je strah in tega nima pri roki – žlička limoninega soka. Lep večer.
lp

Vsekakor pomaga navaden tekoc jogurt.

Malo sode bikarbone poplaknat z vodo. Meni je pomagala. Če je škodljiva pa ne vem. Meni in mojemu otročičku ni nič škodila.

Ja, Rupurut lahko ješ tudi v nosečnosti, mi je ravno zadnjič ginekoliginja rekla, da brez problema tam do 5 tablet na dan. Hvalabogu, ker jaz brez njega že prve nosečnosti ne bi preživela. :((

Drugače pa meni zelo pomagajo tudi mleko in mlečni izdelki, predvsem tisti bolj “kisli”: navaden jogurt, kislo mleko, tudi kisla smetana mi dobro naredi v želodcu.

Pomaga tudi, da med obroki grizljaš albert kekse, grisine, navaden kos kruha ali kakšno drugo “nevtralno” stvar. V glavnem treba je gledati na to, da nikoli nimaš čisto praznega želodca. In je res precej bolje.

Uff, kar nekaj stvari…

Rupuruta rajši ne bom vzela, pa ne da bi se bala zarad nosečnosti, ampak jst sploh ne znam jest tablet in se jih izogibam kolikor le lahko…

Bom pa poskusla z mlekom al pa jogurtom al pa prepečencem….

Sicer pa pravjo, da ko te peče, takrat otročku rastejo laski::)))))

Zato bom že potrpela, glavno da bo naše dete melo lase, ko se bo rodilo::))))

Hvala

ko me je nosečnosti pekla zgaga sem jedla laibnic piškote in pila mleko. Najbolj je sicer pomagal navadni jogurt, ampak samo trenutno 🙁 potem je pa samo še bolj pekla

Meni je pomagalo mleko – ampak samo požirek. Več kot en požirek je zadevo samo poslabšalo.

No, da poročam!

Zaenkrat mi je mleko pomagalo:::))))

(trkam na les)

lp

Jaz si naredim vsak večer čokolino in nimam potem nobenih težav, sicer pa izgleda skoraj tako kot da bi bila kakšen zmaj in bruhala ogenj, tako me žge…

Banana in mleko…..mleko sem si vsak večer nesla kar v spalnico, ker sem ga pila po požirkih – vsak požirek je pomagal za kakšnih 5 minut. Lask pa smo imeli veliko in jih imamo še pri osmih mesecih res bujne…..to odtehta zgago.

lp

New Report

Close