zgostitev in podaljšanje las
Živjo
Zasledila sem reklamo o zgoščevanju in podaljševanju las, in me je malo začelo zanimati. Namreč imam res obupne lase, tanke, redke, mastne…. skratka obupne za pogledat, tudi ko jih operem, so mogoče tisti dan še nekako, potem pa spet obup. Ker delam s strankami, me to zelo moti, saj ni ničemur podobno in nikoli ne morem delovati urejeno, saj imam tako grozne lase. Na vrhu lasišča imam že kar malo pleše.
No, zdaj pa gledam reklamo, da ti na svoje lase pripnejo druge
Vem da je to zelo drag postopek, ampak vseeno me zanima če si jih je že katera dala zgostiti oz. podaljšati. Meni se ne gre toliko za daljšanje, bolj za zgostitev. Pa tudi me zanima kako je pote s pranjem, česanjem, oblikovanjem in narastkom.
Res me zanima, zato bom vesela kakršnegakoli komentarja.
Čao
Ko je imela hči prometno nesrečo in so ji pobrili pol glave sva tudi midve razmišljali o tem, pa sva se potem po pogovoru z osebo, ki bi to naredila tudi odločili, da v to ne greva. Zakaj? Moja hči je imela to srečo, da so ji zrasli novi lasje, lepi, gosti, pa še v osnovi moraš imeti lase dolge vsaj 3 cm, da lahko doštukajo. Cena je precej zasoljena za čas, ko imaš to na glavi. Pereš, oblikuješ isto kot svoje lase.
Jaz bi se v tvojem primeru vseeno raje odločila za kvalitetno lasuljo, zdrži sigruno dalj časa, efekt pa je verjetno isti, ali pa celo boljši. Lasulja ima nekaj prednosti. Barvaš, pereš, oblikuješ na stojalu. Izbiraš med dolgimi ali kratkimi in ni potrbno striženje, …
lp
jaz jih imam že tretje leto.
dolge, črne, skodrane.
zelo zadovoljna.
pereš normalno,
za česanje potrebuješ posebno krtačo,
(ti jo da frizerka)
barvaš normalno
delaš trajno, izbereš dolžino, kar hočeš.
menjaš na pol leta do osem mesecev.
je stvar malo draga,
ampak hodim pa samo na striženje spredaj
in imam mir in urejenost in to za sedaj odtehta.
če te karkoli še zanima, vprašaj.