Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zgolj Svetlana Makarović vleče 5000 € / mesec

Zgolj Svetlana Makarović vleče 5000 € / mesec

Svetlana Makarovič je leta 2023 dobila 19.774 dodatka k pokojnini za svoje zasluge.

Jih vsaj sama vlece. Danes mi je povedala ena za vdovo umetnika, ki jih 6 na mesec.

mojega hvala bogu nič ne vleče.

koncnk prihajsjo dejstva na dan…se pravi ene zahojene prezvecend pizdurie vlecejo pet sest jurjev na mesec, 42 let delovne dobe pa dobi 800 eur na mesec…in to je maslo taki levih debilov kot desnih smrduhov….zdaj pa razpisat referendum da se vsskemu odvzamejo ti dodatki in se jim izplacuje zgolj pokojnina po vplacanih prispevkih

Odgovor na objavo uporabnika
Julij Cezar, 09.05.2025 ob 17:13

koncnk prihajsjo dejstva na dan…se pravi ene zahojene prezvecend pizdurie vlecejo pet sest jurjev na mesec, 42 let delovne dobe pa dobi 800 eur na mesec…in to je maslo taki levih debilov kot desnih smrduhov….zdaj pa razpisat referendum da se vsskemu odvzamejo ti dodatki in se jim izplacuje zgolj pokojnina po vplacanih prispevkih

Točni tako.

Saj počasi boste vendarle spoznali kako vas šopajo tile vaši vsi na referendum in PROTI, v drugem krogu pa referendum in brisanje tega norega zakona !

Tudi če se Makarovički dodatek vzame, upokojenec z 800€ pokojnine ne bo dobil niti centa več!

Saj ti je to jasno?

PROTI, 09.05.2025 ob 17:00

Svetlana Makarovič je leta 2023 dobila 19.774 dodatka k pokojnini za svoje zasluge.

Stara osamljena vešča, brez prijateljev, ker jih je odgnala. Denar ni tisto, kar človeka dela srečnega!

Pol vsem ukinit, tud športnikom, a je moj problem, de se tmle duva po tekmovanjih? Nej ima sponzorje !

kako prideš od 20 jurjev letno na 5 jurjev mesečno?

Masterclass, 09.05.2025 ob 17:26

Pol vsem ukinit, tud športnikom, a je moj problem, de se tmle duva po tekmovanjih? Nej ima sponzorje !

tako je…zakaj bi sportnik dobivsl dodatek k penziji?ves dport v slo se financira iz proraracuna, a pizda se penzijo dobijo z vedrenjem v javvni upravi, debevc in podobni potem bi pa pizduni se dodatek

No, meni je Makarovička zoprna in nagravžna, ampak, roko na srce, Maček Muri, pa Sovica Oka, pa Kosovirji…..to so bile svetovne knjige za otroke. In so še danes.

Če od tega dobiva tantieme, je to zelo upravičeno. Veste kaj več?

Ta pikra, 09.05.2025 ob 17:22

Tudi če se Makarovički dodatek vzame, upokojenec z 800€ pokojnine ne bo dobil niti centa več!

Saj ti je to jasno?

spet bolana logika norega slovenca…budalo

Saj počasi boste vendarle spoznali kako vas šopajo tile vaši vsi na referendum in PROTI, v drugem krogu pa referendum in brisanje tega norega zakona !

Nobenga drugega kroga ni, to bi bilo vse v eni rundi, če se ne bi SDS norca delala iz vas, lahko bi bilo že brez referenduma takrat, ko so bili v vladi 3x, samo takrat so raje sami talali največ od vseh.

[/quote

Kot kaže tudi tebi ni jasno, da dodatni dodatki pomenijo dodatno obveznost države. Kdo bo to plačal,? Raja z dodatnimi davki .

Žal sem Svetlano osebno spoznala. Je hudičeva cipa, satanistka, ukvarja se s črno magijo.

Zato bo še dolgo živela, ker Hudič svojih slug ne jemlje rad v pekel, žleht ljudi še on ne mara, zelo rada pa glupe človečke izkoristi zasvoje podle igrice in nakane.

Svetlana tdui v nebesa ne bo šla, boli te kurac za njen denar, na drug svet ga ne more nesti.

Veš kam bo šla, zla čarovnica in oboževalka Satana, Svetlana?

V t.i. predpekel. To niti vice niso. To je najhujše možno trpljenje. Predstavljaj si da si ful lačen. Okovan. In ti ponudijo košček torte pred usta. Ko hlastneš po njem, ti ga entiteta izmakne.

Ne Bog ne Hudič je nočeta, te prasice črne.

