Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Zgoščen lak za nohte

Zgoščen lak za nohte

Kako zgoščen lak za nohte zopet narediš uporabn?

Sicer je star šele nekaj mesecev in vseskozi je bil obrnjen narobe, pa se mi je kljub temu zgostil.

Poskusi z acetonom-nekaj kapljic, pa pretresi. Včasih pomaga.

Z acetonom lak samo uničiš.Sicer ga razredčiš,ampak se potem lušči.Kar je tudi logično,saj je aceton odstranjevalec oz.”uničevalec” laka. Kupi si posebno razredčilo od Mavale,mislim da stane okoli 1000 sit.

ali pa nov lak ki stane tut manj kot 1000…

Hudica zenske, kupujte kvalitetne lake za nohte in kozmetiko nasploh. Ce kupis kvalitetnega, se nikoli ne zgosti, tudi po nekaj letih ne. Preverjeno!!! Ce kupis poceni zadevo, pac drago placas:-))

Hudica zenske, kupujte kvalitetne lake za nohte in kozmetiko nasploh. Ce kupis kvalitetnega, se nikoli ne zgosti, tudi po nekaj letih ne. Preverjeno!!! Ce kupis poceni zadevo, pac drago placas:-))

Z acetonom ali pa firma Clinique je naredila redčilec za lake,sicer ga še nisem probala,ampak mogoče pa je za kaj…

Sicer ne vem kakšen je za vas kakovosten lak? Ampak jaz sem kupila chanelov lak. En k…. je vrede, stal je pa 4.000. Zlušči se ravno tako hitro kot tist lak za 200 tolarjev. In od takrat naprej kupujem samo še lake pod 500 SIT. Plačaš znamko, kakovosti pa ne.

Tudi moj ni bil kr en za par sto tolarjev, ampak je od Jade.
Sicer res ni med najdražjimi, ampak med najcenejšimi pa tud ne.

New Report

Close