Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zgodnje kosilce v centru LJ

Zgodnje kosilce v centru LJ

Prijateljico bi povabila, pa nisem ravno na tekočem – kje se v centru kaj dobrega poje, pa, da ni prepolno, prehrupno in zakajeno?
Hvala vam!

Abecedarium (ob ljubljanici na ribjem trgu, nasproti zlate ribice), ali pa mehiška v samem centru, poleg As-a (bivši Bar)

lp, ewy

Alegria

Mogoče malo ven iz centra – na Streliški – Don Felipe – španska restavracija.

Romeo

Alegria je super (Nazorjeva, atrij), kosila niso predraga, hrana je sredozemska, postrežejo pa res hitro. Edino običajno je gneča.

Bili včeraj v Alegrii – vse drugo kot dobro in hitro
V 20 minutah za mizo nas niso niti vprašali, če bomo kaj pili, hrana ni bila dobra (hobotnica razkuhana in neokusna, steak žilav in trd).
Pohvalim lahko edino tortico.

Tudi jaz se pridružujem tvojemu mnenju mojplanet. Bili v Alegriji, kar velika družba, pa so nas čez dve ure vrgli ven, češ da imajo naprej rezervacijo. Mi smo tudi rezervirali cca. 14 dni prej,pa nas niso nič opozorili, da samo za dve uri. Zapravli kar precej. Pri hrani pa sem skoraj brez komentarja. Žilavo, trdo meso… cena tega mesa 4.200,00 SIT, sladica banane in jagode s belo čokolado in kokosom, tako piše na jedilnem listu, v resnici namesto bele čokolade pudingova vanilijeva krema, oz. nekaj podobnega. Nas verjetno ne vidijo več.

Ali pa Palačinka na Trubarjevi. Ni ravno kosilo, je pa ravno tako super. Pa na vsake toliko časa se paše pregrešit.

Boš poročala, kam si šla?

Predlagam spansko restavracijo Don Felipe, na Streliski ulici (pod gradom), v smeri Roske ceste. Odprejo ob 12. uri, zelo solidno, zmerne cene, zadnje case zelo dobro kuhajo, imajo tudi meni za kosilo, drugace pa okusne tapase, dobro hisno vino, fajn vzdusje. Fajn ambient za prijateljico povabit.

Hvala vsem za predloge, sem jih spravila v pomnilnik, bom še dostikrat rabila v bližnji prihodnosti.
Se je pa nepričakovano mudilo in veste kam sva zavila (ne vem imena), pod Tromostovje na odlične kalamare in sardelce, prijazni, hitri in dobro je bilo! se pa še priporočam za naprej.
Ja, Abecedarium sem že enkrat obiskala, več kot leto nazaj, zunaj, je bilo zelo fajn, pa Julija mi je bila všeč, tudi že lani. Ostalo bomo še sprobali!
Res hvala!

New Report

Close