Tako da naj uživa dokler ne crkne. Ker potem se zanjo odpre NESKONČNO TRPLJENJE BREZ ENE SAME MOŽNOSTI PONOVNE UTELESITVE IN POPRAVE GREHOV TEGA ŽIVLJENJA.

hopsasa273, 09.05.2025 ob 17:35

No, meni je Makarovička zoprna in nagravžna, ampak, roko na srce, Maček Muri, pa Sovica Oka, pa Kosovirji…..to so bile svetovne knjige za otroke. In so še danes.

Če od tega dobiva tantieme, je to zelo upravičeno. Veste kaj več?

Ni, saj veš, da je Mačka Murija napisal Kajetan Kovič?

Je pa njena tudi Pekarna Mišmaš, celotne Pravljice iz mačje preje…

Julij Cezar, 09.05.2025 ob 17:37

spet bolana logika norega slovenca…budalo

Đuli lh se prekvalificirava,postaniva umetniški duši😆 sam budala bo delala 42 let za drobiž, si zjebala telo,medtem ko lh s hobijem živiš kt lord. Komaj čakam, da še kkšn rieliti zvezdnik dobi dodatek🤦

nobebnga, 09.05.2025 ob 17:37

Nobenga drugega kroga ni, to bi bilo vse v eni rundi, če se ne bi SDS norca delala iz vas, lahko bi bilo že brez referenduma takrat, ko so bili v vladi 3x, samo takrat so raje sami talali največ od vseh.

LAŽEŠ !

koliko je teh penzjonov potalal Drnovšek ?

A ti povem, 3x toliko kot vse janševe vlade skupaj !

LAŽEŠ !

nobene laži, sami ti ne razumeš bistva, mišljene so bile aktualne stranke, Drnovšek je podelil več, ampak on je pod rušo in ni več noben faktor slovenske politike. Gargamel je pa podelil 2. največ teh penzij (in na leto mandata in skupno), on se še pa zdaj tam svaljka in te nateguje, kako je on proti.

No,lepo, pokojnina min pa 740 EUR.

nobenbnga, 09.05.2025 ob 18:37

LAŽEŠ !

nobene laži, sami ti ne razumeš bistva, mišljene so bile aktualne stranke, Drnovšek je podelil več, ampak on je pod rušo in ni več noben faktor slovenske politike. Gargamel je pa podelil 2. največ teh penzij (in na leto mandata in skupno), on se še pa zdaj tam svaljka in te nateguje, kako je on proti.

AHHHHHHHH, evo kako zavajaš !

kaj me briga kdo je pod rušo, tudi prejemnikov teh penzjonov ne briga da je dorni  pri Adolfu in jožu dol pri luciferju, bodi toliko faca in ne zavajaj , ja res je dorni jih je podelil največ, zato mi ne omenjaj več laži kako da je janša podelil največ teh penzjonov !

Ja, to  o Kajetanu sem brala.

En tukaj piše, da naj ti umetniki, nekateri kvazi umetniki, prejemajo pokojnino glede na vplačane prispevke. Se strinjam ja, ampak kdo pa je plačal njihove prispevke?  Sami jih niso, tudi te plačujemo mi. Ni čudno, da je razno raznih umetnikov kot listja in trave. Če še prištejemo Nike, Jenulle in druge NVO umetnike, pridemo do tega, da pol države živi na račun druge pol države, ki dela zanje.  Navedeni umetniki pa lahko uganjajo neumnosti, z redkimi izjemi. Ko že ne vedo, kaj bi, raztrgajo državno zastavo, ena pa doji psa.  Ukinit vse to, naj to delajo za svoj denar, tako kot delamo mi vsi drugi.

kje že, 09.05.2025 ob 18:58

En tukaj piše, da naj ti umetniki, nekateri kvazi umetniki, prejemajo pokojnino glede na vplačane prispevke. Se strinjam ja, ampak kdo pa je plačal njihove prispevke?  Sami jih niso, tudi te plačujemo mi. Ni čudno, da je razno raznih umetnikov kot listja in trave. Če še prištejemo Nike, Jenulle in druge NVO umetnike, pridemo do tega, da pol države živi na račun druge pol države, ki dela zanje.  Navedeni umetniki pa lahko uganjajo neumnosti, z redkimi izjemi. Ko že ne vedo, kaj bi, raztrgajo državno zastavo, ena pa doji psa.  Ukinit vse to, naj to delajo za svoj denar, tako kot delamo mi vsi drugi.

Vecina umetnikov (vsaj slikarjev, kiparjev) je zaposlena kot učitelji v osnovnih šolah ali  profesorji v srednjih šolah.

Večina tistih, ki imajo status samostojnega kulturnega delavca pa sicer imajo tak status, da jim ni treba odpreti s.p., si pa kar lepo sami plačujejo prispevke.

New Report

Close