Zgodilo se je …
Eden bo trpel ja … :(((( Ne veš kako se počutim slabo samo ko pomislim, da se miškotu niti sanja ne, kaj se dogaja … Sicer je opazil, da mi je ta všeč … in je tudi sam miško rekel, da če bova šla kdaj narazen bom sigurno poiskala NJEGA …. vendar se mu še sanja ne, da bova mogoče šla narazen prav zaradi NJEGA … :(((((((((((((((((((((
Mi bije srček … 100/h …
Lp, Bgv
Zdaj sem mu rekla, da imam polno dela, pa da enmalo prekinemo … čene bi verjetno cel čas ždela na telefonu … :)))))))
Srček pa razbija kot zmešan … ker stalno sam nanjga mislim … :)))))))
Lp, Bgv
No, nova na tem forumu ravno nisem, se pa sicer bolj malo oglašam in upam, da bo tudi moj nasvet kaj štel (četudi nisem ravno del “kletkine kompanije”)…
Bgv, ne vem, kaj imata s tvojim miškotom (kaj ne štima, kako je sicer resno…)… Tudi v podobni situaciji (na srečo) še nisem bila. Bi pa le potrdila to, kar je zgoraj napisal že Spreverzenc – moški znajo v dveh dneh pokazat res svoje najboljše strani (no, niso samo moški taki – to obvladamo tudi ženske). Ne samo v dveh dneh, to se lahko dogaja tudi teden, mesec, dva, tri… Sveža “ljubezen” je tako vedno najlepša. Težave se pokažejo kasneje, ko nekoga dalj časa poznaš, ko se z njim zbudiš, preživljaš cele dneve, vsako noč ob njem zaspiš. Takrat se običajno drug drugega vsaj malo naveličamo in si gremo s časom na živce, ne glede na to, kako radi imamo v resnici to osebo.
Takrat še kako “paše” če malo svež vetrc zapiha… Samo dvomim, da je to lahko TO. Spuščati se v razne avanture… Ne vem, no… Odvisno od tega, koliko tvoja vest prenese in kakšna oseba si. Jaz bi bila na tvojem mestu res previdna… Vzemi si raje čas, morda kak dan ali dva (zaradi mene tudi teden dni, kolikor je pač potrebno) brez miškota in “ta novega” – nič telefona, nič sms-ov, nič kontaktov skratka. Potem se ti pojmi počasi razčistijo, čustva malo pomirijo in zadeve postanejo bolj realne…
Ne vem, no… Kot pravim – nisem (še) bila v taki situaciji, sem pa že videla precej “zapravljenih” ljubezni zaradi takih dvomljivih situacij… Držim pesti, da se boš “pravilno” odločila in ti kasneje ne bo žal.