Zgodba o kontejnerjih
Če hočeš razumet žensko logiko, si moraš zamisliti en velik smetnjak.
Smetnjak metaforično predstavlja (npr.) spletne portale, ki združuje zavržene odpadke (moške) iz cele države. V njem najdeš te smeti kot so psihopati, ločenci, poročeni, v zvezi, manijaki, posesivneži,.
Drži, da gre za smeti in ne za novo človeka vredne robo, ampak vseeno, te smeti žensko nič ne stanejo. Smeti so ji na voljo zastonj. Ponujajo se ji kar same. Kadarkoli se ženska pojavi pred smetnjakom, iz njega kar rinejo smeti ven, ki bi šle z njo nazaj domov. Smeti je toliko, da sploh ne ve kero naj vzame. Ta občutek “ni mi treba iti v službo, ker je toliko smeti, da bom za vedno preskrbljena” žensko drži v stanju, da raje celo življenje po smeteh brska (ali strada – samska), kot pa da bi šla v službo.
Ampak čisto zares bi se mogla vsaka ženska en dan vprašat. A bom celo življenje po smeteh brskala ali si bom končno sama poiskala eno službo? Težko je spoštovat, težko je ceniti žensko, ki sebe ne zna ceniti toliko, da bi znala od lastnega švica živeti in raje, kot prava lenoba, brska po smeteh.
Ženske so fenomen. Skozi desetletja so se “zbunile” za boljše službe in za boljše plače, ampak kar pa se tiče odnosov pa še vedno raje tavajo med smeti (ker so brezplačne) kot prave klošarke.
Pa še tole bi dodal, kar mislim da se bi mnogi strinjali.
Ženske zelo rade izbirajo med smetmi in ko že pač najdejo nekaj, kar se jim zdi še uporabno, v smeteh, to odnesejo domov, …začnejo peglat, likat, kuhat, dajat svoj denar, vse v upanju da bi lahko to smet od moškega spremenile v moškega, kot so si ga vedno želele. Običajno se ta zgodba konča tako, da se moški ne spremeni, ženska tako spozna da bo smet vedno smet in ga nažene v tri p.m.
Nauk: Ja, ženske rade spreobračajo napačne moške v prave moške, to pa predvsem zato ker te ženske moške najdejo samo v smeteh, ker so zastonj in ker ni treba za njih nič delat, ker se ponujajo sami hehehe.
In še tole:
Sodnica Judy (Judy Sheindlin), v Ameriki poznana kot feministka in zelo direktna oseba, je v oddaji Ellen Whos izjavila zelo modre besede:
(glej med 0:45 do 1:30)
https://youtu.be/vTrGm3GPlOE?t=45s
Kdor ne razume angleško:
Judy: “Prav tako mislim, da ženske delajo grozne napake. Običajno so tako brezupne, da bi čimpreje gnezdile, da gredo v lokal in poberejo prvi primerek prave smeti, ki se jim ponuja, nato pa se obrnejo in mu rečejo: “Tukaj imaš ključe mojega avta, prosim preseli se k meni, tukaj imaš kreditno kartico”, nato pa so nekega dne presenečene ko: Avta ni več, kreditna kartica je prekoračena, one pa so še vedno samske. In zdi se da kar naprej ponavljajo ta vzorec, ponovno in ponovno. In to me zelo razjezi, ko so ženske tako izkoriščene.
Ellen: Zato ne hodim z moškimi.
Torej ne samo moški, še ženske vedo, da je nekaj hudo narobe z njihovim načinom razmišljanja v odnosih.
Vsrm je skupno da imajo zelo rade denar, trdega tiča na dohvatu ruke. In potem se začne … da one nekaj bi pa nevejo kaj. In potem bi to kar ima frendica pa sosede pa sodelavke… in potem je kurbarija pa kreg še vojne zakuhajo.
Ne rečejo zaman kjer hodič ne zmore tam babo pošlje.
In ne ne sovražim žensk.
Tale Ellen je pa gotovo srečna, ja z žensko. Dva PMS ja na kupu, sitnoba, tečnoba, omg. Se mi zdi, da ne more bit nič hujšega kot dve babnici skupaj. Skoraj ne more bit moški tolk grozen, razen, če je kak psiho. To so ženske s pomankanjem moške energije in so čisto out. Take imajo z moškimi največ problemov in take tudi nabasajo na kretene oz. smeti, kot se je izrazil predhodnik. Težava seveda tiči v pomankanju očetovske figure ali odsotnost očeta…
Mirsade mislim, da zelo dobro poznaš logiko kloniranih sodobnih žensk. To je seveda približno 50% populacije. Škoda, da se giblješ v tem 50% kardašian stajlu.
Imam oči in gledam. Saj jih takoj vidiš, vseh starosti in oblik.
Včasih so se kurvale bolj zasebno in to skrivale zdaj se prav ven mečejo s tem.In potem se čudijo da se nanje lepijo takšni moški. Saj drugega niso vredne, oz. jih normalni ne povohajo.
Kaj je pa normalen fant tam v 20, ja takšen da nima kup tetovaž pa brade telo pa kot en 10 letnik, ozka ramena in brez mišičevja.
Po pravici kaj drugega kot lukno nemorjo videt ker današnje najstnice so polom.
Sem že v letih kar zvem o mladih frajlah mi pove nečak…
Me zanima te ki se družijo z najslabšim kar premore moški spol, koliko jim takoj da noge narazen in so vse blažene da so ga fasale?
Zgleda, da se bodo morale zbunit še glede dobrih moških, če imajo tak vpliv, da s tem vse dosežejo. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.