Zgodilo se je …
Hvala ti Mishika … Saj vem, da imaš prav … samo ko te zadane taka zaljubljenost kot je zadela sedaj mene … pa tudi njega … se je težko obvladat …
Vem pa tudi sama, da moram res fejst pretehtat vse, preden zavržem tri leta in pol dokaj resnega razmerja z miškotom … in to tudi mislim naredit … Vsekakor se ne bom na vrat na nos vrgla v avanturo … Če bi to hotela bi bilo včeraj vsekakor več kot le zaljubljeni pogledi in romantični SMS-i. To sem povedala tudi njemu … in on to spoštuje … in to mi je všeč …
No … saj ravno zato pišem vse te zadeve tudi na forum … da me vi z vašimi treznimi glavami psravite vsaj nekoliko bolj k tlem … ker sedaj sem čisto v oblakim … in spoštujem in cenim vsak nasvet …
Lp, Bgv
Sam pismo … kako je bilo lepo, ko sva včeraj korakala proti avtu in se držala objeta kot dva ta večja zaljubljenca … Pa ko me je ob slovesu čisto nežno poljubil na čelce in na noseka … … … Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! :))))
AMORE AMORE AMORE MIOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lp, Bgv
No, no… Seveda bi vsako takoj toliko romantike na enkrat prevzelo… Povej, a si z miškotom kdaj kaj takega privoščita? No, na vsake toliko greva z mojim dragim (zdaj bova skupaj že štiri leta) tako na kakšno “večerjo brez skrbi in problemov”. Lepo se “zrihtava”, na denar takrat ne paziva, pa rokce, romantični pogledi, svečke na mizi… Romantiko si je pač treba tu in tam malo “privoščiti” – pomaga, da se spet spomniš tiste začetne zaljubljenosti in ne misliš na tumarije.
Oh … sej z miškotom imava romantiko tudi velikokrat doma … tako lepi pogledi, kot nežni poljubi in vse kar spada zraven … …
Sej v bistvu nama ne gre tako slabo … … … samo zdej me je ta tip čisto … čisto … čisto prevzel … … …
Sej pravim … moram pustit času čas … Zdaj je prišlo vse skupaj do vrhunca … dosti višje ne more it in lahko samo še pada strast … ali pa ostane tam … na visokem nivoju … Bomo videli!
Lp, Bgv
Dobro … … … hm … niti ne tako dobro … Sicer včeraj sva imela kar fejst debate … Mi je pravil o njegovi družini … o svoji preteklosti in vsem … in to tako sproščeno, kot bi se poznala že 20 let …
Ne morem reči, da ga poznam dobro … vem samo, da je dober človek, ker to pravijo tudi njegovi prijatelji, s katerimi smo skupaj po zborih … … …
Drugo ne vem kaj ti rečt …
lp, Bgv
Tudi to mi je včeraj pravil … in mi je všeč, ker govori zelo spoštljivo in sproščeno o njih … Zelo se mi je dopadlo, da mi ni nič skrival oz. da mi je brez problema govoril tudi o drugih … o njegovih EX (kot reče on) :))))))) …
Lp, Bgv
Saj nisem rekla, da sem stara… Vem, da sem mlada in imam dokaj idealne predstave o vsem in vsakomur – do sedaj mi še ni škodilo in kdor me pozna, ve, da tako živim in se ne dam v drugo prepričat. Trma babja ;)). Aja: poročena pa še nisem – pa zakon precej visoko cenim. Idealist, kot rečeno :).
:)))))))))))))))))))))) He he … to ga pa glih nisem spraševala … ker me v bistvu niti toliko ne zanima … … Miškota sem takoj na začetku vprašala po številki in me je tista številka zelo zelo morila … … … zato sem si rekla, da ne bom niti poizvedovala … Kar je bilo je bilo … in je mimo … … Vprašala sem ga pač za ta zadnjo punco … kdaj jo je imel … in mi j povedal … pa še za parih nazaj … in to … Ma nisem niti drezala več vanj … …
Vem pa, da ima ogromno zelo dobrih prijateljic … in par jih tudi jaz poznam … Samo mi je všeč, ker mi je tudi o njih pravil … da kako jih ima rad, kot da bi mu bile sestre …
Lp, Bgv