Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Zgodilo se je…

Zgodilo se je…

Vsak ima v sebi kak skriti zamolčani sexi pripetljaj,dogodek,ki se je zgodil spontano,tako hitro,nepričakovano,recimo na kakšni žurki,zabavi,prireditvi,mogoče na slavnostni večerji vesele družbe ali pa celo na slavju poroke zvečer,morda na veselici,kjerkoli.Meni se je to zugodilo na neki žurki.Prišel je folk iz vsepovsod in takoj mi je v oči padla privlačna črnolaska.najini poglwedi so se večkrart srečali,popili smo že kar precej alkohola in …zgodilo se je da sva se zunaj stran od vseh pijana dala dol,strastno na hitro.Potem pa kot da ni bilo nič.No pogledi so ostali,ona ni bila še poročena,imela pa je fanta ,ki ga ni bilo na žurki.Pač alkohol in privlačna strastna energija sta naredila svoje.Danes se še vidiva ene 3x na leto a se samo pozdraviva.Dogodek mi je ostal v trajnem spominu,ker se je zgodil tako nepričakovano,iznenada in brez posledic,pa za to veva samo midva.Pa ve?Se vam je kdaj kaj podobnega zgodilio?

Ja se je 🙂

Bilo je super fajn 🙂

Pred leti sem bila v neki rahli depresiji. Mah to je bilo kakšno leto po končani srednji se mi zdi 🙂 ne vem točno.

No v glavnem odločila sem se, da se odklopim, da grem za 2 meseca nekam drugam. zato sem si poiskala delo na primorskem. Tam nas je bilo več mladih, živeli smo v prikolicah… čez dan delali zvečer pa se zabavali, nevem če sem kdaj spila toliko alkohola kot v tistih 2 mesecih.

No nek večer smo pripravljali vodni napad (balončki) na goste, ki so bili tam – vsi mladi plavalni učitelji.

No napad je uspel, 🙂 zabavali smo se… potem smo ga skupja pili. Vsaka/vsak je ujel svojega…. ne malo za tem smo končali v bazeno…. in še manj za tem v prikolici. Jazsem bila res z enim fantom, kar dolgi rjavi kodrasti lasje, razvito telo-plavalec, modre oči… bilo je eno noč, divje , strastno…:)

Je pa zanimivo to, da sva se ta isti dan cen dan pogledovala, ko je vsak opravljal svoje delo, tisti večernisva sedala skupaj za mizo.. ko smo se pa odpravljali proti bazenu pa so zavore popustile 🙂

Drug dan so odšli domov 🙂

********************************************* We all know that cats rule the world!

Moja poletna romanca…

19.julija lepega leta 2006 sem bila na portoroški plaži in je k meni prišel turk…

Prec mi je bil všeč in sva flirtala in v njegovih očeh sem se izgubila…

Zmenila sva se zvečer, in predno sva se dobila sem imela še malo moralnih zadržkov, ampak ko sem ga vidla s “tono” želeja v črnih laseh in pa z rdečo majico in gor napisano Living la vida loca me je čist “sesul”, prec sem bila mokra in sem komaj čakala, da sva pol šla v hotel in sem doživela neverjetno noč… edin mal škoda je ker je bil one night stand, pa čeprav me zdaj vabi v Turčijo si ne upam iti…

Veliko romantičnih dni vam želim
Eva Angelina

ko bi se mi le :-))))))))))

pa ni škoda, da mine in potem ni več nič od tega…??

Na žalost ga še nism doživel 🙁

Jaz pa sem doživela, na maturantskem izletu, s takim tipom, da dol padeš !!!! lušten kot cuker, ampak kaj naj, če je bilo samo za en večer… potem pa vsak svojo pot. on je namreč Hrvat in doma iz Rijeke…

Blagor enim! Meni pa se je vedno vsak tak “pripetljaj” podaljšal na leta…

Varal še nisem nikoli. Je pa res, da sem marsikdaj bil s punco, katere niti po imenu nisem poznal. In je bila akcija. Pač, mladi, pijani in zadeti. 🙂

Bili smo en teden na morju v Pineti misli imeli smo večerni ples .
Ko prvič so prišli k nam neki zelo pijani fantje in punce .
Pa stopi k meni ena od punc ter me vpraša če gre lahko na ples .
Imela je plave kavbojke in črno majčko .
Vendar punca se mi je zdela prijazna lustna poštena in vesela .
Med plesom sva se zagledala in ustnic so kar žerele od pogleda na punco .
Ko sva se stismila v objem so prišli blizu zaposleni instruktorji in mi rekli da nebi kaj počel z punco .
Ko smo šli spati se jo lepo rekel da mi je zelo všeč in nakoncu sem jo nezno poljubil na lice .
No ponoči sem sanjal v njej kako se poljubljava .
Torej če nebi prišli instruktorji se bi zagotovo me plesom doteknila slakih ustnic .

New Report

Close