Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Zgodba o Ani – la

Zgodba o Ani – la

Včeraj sem jo prebrala. Zelo navdihujoča resnična zgodba. Neverjetno je česa je zmožna človeška volja in kako daleč smo včasih od smisla življenja. seveda me zanima vaše mnenje, tistim, ki je niste prebrali pa jo toplo priporočam.

Tudi sama sem jo prebrala pred časom in tudi mene se je močno dotaknila. A takih ljudi dandanes več ni, oz. bi jih lahko preštel na prste ene roke.

S si morda prebrala Tretje oko od T. Lobsang Rampe in tudi njegovo Votlino prednikov? Če ti je bila všeč zgodba o Ani La, ti bosta tudi tidve knjigi ali pa morda Skrivnostna življenja Aleksndre David Neal.

Obilo bralnih užitkov in lep dan.

Hi!
Bi mi lahko prosim ena povedala avtorja knjige in čisto kratko vsebino, o čem knjiga sploh govori?!
Lep dan!

Avtorica je Adelaide Donnelley. Vem, da je knjiga resnična zgodba neke tibetanske nune. Knjiga me še čaka na knjižni polici, ampak se veselim trenutka, ko jo bom vzela v roke.

Ej!

Jaz sem brala knjigo ravno na popotovanju po Nepalu in me je TOTALNO navdušila. Ker sem jo brala v okolju, ki je podobno kot v knjigi (pa ne ravno politično …), vem, da je tam še veliko takšnih ljudi …

lp

Tini

New Report

Close