Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zgodilo se je …

Zgodilo se je …

… tisto česar sem se najbolj bala!!!! Zaljubila sem se .. in on je verjetno še bolj zaljubljen od mene.

Začnimo od začetka … čeprav ne bom pisala detajlov, ker potem smo lahko tu dva dni … :)))) Seveda sva se spet dobila na zboru in ko me je zagledal, so se mu oči prav zaiskrile. Veliko časa sva preživela skupaj … bilo je tudi par takih trenutkov, ki jih ne bom pozabila nikoli. Zvečer kljub neverjetno gužvi, ko smo se non stop zgubljali, me je on vedno našel in me stisnil k sebi. In sva plesala in sva se stiskala in … bilo je fantastično. Vendar … potem se je moglo končat … ko sva šla z miškotom spat.

V nedeljo je bilo še par takih nepozabnih trenutkov … včeraj pa … … …

Ostala sem doma, ker sem si vzela dopust in zjutraj me je štrknilo, da mu pošljem SMS … malo za šalo. Seveda je odpisal in jaz sem odpisala in on je spet odpisal … … in tako sva si non stop pošiljala take in drugačne SMS-e … In pol me je poklical. Tako lepo je bilo slišati njegov glas!!! In potem spet SMS-i in spet je klical in … … zmenila sva se, da greva zvečer na pijačo.

Hotela sem videt, koliko sploh misli resno in … ugotovila sem, da misli zelo resno. Včeraj je bil prekrasem večer. Štiri ure sva sedela v lokalčku in se gledala in se smejala in se izpovedala … in iz ure v uro … iz minute v minuto … sva bila bolj zagreta eden v drugega. Bila je že skoraj polnoč, ko sva se odločila, da je bolje, da greva domov, čene bo še kaj skurlo tam … in sva objeta šla proti njegovemu avtu … tam sva se poslovila … in šla vsak svojo pot. Ko sem prišla domov sem mu poslala SMS za lahko noč (ker mi je tudi rekel, preden je šel, da ga bo čakal) … in nato mi je on odpisal nazaj “NAjsvetlejša zvezda je moja, kateri sem naročil naj te čuva celo noč in ti pokloni najlepše sanje. PS. niti na pamet mi ne pride, da bi te imel za norca! Kar sem ti povedal je res in res čutim do tebe. Nočka.” Ob prebiranju SMS-a so mi polzele solze po obrazu.

Zjutraj ravno tako SMS za dobro jutro in potem še eden in še eden … in sedaj si bova verjetno pisala in se klicala cel dan … … …

Rada ga imam!!!

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

E moj Bugi!
A sem jaz pisal ta scenarij,al kaj?Saj to sem napisal že nekaj cajta nazaj.
Sam danes,ko mi v glavi malo šumi,mi en čuden scenarij nadaljevanja brli pred očmi…..
Cmoka Bugi!
Sp

Aja,še nekaj!
Nekaj v mojem scenariju pa zamuja……..razen,če si zamolčala!
;-))))))))))))
Sp

Sprevržko … zaenkrat nisva imela še čisto nič … samo zaljubljena sva do konca in … … joj joj … včerajšnji večer je bil nepozaben … in … … … kar ne morem prist k sebi. Tako ga imam rada … in take SMS-e mi sedaj piše, da se kar topim …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Bugi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Saj bi lahko tudi to predvidel….sam nekaj mi ne štima!
Stopnja največje ogroženosti!!!!
Vem,da sem te pumpal tudi jaz,samo nekaj se mi ne izide v tej tvoji(trenutni) pravljici.
Šajze!
sp

Kaj se ti ne izide?

LP, Bgv

Karkoli napišem….pa četudi boš prebrala,ne boš videla!
Si totalno zadeta.In to je lahko nevarno.
Bova kaj na MSN-ju rekla bolj pole.
Sp

Bugica…….Ko sem začela prebirat ta tvoj »roman« mi je začelo srčke kar divjati….Spomnila sem se namreč kako sem imela jaz pred leti iste občutke…ko hodiš z nekom, se zaljubiš v drugega…in potem ne veš več…koga ljubiš, koga imaš rad, do koga čutiš samo navezanost…Svet se ti postavi na glavo…Pa vendar……ko zagledaš NJEGA ti začne srce noreti, divje razbijati, ne veš kaj bi naredil……..zraven tebe pa stoji tvoj fant…..Kaj narediti, da ne bo opazil, da ti gledaš NJEGA, da ti srce gori za NJEGA….??? Ej Bugica…….ne bi bila rada spet v tvoji koži…….Vem, lepi so občutki, ampak vseeno čutiš, da nekaj delaš narobe, pa čeprav si ne moreš pomagat…Se mogoče motim? Samo še nekaj mi povej… Recimo potem, ko sta šla s tvojim fantom spat v šotor…kdo je bil v tvojih mislih? Si takrat mislila na NJEGA ali si ga pozabila, ko je bil tvoj miško s tabo…??? Kako je bilo, ko si se morala pred tvojim miškotom pretvarjat….v mislih, v srcu, v duši pa si imela NJEGA??? Povej mi….ker jaz poznam te občutke….CMOKA

Oh Zvezdi … NJEGA imam vedno v mislih … vsak dan bolj in bolj … danes pa še posebno … Zdi se mi, kot da se mi je svet obrnil na glavo … kot da sem dobila človeka, ki mi je pisan na kožo …

Saj tudi sama veš, da z miškotom ni vedno tako kot bi moralo biti … Veliko se kregava pa čeprav samo za brezvezne stvari … tudi on je zelo hitre jeze in vse … Saj sem že velikokrat razmišljala o tem, če ima sploh smisel biti skupaj … Saj ga imam rada … ljubim ga … (sedaj ne morem sicer več reči, da z vsem srcem … ker je tudi nekdo drug v mojem srčku) … samo … težko si je predstavljat takšno življenje z njim … čeprav sem se v teh letih prepričala, da si to želim …

