Najdi forum

Splash Forum Koronavirus "Zgledu, kdo bo več zaprl, ne bom sledil," je dejal na vprašanje ali bo sledil ukrepom v Mariboru in na Ptuju.

"Zgledu, kdo bo več zaprl, ne bom sledil," je dejal na vprašanje ali bo sledil ukrepom v Mariboru in na Ptuju.

Kaj pravi ljubljanski župan?

Ljubljanski župan Zoran Janković je zavrnil očitke, da se zadnje dni ni dovolj oglašal, dejal je, občina dela vse za zaščito občanov, pohvalil je navodila pristojnih in ljudi pozval, da jih dosledno upoštevajo.

Ovčke hja, na vrsti ste šele za denarjem. A sedaj vidite kako je revežem?

Ta človek – janković – je tako dober, da bi ga morali ljudje nositi na rokah. Predvsem okuženi…

Cela država fura samoizolacijo, v LJ pa imajo veselico.

Mislim da bi mogla tule vlada dat direkrivo naj se lokali zaprejo,ne občine. Kje je smisel da so se zaprle šole in se ukinja javni prevoz, vsi šoping centri in kafane bodo pa delale?

Žepanu očitno ni dobro. On je narejen za množice, za izredne razmere ni pravi. Ima preveč rad ljudi in druženje, da bi zaprl karkoli. Da o provizijah ne govorimo. Le teh od lokalov v mestu ne bo več. Moral bi zapreti vse kafiče za Ljubljanico, enega na Gradu so na novo odprli. Poskrbel je za svoje ljudi, hvali se, da delajo od doma, mi meščani se mu pa jebemo. Na popu ob destih je bil videt koronavirusen. In zato ga kaj malo briga za druge, ker ima očitno s sabo veliko dela.

Bo dovolil tudi to otvoritev?? Če to naredi, bo Ljubljana čez par dni imela par sto okuženih več. Upam, da mu ne bodo dovolili !!!!

Vlada bi lahko (mogla) dala direktivo, da se lokali zaprejo. To je premalo – vlada tako direktivo MORA dati.

Slovenci nismo zreli za demokracijo. Rabimo bič, da upoštevamo navodila. Hlapci, ki jim mora gospodar začrtat mejo. Priti bi moral ukaz neposredno z vrha, da so izredne razmere in temu primerni ukrepi. Zdaj je Janković pokazal, da mu je dobiček daleč nad varnostjo ljudi. Poleg tega je to čisti kontra JJ. Vrtičkarsko napenjanje mišic kdo bo koga.
Državljani smo pač kolateralna škoda. Pa če bi se virus širil le med tistimi, ki ne spoštujejo priporočil, ne bi bilo posebne škode. Bi šlo za naravno selekcijo. Tako pa ga bodo širili dalje tudi nedolžnim. Janković je za zmeraj izgubil moj glas.

Ojej, Zoki! Če ne bi imela pred nosom štirih kafičev, polnih z več desetimi mladci, bi verjela, da ni potrebe po zapiranju lokalov. Tukaj ga Zoki lomi. Ljudje niso disciplinirani in župan jim še drži štango. Na račun nas, ki se ravnamo po navodilih. Zoki, še enkrat bo treba premisliti, resno! Ne želimo si italijanskega scenarija.

A si morda osamljena, bi rada okusila spolnost? Jaz sem iz Zasavja in nimamo nič okuženih, z Ljubljančanko se pa še nisem dal dol, tako da bi se dal sedaj. Samo enkrat se živi, seksajmo od zadaj kot pravi Zmago Jelinčič.

Dokler bodo podjetja in tovarne z več 100 zaposlenimi ljudmi delovala, so vsi ukrepi brezpredmetni. Lokali s par ljudmi še najmanjša težava, če je v podjetjih in tovarnah po več, kot 100 ljudi.

Vceraj me je Arsenovic pozitivno presenetil. Pa tudi zrele in zelo uvidevne izjave mariborskih gostincev. Pokaze pa spremljanje tega virusa po svetu dobro sliko, kaj je dandanes kje najbolj pomembno. So drzave in regije, ki jasno dajejo prednost zasciti najranljivejsih skupin, in so take, ki scitijo predvsem gospodarstvo, kapital, profite, na racun prepoznih ukrepov (ali odsotnosti le-teh).

Zoki je baje gospodarstvenik! Vsaj tako so govorili ob njegovih začetkih županovanja.

Slovenci nismo zreli za demokracijo. Rabimo bič, da upoštevamo navodila. Hlapci, ki jim mora gospodar začrtat mejo. Priti bi moral ukaz neposredno z vrha, da so izredne razmere in temu primerni ukrepi. Zdaj je Janković pokazal, da mu je dobiček daleč nad varnostjo ljudi. Poleg tega je to čisti kontra JJ. Vrtičkarsko napenjanje mišic kdo bo koga.
Državljani smo pač kolateralna škoda. Pa če bi se virus širil le med tistimi, ki ne spoštujejo priporočil, ne bi bilo posebne škode. Bi šlo za naravno selekcijo. Tako pa ga bodo širili dalje tudi nedolžnim. Janković je za zmeraj izgubil moj glas.
[/quote]
Prav ima. Butli poslušate navodila, lažniva propaganda gre pa samo za virus navadne gripe, ki se prenaša iz človeka na človeka.

Ofce, čakte še, glavno pride.

Zaprtje lokalov, prenehanje vožnje mestnih avtobusov in potniških vlakov bo začelo veljati jutri.
Povzeto po poročilih TVS ob 13h.

Prav ima. Butli poslušate navodila, lažniva propaganda gre pa samo za virus navadne gripe, ki se prenaša iz človeka na človeka.

Ofce, čakte še, glavno pride.
[/quote]
Zdravnica, s katero imam zdaj že odrasle otroke, pravi, da se ljudje sploh ne zavedajo, kako je stanje resno. Najini odrasli otroci niso tako otročji kot si ti, ker so ti možgane pojedli žuri.
In potem je na tem forumu še huje, ko se oglasijo odrasle ženske, ki izpričujejo neverjetno otročjost. Kam bomo prišli s takimi ljudmi?

Hmnja….. In deloval je vizuelno zelo nezdravo, bolno.

Hmnja….. In deloval je vizuelno zelo nezdravo, bolno.
[/quot]

Ob 1 na prvem programu rtv tudi.

Me prav zanima, kako so šalce, kozarci razkuženi? Že tu je pa še kako možen prenos okužbe, žal. Ljubljano v karanteno s policijsko uro, kazni pa bo!!!!

Mogoče je pa res kužen. Namreč prvi znaki so ravno blaga prizadetost in umirjenost.

Lj v karanteno in naj se okužujejo med sabo, ostali bomo pa lahko normalno živeli.

Saj ni treba, da kaj zapreš, primitivni janković. Bo že dovolj, da boš ti nekoč zaprt. Takrat pa bomo dobili zadoščenje, verjemi. Veselica bo!!!

Verjetno je na pomirjevalih,ker se mu maje prostost.

Oh, on je prizadet odkar je na svetu!

New Report

Close