"Zgledu, kdo bo več zaprl, ne bom sledil," je dejal na vprašanje ali bo sledil ukrepom v Mariboru in na Ptuju.
Žepanu očitno ni dobro. On je narejen za množice, za izredne razmere ni pravi. Ima preveč rad ljudi in druženje, da bi zaprl karkoli. Da o provizijah ne govorimo. Le teh od lokalov v mestu ne bo več. Moral bi zapreti vse kafiče za Ljubljanico, enega na Gradu so na novo odprli. Poskrbel je za svoje ljudi, hvali se, da delajo od doma, mi meščani se mu pa jebemo. Na popu ob destih je bil videt koronavirusen. In zato ga kaj malo briga za druge, ker ima očitno s sabo veliko dela.
Slovenci nismo zreli za demokracijo. Rabimo bič, da upoštevamo navodila. Hlapci, ki jim mora gospodar začrtat mejo. Priti bi moral ukaz neposredno z vrha, da so izredne razmere in temu primerni ukrepi. Zdaj je Janković pokazal, da mu je dobiček daleč nad varnostjo ljudi. Poleg tega je to čisti kontra JJ. Vrtičkarsko napenjanje mišic kdo bo koga.
Državljani smo pač kolateralna škoda. Pa če bi se virus širil le med tistimi, ki ne spoštujejo priporočil, ne bi bilo posebne škode. Bi šlo za naravno selekcijo. Tako pa ga bodo širili dalje tudi nedolžnim. Janković je za zmeraj izgubil moj glas.
Ojej, Zoki! Če ne bi imela pred nosom štirih kafičev, polnih z več desetimi mladci, bi verjela, da ni potrebe po zapiranju lokalov. Tukaj ga Zoki lomi. Ljudje niso disciplinirani in župan jim še drži štango. Na račun nas, ki se ravnamo po navodilih. Zoki, še enkrat bo treba premisliti, resno! Ne želimo si italijanskega scenarija.
Vceraj me je Arsenovic pozitivno presenetil. Pa tudi zrele in zelo uvidevne izjave mariborskih gostincev. Pokaze pa spremljanje tega virusa po svetu dobro sliko, kaj je dandanes kje najbolj pomembno. So drzave in regije, ki jasno dajejo prednost zasciti najranljivejsih skupin, in so take, ki scitijo predvsem gospodarstvo, kapital, profite, na racun prepoznih ukrepov (ali odsotnosti le-teh).
Slovenci nismo zreli za demokracijo. Rabimo bič, da upoštevamo navodila. Hlapci, ki jim mora gospodar začrtat mejo. Priti bi moral ukaz neposredno z vrha, da so izredne razmere in temu primerni ukrepi. Zdaj je Janković pokazal, da mu je dobiček daleč nad varnostjo ljudi. Poleg tega je to čisti kontra JJ. Vrtičkarsko napenjanje mišic kdo bo koga.
Državljani smo pač kolateralna škoda. Pa če bi se virus širil le med tistimi, ki ne spoštujejo priporočil, ne bi bilo posebne škode. Bi šlo za naravno selekcijo. Tako pa ga bodo širili dalje tudi nedolžnim. Janković je za zmeraj izgubil moj glas.
[/quote]
Prav ima. Butli poslušate navodila, lažniva propaganda gre pa samo za virus navadne gripe, ki se prenaša iz človeka na človeka.
Ofce, čakte še, glavno pride.
Prav ima. Butli poslušate navodila, lažniva propaganda gre pa samo za virus navadne gripe, ki se prenaša iz človeka na človeka.
Ofce, čakte še, glavno pride.
[/quote]
Zdravnica, s katero imam zdaj že odrasle otroke, pravi, da se ljudje sploh ne zavedajo, kako je stanje resno. Najini odrasli otroci niso tako otročji kot si ti, ker so ti možgane pojedli žuri.
In potem je na tem forumu še huje, ko se oglasijo odrasle ženske, ki izpričujejo neverjetno otročjost. Kam bomo prišli s takimi ljudmi?