Ne vem, Zvezdi … ne vem … Z NJIM mi je bilo včeraj tako lepo … in tako sva se zaštekala in vse … On je tak tip kot jaz … flegmatik, veseljak … veliko se smeje in uživa v smehu … in tako kot jaz ima rad veliko pozornosti in nežnosti … in ravno tako jo rad daje … To vidim tudi sedaj … ko mi že cel dopoldan piše SMS-e … pa klical me je samo zato, da sliši moj glas …

Neverjetni občutki … Samo sedaj moram premislit kaj si resnično želim. Miškota ne mislim imet za norca … ker si tega ne zasluži … in če bom čutila, da moj srček pripada drugemu … bom šla naprej … … …

Lp, Bgv

Prosim … napiši mi tukaj … ker ne vem kako bom imela danes čas bit na MSN … In res me zanima tvoje mnenje …

Lp, Bgv

To je to….premisli…….čeprav….

Veš kaj ti bom rekla…..pravijo, da se je včasih bolje odločati po pameti….tako sem se odločila jaz……..Tebi pa pravim NIKAR!!!

Odloči se tako, kot ti veli srce…….Boš videla, da bo sigurno prav….

Srce mi trenutno pravi, da pustim miškota in uživam s z NJIM, ki mi je v dveh dneh dal toliko veselja, toliko sreče … kot je verjetno z miškotom v vseh treh letih nisem doživela … … …

Ne vem … saj sem mu rekla že včeraj in tudi danes … POČASI … Rada bi ugotovila kaj res čutim … in rekel je, da razume … …

Prejle mi je poslal ta SMS: “Ko sva šla prosti avtu, tisti čas ne bom nikoli pozabil. Na poti domov, me je imelo da bi se obrnil in prišel nazaj in te močno objel. Najlepši večer mi je bil včeraj!”

Ohjoj … … … … … … … …. … … jaz se bom total stopila. Prej me je že klical in me vprašal, kdaj greva spet na pijačo … da me tako močno pogreša, kot da se ne bi videla celo večnost …

Lp, Bgv

Bugica moja……..to kar pišeš….me zadane total v moje srčke……..Čutim full ljubezni v zraku………In imaš srečo, če te miško razume…..ker ti bo full lažje….Veš kaj….privoščim ti! Iz vsega srca ti privoščim in želim srečo….

Bugi!
Čeprav se čutim sokrivega,da je do tega tvojega “veselja” prišlo,bi vseeno rekel,da premisli dobro!
V dveh dneh znamo moški igrati na vse instrumente ženskega telesa…..v treh letih pa ve ugotovite,ali so to le razglašene stare muzikalije,ali kaj več!
Premisli,sploh,ker nimaš več 18 let!
In naj to ne zveni,kot neko oviranje,čeprav se tako bere.Sploh pa zdaj sploh ne vidiš in ne slišiš!
Sp

Ne ne … miško ne ve še nič … na žalost … in vem, da ga bo zelo prizadelo, ko bo izvedel … :(((((( ON me razume … on ve kaj se dogaja …

Miškotu sem se tako grdo včeraj zlagala … Ko sem bila z NJIM na pijači me je miško klical, da je ravnokar končal delat in ko je slišal šunšur odzadej me je vprašal kje sem … in sem mu rekla, da sem s prijateljico na pijači … :((((((((

Me peče vest … joj kako me peče vest … … … Z NJIM nisva imela sicer še nič telesnega … niti poljuba (čeprav je na koncu večera zelo malo manjkalo) … vendar se počutim, kot da bi že varala … … ker mi srček bije za drugega … :(((((((((((((((((((

Lp, Bgv

Oh jaaa, tako mi je vse to poznano….
Ben, nardi taku: imej oba, fanta in ljubimca…
Druzga ti ne morem nič rečt, neč komentirat…
Smo vsi nekako tam-tam….

Papa in cmoka.

Niti poljubčka? še nikoli?

Jaz pa ne več,ueeeeeeeeeeee!
😉
Sp

Helči!!!!!!!! Ne uči je krive vere!!!!!!:)))))))))))))))

Sprevržko … nč bat … En tolko imam še v glavi, da preden bom naredila odločilni korak, bom trikrat premislila … ali pa celo 100X …

Sicer pa … ti nisi nič sokriv … Meni je vrelo not že od vsega začetka … in saj veš kako sem čutila … in da sem po vsakem zboru, ko sem bila z njim prišla bolj euforična nazaj … Kar je bilo včeraj pa je preseglo vse meje … in tej SMS-i in klic danes … … … to je … ne vem … … …

Saj ne rečem … mogoče res igra igro … normalno … Ko fant osvaja punco igra igro … tako kot ko punca leta za fantom … Vendar že to, da je sposoben toliko nežnosti … in tisti pogled … in vse … .. …

Točno ve, da tako hitro ne bom popustila … … … čeprav se držim le še za eno tanko nitko … … … ampak … … … ne obupa … … ..

Lp, Bgv

Ti pa tih bod!Že prideš za nami!
;-)))
Sp

sej ne, sej ne… mamika, hihi….

Niti poljubčka!!!! Včeraj me je tako imelo … vendar nisem hotela … … … sem uporabila vse zavore ki so mi bile na voljo in nisem popustila … …

Preveč bi se počutila krivo … že tako se …

Lp, Bgv

ti pa molči, ker imaš več ljubic naenkrat!!!!!!! ;)))))))

Vem, vem……..iz lastnih izkušenj ti povem, kako sem se počutila krivo…..Pa je bilo še nekaj več od poljubčka…..

New Report

Close