Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zgodilo se je …

Zgodilo se je …

Sam povej mi kje so!
Sem malo sled izgubil in razen Barbinih joškov sploh ne vem več,kako izgleda žensko telo!
😉
Sp

P.s.: A imaš še osmojene joške?Kaka slikca bi mi dobro dela zdej!

Kaj se dereš petelinček??!!:)))))))))

Eh….veš kaj…….vsak ve zase…….Je tako? Če komu paša…..naj ga oz. jo ima…….lubita mislim…………Vsak se odloča sam zase……..

Ti zdaj takoj pošljem nekaj,da boš videla,kdo je peteln v tem kurniku!
😉
Sp

A misliš petelinčka? Si mi ga enkrat že poslal…..

Ah,sem že zajebal!Kaj naj ti pa še pošljem?Sebe?
😉
Sp

Ja dej, no………….lepo zavitega v paketku……..pa s pentljico na vrhu….)))

Ma dej……resno……pošlji če imaš kaj………kakšno slikco…..

Ravno zato bi jaz rada prej razčistila … da ne bom prenašala okrog nobenega … Nočem da na koncu kdorkoli preveč trpi .. čeprav em, da to ne bo mogoče … :((((

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Hja…….saj veš kako gre tista pesem: “Ljubezen igra je za dva…..”

Bo že držalo……….Za tretjega prostora ni…….Imaš prav…….eden bo pa le trpel……čeprav tudi tebi ne bo vseeno……in boš potrebovala nekaj časa, da prideš malo k sebi……

Dobiš nekaj.Sam za boljšo predstavo,s kakim tepcem si dopisuješ.
😉
Sp

Ne ne … enega naenkrat … čisto dovolj … Čene mi bo srček počil … :))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Eden bo trpel ja … :(((( Ne veš kako se počutim slabo samo ko pomislim, da se miškotu niti sanja ne, kaj se dogaja … Sicer je opazil, da mi je ta všeč … in je tudi sam miško rekel, da če bova šla kdaj narazen bom sigurno poiskala NJEGA …. vendar se mu še sanja ne, da bova mogoče šla narazen prav zaradi NJEGA … :(((((((((((((((((((((

Mi bije srček … 100/h …

Lp, Bgv

A se še vedno kličeta in pišeta SMS-e? Mislim zdaj? Ti zato razbija srček?

Tako ja………..pridna!

Zdaj sem mu rekla, da imam polno dela, pa da enmalo prekinemo … čene bi verjetno cel čas ždela na telefonu … :)))))))

Srček pa razbija kot zmešan … ker stalno sam nanjga mislim … :)))))))

Lp, Bgv

No dej….čakam……..čakam……….Upam, da veš ta pravi mail……….???

:))))

Lp, Bgv

Hja………..in po eni strani si pa zdaj žalostna, ker nista več na “vezi”…je tako?

Petelinčka si mi zdaj že dvakrat poslal……….zdaj pa čakam še slikco od Sprevržkota………Ali pa si mogoče tako ponosen na tega svojega petelinčka, da mi boš sam njega pošiljal?:)))))))))

Dobiš stelči,dobiš,sam me nekaj digitalc zajebava….pa še z Bugi sva na MSN-ju!
Cmoka!
Sp

Mi je spet poslal SMS, da me pogreša … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) … he he … saj ne more, da se mi ne bi oglasil … :)))))))))))))))))))

lp, Bgv

Ga razumem……….tebe in njega…….ko te tako razganja…..poskušaš se držati nazaj, pa se ne moreš………….:)))))))

Bom čisto pridna tuki čakala……………CMOKA

Oh … … … sam kako lepo je bit spet … zaljubljen … Tako kot v najstniških letih … ko si se ure in ure gledal v oči … in nikoli ni bilo dovolj … :)))))

Lp, Bgv

No, nova na tem forumu ravno nisem, se pa sicer bolj malo oglašam in upam, da bo tudi moj nasvet kaj štel (četudi nisem ravno del “kletkine kompanije”)…

Bgv, ne vem, kaj imata s tvojim miškotom (kaj ne štima, kako je sicer resno…)… Tudi v podobni situaciji (na srečo) še nisem bila. Bi pa le potrdila to, kar je zgoraj napisal že Spreverzenc – moški znajo v dveh dneh pokazat res svoje najboljše strani (no, niso samo moški taki – to obvladamo tudi ženske). Ne samo v dveh dneh, to se lahko dogaja tudi teden, mesec, dva, tri… Sveža “ljubezen” je tako vedno najlepša. Težave se pokažejo kasneje, ko nekoga dalj časa poznaš, ko se z njim zbudiš, preživljaš cele dneve, vsako noč ob njem zaspiš. Takrat se običajno drug drugega vsaj malo naveličamo in si gremo s časom na živce, ne glede na to, kako radi imamo v resnici to osebo.

Takrat še kako “paše” če malo svež vetrc zapiha… Samo dvomim, da je to lahko TO. Spuščati se v razne avanture… Ne vem, no… Odvisno od tega, koliko tvoja vest prenese in kakšna oseba si. Jaz bi bila na tvojem mestu res previdna… Vzemi si raje čas, morda kak dan ali dva (zaradi mene tudi teden dni, kolikor je pač potrebno) brez miškota in “ta novega” – nič telefona, nič sms-ov, nič kontaktov skratka. Potem se ti pojmi počasi razčistijo, čustva malo pomirijo in zadeve postanejo bolj realne…

Ne vem, no… Kot pravim – nisem (še) bila v taki situaciji, sem pa že videla precej “zapravljenih” ljubezni zaradi takih dvomljivih situacij… Držim pesti, da se boš “pravilno” odločila in ti kasneje ne bo žal.

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

New Report

Close